DéLonghi ECO310B Icona

Zobraziť katalóg
DéLonghi ECO310B Icona
Pákový kávovar azúrovej, 1050W, 15bar, nádržka na vodu 1.4l, tryska na kapučíno, Disco Crema špeciálny disk u kávového sitká, ktorý zaistí perfektnú hustú penu, integrovaný nahrievač šálok, odpadové miska
Kód:  EAN3017c Produktové číslo:  ECO310B Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DéLonghi ECO310B Icona

Profesionálny pákový prístroj s tlakom čerpadla 15 barov na výrobu espressa a cappuccina.Odnímateľný zásobník vody má objem 1,4 litra.Je priehľadné, takže vidíte, ak je potrebné zásobník doplniť.Prístroj obsahuje integrovaný nahrievač šálok, vďaka ktorému espresso dlhšie udrží svoju vysokú teplotu aj hustú penu.Táto bohatá pena vzniká vďaka funkcii Disco Crema.Ide o špeciálny disk u kávového sitká, ktorý túto perfektne hustú penu zabezpečí.Ďalšou výhodou je Cappuccino Systém, ktorý mieša paru, vzduch a mlieko, čím vytvára bohatú mliečnu penu pomocou nastaviteľného prúdu pary.Pre výrobu espressa možno použiť kávu mletú aj porciovanú vďaka systému E.S.E.Tlaková nádoba má kovovú štruktúru.Dva oddelené termostaty kontrolujú teplotu vody aj pary.Odpadové miska je vyberateľná.Prístroj má hmotnosť 3,65 kg s rozmermi 23 x 26 x 30 cm.Príkon 1050 W, farba modrá.

Parametre a špecifikácie:

Tlak čerpadla:
15 barov

Príkon:
1050 W

Objem zásobníka na vodu:
1,4 l

Funkcia:
Nahrievanie šálok
Funkcia Disco Crema
Cappuccino Systém
Systém E.S.E.

Farba:
Modrá

Rozmery:
23 x 26 x 30 cm

Hmotnosť:
3,65 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DéLonghi ECO310B Icona Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si De'Longhi ECO310B Icona. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DeLonghi Icona ECO310B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DeLonghi Icona ECO310B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: De'Longhi ECO310B Icona.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií