AP+ slevy v app Samsung cashback

CEL-TEC M5 Dual Touch

Zobraziť katalóg
CEL-TEC M5 Dual Touch
5 2 hodnotení
Kamera do auta – duálna, Super HD 2304×1296 a D1 720×480, uhol záberu 140°, vstavaný fotoaparát, dotykový 4.5" IPS LCD displej, G-senzor, parkovací mód, nočný režim, detekcia pohybu, natáčanie v slučke, zamknutie záznamu, funkcia WDR, vstavaný mikrofón, microSDHC/XC až 64GB, H.264, MP4, USB 2.0, CZ menu, Li-Ion 500mAh
Kód:  CEL105d Produktové číslo:  1711-014 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CEL-TEC M5 Dual Touch

Duálna záznamová kamera do auta CEL-TEC M5 ponúkne 140° uhol záberu dostačujúci pre zmapovanie diania okolo auta. V podstate sú to kamery dve – predná SUPER HD kamera je umiestnená v spätnom zrkadle a zadná miniatúrne vodotesná VGA kamera, ktorú možno namontovať aj z vonkajšej strany auta. Predná kamera je vybavená vstavaným fotoaparátom a časť spätného zrkadla zaberá 4,5 "LCD IPS displej. Záznamové kamera do auta ponúkne tiež množstvo funkcií a možnosť vloženia pamäťovej karty až do veľkosti 64 GB.



Kľúčové vlastnosti CEL-TEC M5 Dual Touch

  • Duálny záznam – predná a zadná kamera
  • Podpora pamäťových kariet microSD až do veľkosti 64 GB
  • Rozlíšenie Super HD 2 304 × 1 296 a VGA 720 × 480
  • 140° uhol záberu pre dokonalý prehľad o dianí okolo auta
  • Vstavaný fotoaparát – fotografie s rozlíšením až 14 Mpx
  • Svetelnosť objektívu f/2,0
  • Záznam vo formáte MP4
Záznamová kamera do auta CEL-TEC M5 Dual Touch

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Záznamová kamera do auta CEL-TEC M5 Dual Touch

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Duálny záznam s kamerou CEL-TEC M5

Netradičné spracovanie kamery CEL-TEC M5 Dual Touch v podobe spätného zrkadla je prakticky doplnené zadnou vodotesnou VGA kamerou. Predná SUPER HD kamera je zabudovaná priamo v spätnom zrkadle, z neho 1/3 tvorí dotykový LCD displej. Na ňom možno sledovať obraz aj zo zadnej kamery. Príde vhod napríklad pri parkovaní, ktoré ešte viac uľahčí funkcia automatický parkovací režim.


Množstvo funkcií kamery CEL-TEC

Záznamová kamera do auta ponúka veľké množstvo užitočných funkcií. Po zaparkovaní auta spustí funkciu detekcie pohybu – začne zaznamenávať vždy, keď v oblasti 3 m deteguje pohyb. Po 1 minúte kľudu sa záznam ukončí a prepne späť do funkcie. Kamera disponuje tiež trojosovým G-senzorom a funkciou parkovacieho asistenta. Na boku kamery nájdete slot pre pamäťovú kartu s veľkosťou až 64 GB – čo predstavuje možnosť nahrania až 13 hodín záznamu. Hneď ako sa karta zaplní, kamera začne záznamy premazávať od najstaršieho.


Vstavaný fotoaparát

Vhodným doplnením záznamovej kamery do auta je vstavaný fotoaparát. Integrovaný 2 Mpx snímač CMOS zvládne fotografie s rozlíšením až 14 Mpx. Je osadený svetelným objektívom, vďaka ktorému vzniknú sľubné fotografie aj pri horšom osvetlení.


Prehľadný displej kamery CEL-TEC

Farebný dotykový displej kamery CEL-TEC M5 je elegantne zabudovaný v spätnom zrkadle. Disponuje uhlopriečkou 4,5" a kompletne českým menu. Displej môže byť počas jazdy samozrejme aj vypnutý, možno na ňom zobraziť záznamy z prednej aj zo zadnej kamery.

Záznamová kamera do auta CEL-TEC M5 Dual Touch

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Parametre a špecifikácia

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Rozhranie USB 2.0 Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Používateľská príručka, Nabíjačka do auta, Držiak Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Zásuvka autozapaľovača Hotovo!
Kapacita batérie
500 mAh Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ma kamera CEL-TEC M5 Dual Touch funkciu WDR /ako uvadza ALZA/ alebo nema ?

jak je to s instalaci do auta? je treba auto servis? hadam ze kdyz to jsou vsechno kabely tak asi ano.. da se pouzit predni kamera bez zadni?

dobry den chcem sa opytat na kvalitu videa je tam vidiet kvalitne spz a male detaili

Dobrý den, mohl bych se prosím zeptat, zda na displeji zrcátka kamery v běžném provozu nic nesvítí? Například červená kontrolka nahrávání apod. Děkuji. Zdeněk

Dobrý den, zatmavuje se zrcátko?

Dobrý den, jak můžu vidět do zpětného zrcátka, když si ho překryju kamerou? Nebo je proto nutné mít namontovanou zadní kameru? Pokud se mi zadní kamera rozbije, můžu to celé vyhodit, protože to musím ze zrcátka sundat a jinam to namontovat nejde? A je tento způsob dívání se do zrcátka kamerou schválen zákonem? Děkuji za odpověď

Dobrý den, dá se tato kamera CEL-TEC M5 Dual Touch naistalovat i na speciální zrcátko, které v autě mám se snímatelnám senzoren nebo je to jen na obyčejná zrcátka? Děkuji

Dobrý deň, menu je aj v CZ alebo SK jazyku?

Dobrý den, dá se zadní kamera namontovat zvenku? Dále, má to nějaký rezim spanku, ze obraz na zrcatku nejde videt? Jen při couvání ano? A je potřeba přikoupit pamětová karta? děkuji

Diskusia a poradňa k CEL-TEC M5 Dual Touch
Príslušenstvo pre CEL-TEC M5 Dual Touch Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CEL-TEC M5 Dual Touch. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CEL-TEC M5 Dual Touch. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CEL-TEC M5 Dual Touch.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií