PS3 - Harry Potter a Fénixův řád

Zobraziť katalóg
PS3 - Harry Potter a Fénixův řád
Hra na konzolu
Kód:  MS138
PS3 - Harry Potter a Fénixův řád Predaj skončil

PS3 - Harry Potter a Fénixův řád

Úzky vzťah medzi knihou, filmom a videohrou je v hre Harry Potter and the Order of the Phoenix.Hráči budú môcť detailne preskúmať veľa kľúčových lokací v Bradavicích i mimo nich, ktoré budú porovnateľné so svojím filmových náprotivkom, zatiaľ čo budú celkom ponorení do napínavého dobrodružstva korespondujícího so bohatým príbehom knižnej predlohy.

Harry nastupuje do piateho ročníka svojho štúdia v Bradavicích a zisťuje, že mnohé Èarodejníkov sa odmieta zmieriť s nedávnym stretnutie študentov s diabolskými Lord Voldemort.Radšej praktizujú taktiku "slepoty" k správe, že sa Voldemort vrátil.Minister kúziel Kornelius Popletal sa domnieva, že ctihodný riaditeľ školy Albus Brumbál klame ohľadne Voldemorovho návratu, aby podkopal jeho silu.Preto minister nového učiteľa Obrany proti čiernej mágii svoju blízku spolu Dolores Umbridgeovú, ktorej hlavnou úlohou však je strážiť Brumbála, Harryho a ostatných študentov.Profesorka Umbridgeová sa ani nesnaží pripraviť študentov na boj s čiernou mágiou, práve naopak usiluje o to, aby sa proti čiernej mágii nemohol nikto brániť a ani ju nevedel používať.Preto vezme Harry so svojimi kamarátmi Hermionou a Ronom situáciu do svojich rúk.V tajnom spolku niekoľkých študentov, ktorí si hovoria "Brumbálova armáda", je Harry učí, ako sa brániť proti čiernej mágii, a pripravuje tak odvážnych mladých čarodejníkov na neobyčajnú bitku, ktorá na nich v blízkej budúcnosti čaká.

Vďaka možnosti hrať za rozmanité postavy, vrátane Harryho Pottera, Brumbála alebo Siriusa Blacka, ponúka hra Harry Potter and the Order of the Phoenix fanúšikom príležitosť k získaniu kúzelnej paličky, preskúmaniu všetkého okolo Bradavíc a prežitia tak jedného roku, ktorý je pre "Toho, ktorý prežil ", jedným z najviac vzrušujúcich a nebezpečných rokov v živote.d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000 "codebase =" http:/ / download.macromedia.com / pub / shockwave / cabs / flash / swflash. cab # version = 8,0,0,0 "id =" gtembed "width =" 480 "height =" 409 "> / / www.gametrailers.com / remote_wrap.php? mid = 18908 "/> / / www.gametrailers.com / remote_wrap.php?mid = 18908 "swLiveConnect =" true "name =" gtembed "align =" middle "allowScriptAccess =" sameDomain "quality =" high "pluginspage =" http:/ / www.macromedia.com / go / getflashplayer "type =" application / x-shockwave-flash "width =" 480 "height =" 409 ">

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PS3 - Harry Potter a Fénixův řád
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PS3 - Harry Potter a Fénixův řád. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PS3 - Harry Potter a Fénixův řád. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PS3 - Harry Potter a Fénixův řád. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PS3 - Harry Potter a Fénixův řád.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií