De'Longhi ECOV 310.AZ nebesky modré

Zobraziť katalóg
De'Longhi ECOV 310.AZ nebesky modré
4,0 1 hodnotení
Pákový kávovar 1100 W, 15bar, pákový, nádržka 1,4 l, Disco Crema, capuccino systém pre našľahanie peny, nahrievač šálok, 2 oddelené termostaty
Kód:  EAN3344m Produktové číslo:  8004399326705 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

De'Longhi ECOV 310.AZ nebesky modré Predaj skončil

De'Longhi ECOV 310.AZ nebesky modré

Praktické pákové espresso DE'LONGHI ECOV 310.AZ vám behom pár chvíľ pripraví lahodný nápoj z predmletia alebo porciovanej kávy a spríjemní tak váš deň.Pracuje pri príkone 1050 W a disponuje vyberateľnou priehľadnú nádržkou s objemom 1,4 litra.Špeciálna disk Disco Crema vytvára u kávového espressa hustú a bohatú penu.Vďaka inovatívnemu Cappuccino systému, ktoré mieša paru, vzduch a mlieko, bude vaše cappuccino vždy dokonalé as bohatou krémovou mliečnou penou.Dva termostaty kontrolujú teplotu pary a vody oddelene pre dosiahnutie maximálneho pôžitku z nápoja.

Ďalšou výhodou DE'LONGHI ECOV 310.AZ je tiež nahrievacia plocha na šálky, vďaka ktorej váš nápoj vydrží dlhšie teplý - presne ako v kaviarni.Do filtra na kávu je možné vložiť množstvo pre prípravu jednej alebo dvoch šálok.Údržbu a upratovanie prístroja značne uľahčuje vyberateľná nádobka na vodu alebo vyberateľná odkvapkávacia mriežka.Poteší tiež možnosť nastaviť množstvo nápoja podľa vašej individuálnej potreby.Na prvý pohľad sa zamilujete unikátny a veľmi moderný nebesky modrý povrch s vysokým leskom a chrómovými detailmi.

Parametre a špecifikácie:

Typ:

pákové espresso

Určené pre:
predmletú aj porciovaná káva (E.S.E.PODy)

Príkon:
1100 W

Tlak čerpadla:
15 bar

Objem nádržky na vodu:
1,4 l
vyberateľná,priehľadná

Termostat:
2 oddelené (para a voda)

Konštrukcia:
Nerezová tlaková nádoba
Tryska na cappuccino
Vyberateľná odkvapkávacia mriežka
Vypínač
Kontrolka zapnuté/vypnuté
Nahrievacia plocha na šálky
Odnímateľná odkvapkávacia mriežka
Držiak filtra

Ďalšie vlastnosti:
Cappuccino systém
Systém Disco Crema
Systém proti odkvapkávaniu
Gombík pre reguláciou množstva pary
Nastaviteľný výdaj kávy
Vstavaný temper

Rozmery:
26 x 29x 31 mm

Hmotnosť:
4,1 kg

Farebné prevedenie:
nebesky modré

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre De'Longhi ECOV 310.AZ nebesky modré Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si De'Longhi ECOV 310.AZ nebesky modré. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte De'Longhi ECOV 310.AZ nebesky modré. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte De'Longhi ECOV 310.AZ nebesky modré. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: De'Longhi ECOV 310.AZ nebesky modré.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií