Bionik Pro Kit - Xbox

Zobraziť katalóg
Bionik Pro Kit - Xbox
Príslušenstvo - pre Xbox, herné slúchadlá s mikrofónom a farebnými RGB prvkami + dobíjacia stanica s dvoma portami a podsvietenými indikátormi + 2 nabíjacie články 1200 mA + 3m nabíjací lynx kábel
Kód:  BNK0005 Produktové číslo:  845620090846 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bionik Pro Kit - Xbox Predaj skončil

Bionik Pro Kit - Xbox

Majitelé Xboxu zajisté ocení příslušenství Bionik Pro Kit Xbox. Tato nezbytná souprava se skládá ze sluchátek s mikrofonem, dobíjecí stanice, nabíjecími články a kabelu. Herní sluchátka CLR-50 jsou přes uši a mají výkonné 50mm měniče, integrovaný mikrofon a možnost nastavení barev s RGB prvky. Praktická dvouportová nabíječka CHARGE BASE je vybavena ovladačem, podsvícenými indikátory a nastavitelným USB kabelem. Pro dlouhotrvající hraní jsou v sadě Bionik Pro Kit Xbox přiloženy dvě dobíjecí baterie o kapacitě 1 200 mAh s vlastními kryty. Pro napájení využijete vysoce kvalitní nabíjecí kabel LYNX CABLE o délce 3 m s tkaným stíněním, které je zesílené Kevlarem.

Klíčové vlastnosti příslušenství Bionik Pro Kit Xbox

  • Sada Bionik Pro Kit Xbox je určena pro hráče Xboxu
  • Obsahuje sluchátka, dobíjecí stanici, dvě baterie a napájecí kabel
  • Sluchátka mají vestavěný mikrofon
  • Baterie disponují kapacitou 1 200 mAh
  • Napájecí kabel v Bionik Pro Kit Xbox dosahuje 3 metrů

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bionik Pro Kit - Xbox Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bionik Pro Kit - Xbox. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bionik Pro Kit - Xbox. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bionik Pro Kit - Xbox. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bionik Pro Kit - Xbox.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií