ETA Gustus IV Smart 4128 90000

Zobraziť katalóg
ETA Gustus IV Smart 4128 90000
5 1 hodnotení
Kuchynský robot Eta Gustus – planetárne hnetenie, príkon 1200 W, kovové vnútorné prevody, plastový plášť, materiál misy nerez, objem misy 5,5 l, 6 rýchlostí, plynulá regulácia otáčok, tlačidlo PULSE, s výkyvným ramenom, s bezpečnostnou poistkou, s navíjacím káblom, funkcie šľahanie, miesenie, miesenie a mixovanie, súčasťou hnetací hák, metla a šľahacia metla, hlučnosť 86 dB, dĺžka kábla 1,25 m, hmotnosť 7,09 kg, rozmery 36,5 × 41,5 × 28 cm (V׊×H), biela farba
Kód:  ETAkr35 Produktové číslo:  ETA412890000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ETA Gustus IV Smart 4128 90000

Získavajte viac času a radosti z varenia s novým kuchynským robotom ETA Gustus IV Smart 4128 90000. Disponuje motorom s príkonom 1200 W, ktorý umožní spoľahlivé a rýchle spracovanie všetkých surovín. Intenzitu výkonu motora je možné kedykoľvek regulovať v rozmedzí 6 úrovní, a tak si poradíte s akýmkoľvek tempom prípravy. V kombinácii s planetárnym pohybom, kedy miešanie surovín zahŕňa pohyb hlavy robota a miešacieho nadstavca v opačnom smere, vám robot zaistí vynikajúce výsledky. Pre ľahké a efektívne spracovanie cesta je kuchynský robot vybavený kvalitnou nerezovou misou s objemom 5,5 l., ktorá je dostatočná aj pre viacčlennú domácnosť. Medzi jeho hlavné prednosti patria tlačidlo PULSE (Turbo), plynulá regulácia otáčok, bezpečnostná poistka, navíjací kábel a výkyvné rameno. Vzhľad kuchynského robota ETA dopĺňa biela farba.

Kuchynský robot ETA Gustus IV Smart 4128 90000 ...
Kuchynský robot ETA Gustus IV Smart 4128 90000 ...

Kľúčové vlastnosti kuchynského robota ETA Gustus IV Smart 4128 90000

  • Kuchynský robot ETA je skvelý pomocník pri príprave pokrmov
  • Je osadený výkonným motorom s príkonom 1200 W
  • Vyberať môžete zo 6 rýchlostí
  • Nadstavce sa v mise pohybujú planetárnym pohybom
  • Nerezová odolná misa s objemom 5,5 l
  • Výrobkový rad: Eta Gustus
  • Funkcie zahŕňajú šľahanie, miesenie, miesenie a mixovanie
  • Výkyvné rameno umožňuje rýchlu a jednoduchú výmenu nadstavcov bez straty času
  • Vďaka pulznej funkcii je spracovanie prísad ešte dôkladnejšie a rýchlejšie
  • S plynulou reguláciou otáčok bude schopný ľahko prispôsobiť pracovné tempo vašim potrebám
  • Samozrejmosťou je bezpečnostná poistka proti nechcenému spusteniu v odklopenej polohe
  • Po dokončení práce stačí zatiahnutím aktivovať funkciu navíjania kábla
  • Zaujímavé stvárnenie navyše dopĺňa biela farba

Funkcie kuchynského robota ETA Gustus IV Smart 4128 90000

S kuchynským robotom ETA budete mať šancu rozvinúť svoje kuchárske zručnosti. Môžete s ním bez problémov vyšľahať vajcia, bielky, šľahačku a penu. Zvláda šľahanie poliev, krémov a náplní. Zvládne vyrobiť všetky ľahké cestá a dôkladne ich premieša, aby sa zachoval dostatok vzduchu na dokonalé pečenie koláčov. Vďaka hnetacej funkcii je príprava ťažkých ciest rýchlejšia a jednoduchšia. Vypracuje cesto na chlieb, cestoviny, pizzu, buchty, cukrovinky a ďalšie pochutiny. Jeho funkcie zahŕňajú aj mixovanie. Mixuje orechy, ľad, polievky, kaše a smoothies, takže zostanú plné výživných látok. Takto si môžete dopriať naozaj to najlepšie.

Kuchynský robot ETA Gustus IV Smart 4128 90000 ...
Kuchynský robot ETA Gustus IV Smart 4128 90000 ...

Vyskúšajte nadštandardné funkcie kuchynského robota ETA

Kuchynský robot ETA Gustus IV Smart 4128 90000 je skvelý nástroj, ktorý vám pomôže s varením v teplej aj studenej kuchyni. Ergonomické výkyvné rameno zaisťuje pohodlné spracovanie surovín s minimálnou námahou. Rameno robota sa zdvihne automaticky po stlačení tlačidla, čo umožní jednoduché nastavenie. Prítomnosť pulznej funkcie výrazne urýchľuje a zlepšuje spracovanie prísad. Plynulá regulácia otáčok zaistí jednoduché prispôsobenie pracovného tempa kuchynského robota na mieru vašim potrebám. Samozrejmosťou je bezpečnostná poistka proti nechcenému spusteniu v odklopenej polohe. Praktická funkcia navíjania kábla po dokončení práce ušetrí priestor na pracovnom stole. Kuchynský robot ETA je skvelý na prípravu rôznych typov jedál.

Príslušenstvo kuchynského robota ETA

K výbave robota patrí napríklad hnetací hák, metla a šľahacia metla. S takto bohatou výbavou kuchynský robot ETA Gustus IV Smart 4128 90000 nahradí niekoľko iných samostatných prístrojov, preto s ním ušetríte nielen čas, ale aj miesto v kuchyni.

Dĺžka kábla:

1,25 m

Hlučnosť:

86 dB

Materiál plášťa:

plast

Materiál vnútorných prevodov:

kov

Rozmery:

36,5 × 41,5 × 28 cm (vך×h)

Hmotnosť:

7,09 kg

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, USA Hotovo!
Ocenenia
Bez ocenení Hotovo!
Objem misy
5,5 l Hotovo!
Príkon
1 200 W Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, USA Hotovo!

Ocenenia

Ocenenia
Bez ocenení Hotovo!

Materiál

Materiál misy
Nerez Hotovo!
Materiál plášťa
Plast Hotovo!
Materiál vnútorných prevodov
Kov Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
28 cm Hotovo!
Šírka
41,5 cm Hotovo!
Výška
36,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
7,09 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

ETA je česká značka, ktorej história siaha do roku 1943, kedy boli položené základy výroby elektrických spotrebičov v Hlinsku. ETA si zakladá najmä na troch aspektoch: KVALITA – ETA ako jediná firma v ČR má vlastnú profesionálnu skúšobňu, v ktorej zaisťuje vysoký štandard výrobkov aj servisu. INTELIGENTNÉ RIEŠENIA – produkty sú navrhnuté s maximálnym citom pre detail. DIZAJN – ETA si zakladá na prívetivom a atraktívnom dizajne všetkých výrobkov a spolupracuje s poprednými českými dizajnérmi. To je ETA – tradičná česká značka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ETA Gustus IV Smart 4128 90000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA Gustus IV Smart 4128 90000 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ETA Gustus IV Smart 4128 90000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ETA Gustus IV Smart 4128 90000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ETA Gustus IV Smart 4128 90000.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií