ECG SP 366

Zobraziť katalóg
ECG SP 366
Elektrický sekáčik 260W, transparentná nádoba 800ml, vhodný na sekanie ovocia, zeleniny, mäsa, nerezový sekací nôž, bezpečnostný spínač
Kód:  EAV4242a Produktové číslo:  340220034958 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ECG SP 366

Kompaktný mixér ECG SP 366 je nenahraditeľný pomocník pre prípravu rôznych druhov pokrmov . Zvládne bezpečne a rýchlo nasekať ovocie, zeleninu, mäso , Ale aj iné druhy potravín. Krájanie cibule ešte nikdy nebolo tak jednoduché. Sekáčik je vybavený nerezovým sekacím nožom , Ktorý si hravo poradí is tvrdšími prísadami. Súčasťou je aj objemná nádoba na mixovanie z transparentného plastu. Oceníte tiež jednoduchú údržbu. Nádobu a všetko príslušenstvo možno pohodlne umyť v umývačke . Bezpečnú manipuláciu zaisťuje špeciálny istený spínač. Vďaka optimálnym rozmerom sekáčik ľahko uskladníte v každej kuchyni. Poteší vás moderné modro-biele prevedenie .

Parametre a špecifikácie:

Určené pre:

Vhodný na sekanie ovocia, zeleniny, mäsa a iných druhov potravín

Objem nádoby na mixovanie:
800 ml

Príkon:
260 W

Dĺžka kábla:
98 cm

Hlučnosť:
85 dB

Materiál nádoby na mixovanie:
Plast

Ďalšie vlastnosti a funkcie:
Bezpečnostný spínač
Nádobu aj príslušenstvo možno umývať v umývačke

Príslušenstvo:
Nerezový sekací nôž

Rozmery:
153 × 230 × 153 mm

Hmotnosť:
1,3 kg

Farebné prevedenie:
Modro-biele

Parametre a špecifikácia

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ECG SP 366 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ECG SP 366. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ECG-SP 366. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ECG-SP 366. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ECG SP 366.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií