DENON PMA-800NE Black

Zobraziť katalóg
DENON PMA-800NE Black
5 4 hodnotení
HiFi zosilňovač 2.0, výkon 85 W/kanál, minimálna impedancia 4 Ohm, 2× reproduktorový výstup, RCA/Cinch 4× vstup a 1× výstup, 3× optický vstup, 1× gramofónový vstup, 1× vstup koaxiálne audio, 1× slúchadlový výstup, diaľkové ovládanie
Kód:  DEN070f1 Produktové číslo:  PMA-800NE Black Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DENON PMA-800NE Black

Prémiový HiFi zosilňovač od renomovaného výrobcu Denon

Čierny zosilňovač PMA-800NE s diaľkovým ovládačom nastavuje úplne novú latku v kvalite prémiového zvuku pre domácnosti. Najmä vďaka jeho digitálnym vstupom a integrovanému gramofónovému predzosilňovaču si užijete detailné výšky a hlboké basy. Je vybavený výkonom 2× 85 W a špičkovým D/A prevodníkom. Periférie k nemu pripojíte pomocou trojice optických výstupov a jedného koaxiálneho vstupu. Ponúka dostatok výkonu pre rozsiahlu domácu audio zostavu.

Kľúčové vlastnosti čierneho HiFi zosilňovača Denon PMA-800NE

  • Vysoký výstupný výkon 2× 85 W
  • Špičkový 192 kHz/24-bit DA prevodník
  • Trojica optických výstupov
  • Integrovaný gramofónový predzosilňovač
  • Ideálny pre náročnú zvukovú zostavu
  • Pokročilá technológia na perfektné výšky aj basy
  • Robustné a elegantné vyhotovenie HiFi zosilňovača DENON
  • Diaľkový ovládač v súprave

Výnimočná kvalita zvuku pre celú domácnosť

Čierny HiFi zosilňovač Denon PMA-800NE podporuje PCM signály až do 192 kHz/24-bit, vďaka ktorým je schopný zdokonaliť audio výstup vášho televízora, Blu-Ray prehrávača alebo hernej konzoly. Možnosť pripojenia k počítaču je tiež nezanedbateľná. Ďalšou technologickou novinkou je oddelené vinutie pre audio a riadiace obvody. Toto dômyslené riešenie tak zachováva výnimočné kvality zvuku. Pri samotnom počúvaní je zvuk vylepšený ešte Stop Módom v mikroprocesore prístroja.

Využite obrovský potenciál HiFi zosilňovača DENON

Vychutnajte si s čiernym HiFi zosilňovačom Denon PMA-800NE silný detailný zvuk, ktorý je postavený na AHC tranzistoroch s 2 až 3-krát väčšou kapacitou prenosu elektrického prúdu oproti bežným audio výkonovým tranzistorom. Integrovaný zosilňovač je navyše podporený technológiou Denon AHC Single-Push-Pull, ktorá bola predtým vyhradená len najvyšším modelom.

Anti-vibračný dizajn HiFi zosilňovača Denon PMA-800NE

Na výrobu zosilňovača Denon PMA-800NE boli použité kvalitné a ťažké komponenty. Aby bol však výsledný zvuk úplne dokonalý, disponuje HiFi zosilňovač špeciálnym anti-vibračným dizajnom, ktorý neguje všetky negatívne vplyvy ťažkých materiálov. Výkonový transformátor je šikovne umiestnený tak, aby boli jeho vibrácie redukované.

MM/MC Gramo Ekvalizér

Denon PMA-800NE disponuje zabudovaným gramofónovým predzosilňovačom s podporou vstupov z MM aj MC gramofónových vložiek. Predzosilňovač je riešený priamočiaro, a tak disponuje vysokým ziskom, vďaka čomu značne vylepšuje výsledný zvuk.


Parametre a špecifikácia

Počet kanálov
2.0 Hotovo!
Výkon na kanál
85 W Hotovo!
Impedancia
4 Ohm, 6 Ohm, 8 Ohm, 16 Ohm Hotovo!
Koaxiálne digitálne audio
1 × Hotovo!
Optické digitálne audio
3 × Hotovo!

Charakteristika

Počet kanálov
2.0 Hotovo!
Výkon na kanál
85 W Hotovo!
Impedancia
4 Ohm, 6 Ohm, 8 Ohm, 16 Ohm Hotovo!

Vstupy

Koaxiálne digitálne audio
1 × Hotovo!
Optické digitálne audio
3 × Hotovo!
Phono (gramofón)
1 × Hotovo!
RCA/Cinch
4 × Hotovo!

Výstupy

RCA/Cinch
1 × Hotovo!
Reproduktorový výstup
2 × Hotovo!
Slúchadlový výstup
1 × Hotovo!
Zóna 2 (reproduktorový výstup)
2 × Hotovo!

Rozmery

Šírka
43,4 mm Hotovo!
Výška
12,2 mm Hotovo!
Hĺbka
30,7 mm Hotovo!
Hmotnosť
7,5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den zakoupil jsem tento přístroj před pár dny a zajímalo by mě zda je správně když jen při malém posunu volume už je hlasitost taková že na čtvrt otečení se nedostanu jak je to hlasité.Mám 6-ti ohmové Jamo tak by podle technických údajů měli hrát tak 65-70W.No otočit to naplno tak shoří.Prosím o váš názor.Děkuji

Dobrý den utáhne sloupove reproduktory aq kentaur 651.8 ohmu, Šumovy příkon 110w, krátkodobý 230w.? Zajíma mě hlavně kvalita zvuku díky za info!

Dobrý den, mohu prostřednictvím optického vstupu přehrávat zvuk z televize (u zesilovače DENON PMA-800NE)? Děkuji za odpověď

Dobrý den, prosím potřebuji vědět jestli tento zesilovač dekóduje digitální signál z optiky na analog a pouští ho na výstup cinch rec. Potřebuji k němu připojit ekvalizer a poslouchat signál z cd upravený přes analogový cinch vstup ,,rec,,

Dobrý den, lze k tomuto zesilovači připojit reprobedny o impedanci 4 ohm ? Děkuji za odpověď. Zdeněk

Dobrý den, můžete doporučit vhodné regálovky z vaší nabídky k tomuto zesilovači? Místnost 20m2, poslech zejména vážné hudby. Děkuji.

Dobrý deň ..dá sa na tomto prístroji pri počúvaní gramafónu deaktivovať zabudovaný predzosilovač?? Môj gramofón totižto už má predzosilovač a mám skúsenosť že keď to ide cez 2 tak výsledok je zlý..vďaka Michal

Dobry deň, Utiahne tento zosilovač stopové reproduktory magnát monitor Supreme 1002?

Dobrý deň, Dá sa ovládať tento zosilovač a sieťový prehrávač denon DNP 800ne jedným ovládačom?

Dobrý den, lze k zesilovači připojit subwoofer? Děkuji Milan

12
Diskusia a poradňa k DENON PMA-800NE Black
Príslušenstvo pre DENON PMA-800NE Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DENON PMA-800NE Black.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií