Detské hry na PlayStation 5

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dátum vydania
Typ
Hra
(392)
DLC/herný doplnok
(3)
Platforma
PlayStation 5
(397)
PlayStation 4
(199)
Xbox Series X
(1)
Xbox One
(1)
Žáner
Akčný
(169)
Simulátor
(84)
Detský
(78)
Arkády
(66)
Pretekársky
(49)
Next-gen optimalizácia
PlayStation 5 optimalizácia
(160)
Neoptimalizované pre Next-gen
(31)
Textová lokalizácia
CS
(45)
EN
(396)
DE
(264)
HU
(10)
RU
(17)
PL
(19)
FR
(51)
ES
(29)
IT
(31)
Zh
(3)
JP
(1)
Zvuková lokalizácia
EN
(393)
DE
(167)
RU
(4)
PL
(3)
FR
(20)
ES
(16)
IT
(17)
Zh
(1)
Vekové obmedzenie
1 rokov
12 rokov
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Detské hry na PlayStation 5 vieme doručiť už v deň objednávky! Stačí, aby bol vybraný tovar na sklade. Vytvorte si objednávku z pohodlia domova a nechajte si ju doručiť na vašu adresu, do AlzaBoxu alebo na jednu z našich pobočiek. Prečo ešte nakupovať na Alza.sk?

Pokračovať

7 dôvodov, prečo nakupovať Detské hry na PlayStation 5 na Alza.sk

  • Máme širokú sieť predajní, kde dodržiavame všetky hygienické opatrenia, a bezkontaktných Alzaboxov (odberných miest) po celom Slovensku.
  • Pri každom tovare hneď vidíte, kedy si ho môžete vyzdvihnúť. Nezabudnite, že doručujeme aj cez víkend.
  • Prijímame väčšinu typov platieb vrátane bezkontaktných a kryptomien.
  • Vrátenie alebo reklamáciu môžete jednoducho vykonať aj v našich Alzaboxoch.
  • Potrebujete poradiť? Naša zákaznícka podpora je tu pre vás 24 hodín denne.
  • Sortiment dopĺňame ponukou príslušenstva aj doplnkových služieb.
  • Pri každom produkte nájdete všetky dôležité informácie. Pri niektorých z nich aj používateľské recenzie, ktoré vám pomôžu s výberom.

Na čo sa zamerať, ak vyberáte Detské hry na PlayStation 5?

Ak si chcete zaobstarať Detské hry na PlayStation 5, je tu pár aspektov, ktoré vám pomôžu pri výbere toho správneho produktu. V ľavom menu môžete využiť parametrický filter a zúžiť si tak ponuku šitú na mieru vašim preferenciám. Rovnako odporúčame využiť zoradenie podľa obľúbenosti či ceny.

Uľahčite si výber. Použite predpripravené filtre pre kategóriu: Detské hry na PlayStation 5

Hľadáte najlepšie Detské hry na PlayStation 5? Pozrite si produkty zoradené podľa predajnosti, prípadne dajte na recenzie od ostatných používateľov.

Najdrahšie vs. najlacnejšie Detské hry na PlayStation 5

Ak vás zaujíma tovar z hľadiska ceny, pozrite sa na najlacnejšie Detské hry na PlayStation 5, alebo vyberte typ zoradenia od najdrahšieho.

Skryť popis
397 položiek
Bluey: The Videogame – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, arkády a detský, – zahrajte si úplne nový príbeh odohrávajúci sa v 4 interaktívnych epizódach; vôbec prvýkrát preskúmajte ikonické lokácie, ako je Dom, Ihrisko, Zátoka a bonusovú lokáciu na pláži; zahrajte si obľúbené hry z televízneho seriálu, vrátane Keep Uppy, Chattermax Chase a ďalších
34,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0562
Mixture – PS VR2
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, adventúra a virtuálna realita, – v tejto hre s dvojitým ovládaním postáv striedavo hráte za majstra alchymistu Sephairosa a vyhnaného rytiera Sola, a to z pohľadu prvej i tretej osoby, ako podivná dvojica musíte plošinovať, miešať materiály, odlievať a bojovať zblízka, riešiť hádanky a porážať obrích bossov, aby ste prežili tento atmosférický príbeh
Zľavnené -7 %
24,90 € 26,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0663
Arcade Game Zone – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: arkády a párty,
Novinka
25,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0615
Cry Babies Magic Tears: The Big Game – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: detský, – Mimča z obľúbeného animovaného seriálu Cry Babies Magic Tears sú pripravené súťažiť! Každé víťazstvo v turnaji o zlatý cumlík ich zavedie do nového prostredia zasadeného do sveta ich seriálu, od údolia Detských fľašiek cez horu Fantasy, záliv Tutti Frutti, Icy World až po úplne nové prostredie – planétu Tear!
33,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1548
Asterix & Obelix: Heroes – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: RPG, – strhujúca kartová hra s mechanizmami RPG, ktorá hráčom umožňuje zbierať svojich obľúbených galských hrdinov a pripraviť sa na epické bitky proti Rimanom. V priebehu dobrodružstva budú mať hráči príležitosť získavať nové karty s jedinečnými vlastnosťami, zúčastniť sa napínavých výziev a zapojiť sa do udalostí po celej mape.
27,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0528
Firefighting Simulator: The Squad – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Spusťte sirénu svojho hasičského vozidla, popadnite hadicu, haste reálne požiare a zachraňujte životy. Objavte cez 30-rozmanitých lokácií na nasadenie po celom meste, inšpirovanom západným pobrežím Severnej Ameriky.
25,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1452
A Hat in Time – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: arkády a dobrodružný, – rozkošná trojrozmerná plošinovka rozprávajúca o malom dievčatku vládnucom zvláštnymi schopnosťami prostredníctvom svojich vlastnoručne vyrobených klobúkov, čiapok a masiek. Skúmajte slobodne obrovské svety, získajte späť postrácané kúsky času a zamierte opäť ku hviezdam!
20,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1237
Harvest Moon The Winds of Anthos – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: RPG, simulátor a adventúra,
44,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0578
SpellForce: Conquest of EO – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: RPG a stratégia, – V tejto ťahovej strategickej hre zasadenej do fantastického sveta SpellForce sa ujmite úlohy svojho majstra ako dedič jeho záhadnej čarodejnej veže. Študujte celý rad kúziel, ktoré môžete zosielať na krajinu okolo seba, vyvolávajte fantastických poskokov a cvičte silných bojovníkov, ktorí sa vydajú do sveta. Bojujte v rýchlych, no taktických ťahových bitkách.
Super cena
23,90 € Ušetríte 1,09 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0568
The Light Brigade – PS VR2
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, strieľačky a virtuálna realita, – Roguelike VR strieľačka s reálnym strieľaním a pohlcujúcou svetelnou mágiou. Stúpajte v radoch Svetelnej brigády a odomykajte si nové zbrane, vylepšenia, triedy a schopnosti v boji za navrátenie svetla v temnote.
26,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0515
5,0
The Angry Birds Movie 2: Under Pressure VR – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: dobrodružný, detský a virtuálna realita, – pomocou súpravy PlayStation VR musíš spojiť bláznivé vtáky a prasiatka, vydať sa na podvodnú výpravu a nájsť ostrov Eagle Island... a po ceste si nahrabať nejaký ten poklad
Zľavnené -5 %
16,90 € 17,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1037
4,8 16×
LEGO Worlds – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: RPG a arkády, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – v LEGO Worlds vás čaká obrovský otvorený svet, kde si budete môcť robiť čo vás len napadne. Po vzore úspešného Minecraftu si tu môžete slobodne stavať z LEGO kociek obydlia, sochy, hrady alebo napríklad pretekárske dráhy. Rovnako tak si môžete polietať na drakovi alebo si zahopkať s klokanom.
15,90 €
Zánovné
Objednávací kód: MSX372
Talisman: Digital Edition – 40th Anniversary Collection – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: stratégia, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – oficiálna adaptácia ikonickej fantasy doskovej hry. Talizman: Digital Edition – 40th Anniversary Collection obsahuje digitálnu verziu všetkých rozšírení, aké kedy pre doskovú hru fyzicky vyšli, takže vaše dobrodružstvá nebudú mať konca!
35,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1544
Yum Yum Cookstar – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: detský a párty, – Ujmite sa úlohy ambiciózneho kuchára v hre Yum Yum Cookstar, ktorou vás bude sprevádzať šéfkuchárka Yum Yum! Naučte sa kuchárske techniky a zábavné recepty a zúčastnite sa kulinárskej súťaže – dokážete svojimi lahodnými maškrtami ohromiť porotu?
Cenová bomba
16,90 € Ušetríte 6,09 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1405
My Fantastic Ranch – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: stratégia, – My Fantastic Ranch je herný manažér pre mladých hráčov, zasadený do kúzelného sveta obývaného fantastickými tvormi. Hráč musí adoptovať nových drakov a jednorožcov, starať sa o nich, organizovať lekcie jazdectva a priraďovať správnych študentov k správnym zvieratám a mnoho ďalšieho.
Zľavnené -3 %
24,90 € 25,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0305
Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – Kolekcia 13 klasických hier zo série Korytnačky Ninja.
Cenová bomba
24,90 € Ušetríte 3,09 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0231
Koa and the Five Pirates of Mara: Collectors Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, adventúra a detský, – Vydajte sa s Koou a jej najlepšou priateľkou Napopo na 3D plošinkové dobrodružstvo naprieč tropickým súostrovím rozprestierajúcim sa v oceáne Mara. Skúmajte šíry oceán, hľadajte cestu jedinečnými prostrediami ôsmich tematických ostrovov a prekonávajte dômyselné pasce.
50,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1559ce
Avatar: The Last Airbender – Quest for Balance – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a adventúra, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Tým Avatar je späť! Prežite znovu epické udalosti pôvodného seriálu Avatar: Legenda o Aangovi a v roli samotného Aanga aj jeho priateľov ovládnite v tejto akčnej dobrodružnej hre všetky živly, preskúmajte najunikátnejšie miesta známe zo seriálu, vyriešte rad prepracovaných environmentálnych hádaniek a zažite najdojemnejšie okamžiky Aangova príbehu.
36,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1520
Rescue HQ – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: stratégia, – trúfnete si na výzvu ochrániť občanov svojho mesta? Začnite tým, že vybudujete záchrannú základňu od nuly a budete spravovať tri núdzové oddelenia – políciu, hasičov a ambulanciu. Budete musieť viesť a organizovať jednotlivé potreby každého tímu a starostlivo rozdeľovať spočiatku malý rozpočet.
9,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1193
PGA Tour 2K23 – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový a arkády, – Hra oslavuje Tiger Woodsov odkaz tým, že ho predstavuje ako hrateľného herného profesionála a výkonného riaditeľa, ktorý radí tímu. Vracia sa tiež popredný návrhár kurzov, ktorý hráčom ponúka možnosť postaviť si svoje vysnívané ihriská a zdieľať ich s globálnou online komunitou.
Zľavnené -3 %
28,90 € 29,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0315
Untitled Goose Game – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – predstavte si pokojné ráno kdesi na dedine, do ktorého znenazdajky vpadnete vy. Hrozne otravná hus. Navštívte virtuálne pieskovisko, po ktorom sa môžete voľne pohybovať, skúšať všemožné vtákoviny a vykonávať zlomyseľné vylomeniny.
19,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1113
Star Trek: Resurgence – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra, – Vžite sa do role Jary Rydka a Cartera Diaze, dvoch členov posádky USS Resolute, ktorí majú za úlohu sprostredkovať mier medzi mimozemskými frakciami. Pri snahe zabrániť vojne objavíte omnoho väčšie nebezpečenstvo: eónu starú a mocnú silu, ktorá hrozí pohltiť celú galaxiu!
30,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0544
Spirit: Luckys Big Adventure – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra a detský,
23,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX978
3,5
Autobahn – Police Simulator 3 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a simulátor, – sadnite si za volant svojho hliadkového auta a plňte celý rad nových zadaní a špeciálnych misií. Zaisťovať bezpečnosť na diaľnici je hlavnou úlohou vo vašej kariére policajta.
25,90 €
Zánovné
Objednávací kód: MSX1311

Detské hry na PlayStation 5

V kategórii Detské hry na PlayStation 5 máme práve teraz na Alza.sk celkom 397 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné detské hry na PlayStation 5 Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie detské hry na PlayStation 5 Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii detské hry na PlayStation 5 recenzie
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií