DMS Germany KM-2300D strieborný

Zobraziť katalóg
DMS Germany KM-2300D strieborný
Kuchynský robot – planetárne hnetenie, príkon 2300 W, kovové vnútorné prevody, antikorový plášť, materiál misy nerez, objem misy 6,5 l, 6 rýchlostí, s časovačom, funkcie šľahanie, miesenie a miesenie, súčasťou miešacia metla, hnetací hák, priehľadný kryt misy a šľahacia metla, hmotnosť 15 kg, rozmery 46 × 41 × 78 cm (V׊×H), antikorové vyhotovenie
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  DMSKR344 Produktové číslo:  KM-2300D
DMS Germany KM-2300D strieborný 166,90 € Momentálne nedostupné

DMS Germany KM-2300D strieborný

Urobte si radosť s novým kuchynským robotom DMS Germany KM-2300D strieborný. Je vybavený motorom s príkonom 2300 W, ktorý je vhodný aj pre náročných profesionálov, zvládne s ľahkosťou aj ťažké cestá na chlieb. Intenzitu výkonu motora je možné bez problémov nastaviť v rozmedzí 6 rýchlostných úrovní, a tak zvládnete pripraviť rôzne náročné ingrediencie. Vplyvom planetárneho pohybu, kedy miešanie surovín zahŕňa pohyb hlavy robota a miešacieho nadstavca v opačnom smere, vám robot prinesie skvelé výsledky. Pre pohodlné spracovanie cesta je kuchynský robot vybavený misou z kvalitného nerezu s objemom 6,5 l., ktorá je vhodná aj pre viacčlenné domácnosti. Medzi jeho hlavné benefity patria časovač. Vzhľad kuchynského robota DMS Germany podčiarkuje nerezová farba.

Kuchynský robot DMS Germany KM-2300D strieborný ...
Kuchynský robot DMS Germany KM-2300D strieborný ...

Hlavné prednosti kuchynského robota DMS Germany KM-2300D strieborný

  • Kuchynský robot DMS Germany vám pomôže s prípravou pokrmov, čím vám uvoľní ruky
  • Je vybavený motorom s príkonom 2300 W
  • Vyberať môžete zo 6 rýchlostí
  • Robot je vybavený planetárnym pohybom
  • Nerezová misa s objemom 6,5 l
  • Funkcie robota zahŕňajú šľahanie, miesenie a miesenie
  • Vďaka precíznemu časovaču sa vám práca uľahčí a zefektívni.
  • Zaujímavé stvárnenie navyše dopĺňa nerezová farba

Vychytávky kuchynského robota DMS Germany KM-2300D strieborný

Vďaka kuchynskému robotovi DMS Germany sa stanete majstrom v pečení rôznych druhov sladkých i slaných pokrmov. Môžete s ním bez problémov vyšľahať vajcia, bielky, šľahačku a penu. Hravo zvládne vyšľahať polevy, krémy či náplne. Zvládne pripraviť všetky ľahké cestá a kontroluje, aby sa do nich dostal dostatok vzduchu a koláče boli dokonale nadýchané. Hnetacia funkcia zjednodušuje prípravu ťažkých ciest. Vypracuje cesto na chlieb, cestoviny, pizzu, buchty, cukrovinky a ďalšie pochutiny.

Nechajte sa uniesť nadštandardným umením kuchynského robota DMS Germany

Kuchynský robot DMS Germany KM-2300D strieborný je skvelý nástroj, ktorý vám pomôže s varením v teplej aj studenej kuchyni. S precíznym časovačom budete mať jednoduchšiu prácu a dosiahnete väčšiu produktivitu. Kuchynský robot DMS Germany je veľmi variabilný a využijete ho pri príprave všemožných pokrmov.

Príslušenstvo kuchynského robota DMS Germany

K príslušenstvu robota patrí miešacia metla, hnetací hák, priehľadný kryt misy a šľahacia metla. Vďaka tejto peknej výbave kuchynský robot DMS Germany KM-2300D strieborný zvládne prácu za niekoľko samostatných spotrebičov, takže ušetrí cenný priestor a peniaze.

Materiál plášťa:

nerez

Materiál vnútorných prevodov:

kov

Rozmery:

46 × 41 × 78 cm (vך×h)

Hmotnosť:

15 kg

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Materiál

Materiál misy
Nerez Hotovo!
Materiál plášťa
Nerez Hotovo!
Materiál vnútorných prevodov
Kov Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
78 cm Hotovo!
Šírka
41 cm Hotovo!
Výška
46 cm Hotovo!
Hmotnosť
15 kg Hotovo!

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DMS Germany KM-2300D strieborný Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DMS Germany KM-2300D stříbrný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DMS Germany KM-2300D silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DMS Germany KM-2300D silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DMS Germany KM-2300D, ezüst.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií