Najpredávanejšie, najlepšie hry zo série Call of Duty

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Najnovšie objednávky
Filtrovať
Tiež si myslíme, že si zaslúžite to najlepšie. Preto sme pre vás na tejto stránke zoradili hry zo série Call of Duty od najpredávanejších po najmenej predávané. Na výber máte z 127 produktov. Najväčší záujem je medzi zákazníkmi v súčasnosti o Call of Duty: Modern Warfare III C.O.D.E. Edition – PS5, ktorý si môžete zaobstarať za 76,90 € vr. DPH. Ak vás zaujímajú skôr najlepšie hry zo série Call of Duty z hľadiska hodnotenia používateľov, tak sa pozrite do kategórie hry zo série Call of Duty recenzie a testy.
127 položiek
Farming Simulator 25 – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: simulátor,
Novinka
59,90 €
Dátum vydania: 12. novembra 2024
Objednávací kód: XBSE0535
Life is Strange: Double Exposure – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: adventúra, – Keď Max Caulfieldová nájde v snehu mŕtvu kamarátku Safi, otvorí sa jej cesta do paralelnej časovej línie. Tu je Safi stále nažive – a stále v nebezpečenstve! Dokáže Max vyriešiť a zabrániť rovnakej vražde so svojou novou schopnosťou presúvať sa medzi dvoma časovými líniami?
Novinka
57,90 €
Dátum vydania: 29. októbra 2024
Objednávací kód: XBSE0523
DOOM: The Dark Ages – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: strieľačky, – DOOM: The Dark Ages je príbehový prequel oceňovaných strieľačiek DOOM (2016) a DOOM Eternal. DOOM Slayer, legendárny zabijak pekelných démonov sa vracia, aby nám ukázal počiatky svojho hnevu. Buď mocnou zbraňou vo vojne proti peklu!
Novinka
57,90 €
Očakávame december 2025
Objednávací kód: XBSE0519
3,8
Taxi Life: A City Driving Simulator – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor, – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor; potom, čo do Barcelony dorazíte a nemáte nič viac ako auto a svoj sen, jazdite po rušných uliciach slávneho mesta a prevážajte cestujúcich z bodu A do bodu B, ponúkajte im bezchybnú službu; budete musieť dodržiavať dopravné predpisy, riešiť netrpezlivých turistov, premenlivé počasie aj dopravnú špičku
36,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0592
4,5 17×
Call of Duty: Black Ops 4 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – pokračovanie úspešnej série Call of Duty: Black Ops
17,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX503
Call of Duty: Black Ops 6 – Double Steel Pack – 2× PS5 + Steelbook
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – Špionážny akčný thriller zasadený na začiatku 90. rokov, teda do obdobia prevratných zmien v globálnej politike, ktorú charakterizoval koniec studenej vojny a vzostup Spojených štátov ako jedinej superveľmoci. Ohromujúci príbeh a boj bez pravidiel sú klasické znaky série Black Ops, ktoré doplňuje veľkolepá kampaň pre jedného hráča, najlepší multiplayer v svojej triede a epický návrat Zombie režimu. Obsahuje 2× plnú verziu hry na PS5 a exkluzívny steelbook.
Novinka
159,90 €
Dátum vydania: 25. októbra 2024
Objednávací kód: PSV0697sp
Call of Duty: Black Ops 6 – Double Steel Pack – 2× Xbox + Steelbook
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčná a strieľačka, na online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, Špionážny akčný thriller zasadený do začiatku 90. rokov, teda do obdobia prevratných zmien v globálnej politike, ktoré charakterizoval koniec studenej vojny a vzostup Spojených štátov ako jedinej superveľmoci. Ohromujúci príbeh a boj bez pravidiel sú klasické znaky série Black Ops, ktoré dopĺňajú veľkolepá kampaň pre jedného hráča, najlepší multiplayer vo svojej triede a epický návrat Zombie režimu. Obsahuje 2× plnú verziu hry na Xbox a exkluzívny steelbook.
Novinka
159,90 €
Dátum vydania: 25. októbra 2024
Objednávací kód: XBSE0518sp
Call of Duty: Black Ops 6 – Double Steel Pack – 2× PS4 + Steelbook
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Špionážny akčný thriller zasadený na začiatku 90. rokov, teda do obdobia prevratných zmien v globálnej politike, ktoré charakterizoval koniec studenej vojny a vzostup Spojených štátov ako jedinej superveľmoci. Ohromujúci príbeh a boj bez pravidiel sú klasické znaky série Black Ops, ktoré doplňuje veľkolepá kampaň pre jedného hráča, najlepší multiplayer vo svojej triede a epický návrat Zombie režimu. Obsahuje 2× plnú verziu hry na PS4 a exkluzívny steelbook.
Novinka
159,90 €
Dátum vydania: 25. októbra 2024
Objednávací kód: MSX1597sp
Lets Sing 2024 + 2 microphones – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: párty, – Let’s Sing 2024 vnesie strhujúci nový zážitok s karaoke priamo do vašej obývačky. Vystúpte ku hviezdam v úplne novom režime kariéry a vyberte si zo zoznamu 20-rekordných hitov a odvekých klasik. Vďaka tomuto všetkému a ešte ďalším hitom, ktoré sú dostupné prostredníctvom VIP Pass, si s priateľmi zaručene vyspievate pľúca. Je čas, aby ste zažiarili!
46,90 €
Zánovné
Objednávací kód: PSV0559b
5,0
War Hospital – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: stratégia, – Ošetrujte strašné vojnové zranenia ako veliteľ poľnej nemocnice. Vybudujte zariadenie a vyliečte ich, zatiaľ čo okolo vás v ohlušujúcej blízkosti vybuchujú delostrelecké granáty. Používajte reálne prvovojnové vybavenie a sledujte, ako sa vaše nástroje a metódy vyvíjajú. Vaše rozhodnutia budú mať dlhodobý vplyv.
35,90 €
Zánovné
Objednávací kód: PSV0532
Way of the Hunter – Hunting Season One – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor a strieľačky, – Obrovský svet hry Way of the Hunter vám umožňuje sledovať množstvo príbehov na loviskách po celom svete, ovládnuť výzvy etického lovu a riešiť zložité prípady neetického správania. Alebo sa môžete vydať na voľný lov a objavovať dych vyrážajúcu krajinu Severnej Ameriky, Európy a Afriky.
25,90 €
Zánovné
Objednávací kód: PSV0569
Ravenswatch – Xbox
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, – Ravenswatch je akčná roguelike hra z pohľadu zhora, v ktorej sa snúbia intenzívne súboje v reálnom čase, hlboká hrateľnosť a super zábava pri opakovanom hraní.
Novinka
35,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: XBSE0534
Starship Troopers: Extermination – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a adventúra, – Zostavte družstvo, zoberte útočnú pušku a zažite autentický pocit v úlohe elitného vojaka Deep Space Vanguard, aby ste získali späť galaxiu pred hrozbou Arachnidov, ktorých cieľom je vyhubenie ľudského druhu!
Novinka
49,90 €
Dátum vydania: 11. októbra 2024
Objednávací kód: XBSE0533
Prince of Persia: The Sands of Time – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, – Prežite Princov nadčasový príbeh o Pieskoch Času znova! Tentoraz ale s novým grafickým kabátikom a aktualizovanými hernými mechanikami v tomto dlho očakávanom remaku kultovej klasiky!
Novinka
74,90 €
Očakávame december 2026
Objednávací kód: XBSE0532
Anno 117: Pax Romana – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: stratégia, – Používajte vlastné taktiky a vybudujte nový svet podľa svojich predstáv v tejto známej komplexnej budovateľskej stratégii!
Novinka
75,90 €
Očakávame december 2025
Objednávací kód: XBSE0531
The Last Faith: The Nycrux Edition – Xbox
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a dobrodružný, – Metroidvania hra, ktorá obsahuje mechanizmy „Soulsborne“ a vlastnosti tohto žánru – konkrétne obtiažnosť zameranú na boj a epických bossov, arzenál zbraní na boj zblízka, tajomné kúzla a strelné zbrane na dlhé vzdialenosti a desivé, gotické prostredie a soundtrack.
Novinka
49,90 €
Dátum vydania: 13. septembra 2024
Objednávací kód: XBSE0530ne
The Last Faith – Xbox
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a dobrodružný, – Metroidvania hra, ktorá obsahuje mechanizmy „Soulsborne“ a vlastnosti tohto žánru – konkrétne obtiažnosť zameranú na boj a epických bossov, arzenál zbraní na boj zblízka, tajomné kúzla a strelné zbrane na dlhé vzdialenosti a desivé, gotické prostredie a soundtrack.
Novinka
29,90 €
Dátum vydania: 13. septembra 2024
Objednávací kód: XBSE0530
Dragon Ball: Sparking! Zero – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, – Dragon Ball: Sparking! Zero preberá legendárnu hrateľnosť série Budokai Tenkaichi a posúva ju na úplne novú úroveň. Získajte ničivú silu tých najsilnejších bojovníkov, ktorí sa kedy objavili v Dragon Ball!
Novinka
79,90 €
Dátum vydania: 11. októbra 2024
Objednávací kód: XBSE0529
Fable – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčná a RPG, Nový začiatok legendárnej série, čo znamená byť hrdinom? V rozprávkovom svete Albion to záleží len a len na vás. Temná hrozba sa približuje a vo svete, kde vaša povesť kráča pred vami, sa Albion navždy zmení podľa vašich rozhodnutí.
Novinka
57,90 €
Očakávame december 2025
Objednávací kód: XBSE0527
Civilization VII – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: stratégia, – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: stratégia, oceňovaná franšíza prinášajúca herné stratégie sa vracia s úplne novou, revolučnou kapitolou, Civilization VII vás vyzve, aby ste postavili tú najväčšiu ríšu, akú kedy svet videl!
Novinka
57,90 €
Očakávame december 2025
Objednávací kód: XBSE0526
Harry Potter: Quidditch Champions – Xbox
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a športový, – Vaša ďalšia kapitola vzlieta! Ponorte sa do okúzľujúceho sveta Famfrpálu a hrajte sami alebo zdieľajte kúzlo s priateľmi a rodinou.
Novinka
57,90 €
Dátum vydania: 3. septembra 2024
Objednávací kód: XBSE0525
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater: Day 1 Edition - Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, – Preži očakávaný remake klasickej stealth akčnej hry od Konami, v ktorej sa pustíš do príbehu mladého Big Bossa, známeho ako Naked Snake, počas jeho misie v džungli Sovietskeho zväzu v 60. rokoch. Čaká ťa príbeh plný špionáže, prežívania v divočine a politických intríg. Na prekonanie nepriateľov a nebezpečného prostredia budeš musieť využiť stealth techniky, bojové zručnosti a strategické myslenie!
Novinka
79,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: XBSE0524
Alan Wake 2 – Deluxe Edition – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, – Rad rituálnych vrážd ohrozuje Bright Falls, malomestskú komunitu obklopenú tichomorskou severozápadnou divočinou. Saga Andersonová, skúsená agentka FBI s povesťou riešiteľky nemožných prípadov, prichádza vraždy vyšetriť. Andersonovej sa prípad zvrtne v nočnú moru, keď objaví stránky hororového príbehu, ktorý sa okolo nej začne naplňovať.
Novinka
79,90 €
Dátum vydania: 22. októbra 2024
Objednávací kód: XBSE0522
Dragon Age: The Veilguard – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a dobrodružný, – Vstúpte do Thedasu, energického sveta nehostinných divočín, zradných labyrintov a trblietavých miest, kde o kruté boje a tajné kúzla nie je núdza!
Novinka
57,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: XBSE0521

Najpredávanejšie, najlepšie hry zo série Call of Duty

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné hry zo série Call of Duty Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie hry zo série Call of Duty Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie hry zo série Call of Duty Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii hry zo série Call of Duty recenzie
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií