Xbox 360 - Open Season

Zobraziť katalóg
Xbox 360 - Open Season
Hra na konzolu
Kód:  MX111

Xbox 360 - Open Season

Hráči sa rovnako ako diváci rovnakého filmu, tak aj hráči dočkajú humorného dobrodružstvo s množstvom zvieratiek.Ostatně to naznačujú už aj prvé tri obrázky v našej galérii.Hlavnými postavičkami príbehu sú grizzly Boog a strašne rýchlo hovoriace jeleň Elliot.Obaja sú hratelne.Súčasťou hry je interakcia s celou radou zaujímavých zvieracích postavičiek z filmu, prípravným pascí na lovca, rôzne zábavné akcie, ako napríkladkutálení sa v ohromnej snehové guľu, jazda banským vozíkom, poněkud netradiční sjíždění perejí na kůlně, atďUžiť si budete môcť aj s priateľovi, a to v minihrách navrhnutých až pre 4 hráčov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Xbox 360 - Open Season
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xbox 360 - Open Season. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xbox 360 - Open Season. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xbox 360 - Open Season. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xbox 360 - Open Season.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií