CleanMate QQ-5S

Zobraziť katalóg
CleanMate QQ-5S
4,0 1 hodnotení
Robotický vysávač robotický, čierny, batérie NiMH, plánovač upratovania, nabíjacia základňa, diaľkové ovládanie, sonická stenu, UV svetlo
Kód:  IC221b Produktové číslo:  8594072210877

CleanMate QQ-5S

Chcete tráviť menej času pri náročnom upratovaní vášho domu či bytu? CleanMate QQ-5S je skvelým pomocníkom do každej domácnosti. Robotický vysávač totiž spoľahlivo vyčistí všetky zákutia a priestory za vás. Jedná sa o najlepšie vybavený model séria QQ-5. Vyniká unikátnym 3 stupňovým systémom upratovania. Pre perfektne čisté priestory okolo nábytku, stien a rohov je vybavený 2 rotujúcimi bočnými kefami. Aj tie najdrobnejšie nečistoty a prach účinne zachytí dvahlavné Triangel Shape kefy. Vhodný je pre všetky typy podláh a poradí si s kobercami. Vysoko silný sací výkon bezpečne pohltí špinu zachytenú na kefkách a uloží ju do dvojkomorové nádobky. Kvalitné filter z mikrovlákna zachytí aj tie najjemnejšie čiastočky prachu. Ak sa chcete ochrániť váš byt od všetkých alergénov, ako napríklad od nebezpečných baktérií a roztočov, využijete unikátnu technológiuUV dezinfekčného svetla.

Moderné vysávač sa dokonale orientuje v priestore, Vďaka inovatívnym ultrazvukovým senzorom. Zároveň ponúka 6 integrovaných IR senzorov, Ktoré chytro rozoznajú všetky vyvýšené miesta a zabraňujú nebezpečenstvu pádu zo schodov. Šikovnému pomocníkovi tiež môžete vymedziť priestor pomocou sonické múru. Távysiela neviditeľný lúč priamo k vášmu robotovi. Vysávanie možno tiež efektívne naplánovať dopredu. Jednoducho nastavte čas a deň, kedy chcete upratovanie uskutočniť. Všetko sa ľahko aktivuje pomocou diaľkového ovládania.

Robotický vysávač je napájaný pomocou odolné Ni-Mh batérie, Ktorá sa nabije už za 3 hodiny. V prípade vybitia sa prístroj automaticky presunie do nabíjacej základne, Kde sa postupne dobivajú, aby bol čo najskôr pripravený k opätovnému upratovania.

Zbavte sa prachu a nečistôt aj v ťažko dostupných miestach. Kompaktné rozmery a 8 centimetrová výška umožňujú vysávaču upratovanie aj pod nábytkom. Naviac oceníte bohaté príslušenstvo pre dôkladný upratovanie a perfektne čistý interiér.

Kľúčové funkcie:
  • Patentovaný systém upratovania
  • Ultrazvukový nárazník bezdotykový aj so spomaleným dotykom
  • Automatické nabíjanie
  • Diaľkové ovládanie
  • Plánovač upratovania
  • UV dezinfekčné svetlo
  • 6 senzorov na detekciu schodov
  • Sonická múr
Doplňujúce informácie:

Balenie obsahuje:

1 x CleanMate QQ-5S
1 x nabíjacia základňa
1 x adaptér
1 x RF diaľkové ovládanie
1 x sonická múr
2 x náhradný filter
2 x bočná kefka (L, P)
1 x batéria NiMH 2800 mAh
1 x čistiaca krúžok

Parametre a špecifikácia

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CleanMate QQ-5S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CleanMate QQ-5S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cleanmate QQ-5S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cleanmate QQ-5S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CleanMate QQ-5S.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií