Fujitsu Lifebook P727 kovový

Zobraziť katalóg
Fujitsu Lifebook P727 kovový
Tablet PC – Intel CPU, multidotykový 12.5" LED 1920×1080 WVA antireflexná dual digitizer, RAM až 16GB, Intel HD Graphics 620, SSD 512GB, WiFi, Bluetooth, HD kamera, HDMI, USB 3.1 Gen 1, USB-C 3.1 Gen 1, čítačka odtlačkov prstov, TPM, dokovací, podsvietená klávesnica, Windows 10 Pro 64-bit, záruka on-site NBD fix
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  ND100a0NAD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fujitsu Lifebook P727 kovový

Dokovací tablet PC Fujitsu P727 predstavuje nový štandard pre výkon počítača. Ide o kovové prenosné zariadenie s neuveriteľnou celodennou výdržou batérie. Výkonné procesory Intel Core dávajú tomuto stroju dostatočnú podporu všetkým aplikáciám a programom. Špičková technológia overovanie pomocou dlaňových ciev je úplnou jednotkou v zabezpečenia dát. Operačný systém Windows 10 ponúka zaujímavé funkcie a komfortné multidotykové ovládanie. Popustite uzdu svojej fantázii a preskúmajte všetko, čo tento notebook ponúka.

Kľúčové vlastnosti Fujitsu Lifebook P727

  • Veľmi nízka hmotnosť a dlhá výdrž na jedno nabitie
  • Elegantné a dizajnovo zladené komponenty v celokovovom tele
  • Až 16 GB RAM a 512 GB SSD
  • WiFi, Bluetooth, HD webkamera
  • Vysokorýchlostný prenos dát vďaka USB-C 3.1 Gen 1
  • Šifrovací procesor TPM a čítačka odtlačkov prstov
  • Brilantný 12,5" displej s Full HD rozlíšením
  • Dvojica digitálnych duálnych mikrofónov
  • Podsvietená klávesnica
  • Záruka on-site NBD fix

Precízne zladená výbava

Poriadny výkon zaisťuje procesor Intel s integrovaným grafickým čipom HD Graphics, ktorý si poradí s bežnou prácou, staršími hrami aj prehrávaním HD videa. Pre vaše dáta je pripravený ultra rýchly SSD disk s nadštandardnou kapacitou až 512 GB, ktorý okrem toho zrýchli chod náročných aplikácií alebo štart operačného systému Windows.

5

4 režimy vďaka konvertibilnému vyhotoveniu

Fujitsu P727 je mimoriadne adaptabilný tablet PC. Ponúka štyri režimy, ako ho používať – notebook, stan, stojan alebo tablet. Vďaka špičkovým závesom možno multidotykový displej otočiť o 360°. Či už budete v kancelárii, vo vlaku alebo doma v posteli, vždy si budete môcť zariadenie prispôsobiť tak, aby práca s ním bola čo najpohodlnejšia.

Dokonale živé farby na multidotykovom displeji

Vychutnajte si skvelý obraz vďaka 12,5" LED displeju s Full HD rozlíšením. Priestor nad obrazovkou patrí už tradične integrovanej 720p webkamere s frekvenciou 30 snímok za sekundu. V kombinácii s digitálnym mikrofónom môžete byť napríklad vďaka programu Skype neustále v spojení so svojimi priateľmi.

Ultratenký, ľahký a s dlhou výdržou na batériu

Tablet PC Fujitsu P727 je ideálnym spoločníkom na cesty. Váži iba 1,2 kg a jeho hrúbka dosahuje úžasných 19,8 mm. Batéria vydrží na jedno nabitie až na 9 hodín bežnej práce – ideálny predpoklad pre dlhé cesty bez toho, aby ste museli každú chvíľu hľadať elektrickú zásuvku.

Parametre a špecifikácia

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fujitsu Lifebook P727 kovový Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fujitsu Lifebook P727/P728 kovový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fujitsu Lifebook P727 kovový. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fujitsu Lifebook P727 fémes.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií