Najpredávanejšie, najlepšie herné doplnky k PC hrám

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Najnovšie objednávky
Filtrovať
Tiež si myslíme, že si zaslúžite to najlepšie. Preto sme pre vás na tejto stránke zoradili herné doplnky k PC hrám od najpredávanejších po najmenej predávané. Na výber máte z 447 produktov. Najväčší záujem je medzi zákazníkmi v súčasnosti o Grand Theft Auto V (GTA 5): Great White Shark Card (PC) DIGITAL, ktorý si môžete zaobstarať za 14,99 € vr. DPH. Ak vás zaujímajú skôr najlepšie herné doplnky k PC hrám z hľadiska hodnotenia používateľov, tak sa pozrite do kategórie herné doplnky k PC hrám recenzie a testy.
447 položiek
3,7
Grand Theft Auto V (GTA 5): Great White Shark Card (PC) DIGITAL
Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Rockstar Launcher, žáner: akčný, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra
14,99 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MVE001751
DayZ: Frostline – PC Digital
Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, české titulky, žáner: akčný, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra – DLC, elektronická licencia, kľúč pre Steam, české titulky, žáner: akčná, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra. Vyprav sa na zasnežené súostrovie zvané Sachal s impozantnou rozlohou 83 km² (keď nepočítame ľadovce). Zimná divočina, z ktorej sa tají dych, prináša nové výzvy aj príležitosti na prežitie. V tomto strhujúcom dobrodružstve sa rovnako nebezpečným protivníkom ako ostatní preživší a nakazení stáva sama príroda.
Cena nebola stanovená
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: DGA0161
Vigor – Reinforcements Pack – PC Digital
Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, české titulky, žáner: strieľačky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra – Buď medzi prvými, ktorí tento zážitok vyskúšajú. Vyzbroj sa špičkovým vybavením a dokáž, že sa v zdevastovanom Nórsku nestratíš!
Novinka
19,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: DGA0170
Arma Tactics – PC Digital
Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: strieľačky, – Arma Tactics je ťahová stratégia na blízko, v ktorej ovládate štvorčlenný tím špeciálnych jednotiek. Neexistujú žiadne vopred dané stratégie, koľaje, po ktorých sa máte pohybovať, ani cesty, po ktorých sa máte vydať; je len na vás, ako budete hrať príbehové misie aj generované misie s náhodne zvolenými cieľmi.
Novinka
6,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: DGA0158
Arma Reforger Soundtrack – PC Digital
Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: music, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra – DLC, elektronická licencia, kľúč pre Steam, české titulky, žáner: strieľačky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra. Soundtrack k Arma Reforger zostavili talentovaní skladatelia Ján Vašina a Dominik Svoboda. Jeho celková dĺžka je 45 minút a 14 sekúnd a tvorí ho 21 pôvodných skladieb dostupných ako vo formáte MP3, tak v bezstratovom FLAC.
8,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: DGA0157
Arma 3: Tanks – PC Digital
Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, české titulky, žáner: strieľačky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra – DLC, elektronická licencia, kľúč pre Steam, české titulky, žáner: strieľačky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra. V DLC Arma 3: Tanks vyrazte do boja s ťažkou palebnou silou a v troch úplne nových obrnených vozidlách prevezmite kontrolu nad bojiskom.
Novinka
8,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: DGA0153
Arma 3: Tac-Ops Mission Pack – PC Digital
Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, české titulky, žáner: strieľačky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra – DLC, elektronická licencia, kľúč pre Steam, české titulky, žáner: strieľačky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra. V balíčku Arma 3 Tac-Ops DLC Singleplayer Mission Pack sa zapojte do troch samostatných vojenských operácií a ovplyvnite celkový priebeh udalostí.
Novinka
4,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: DGA0152
Arma 3: Marksmen – PC Digital
Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, české titulky, žáner: strieľačky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra – DLC, elektronická licencia, kľúč pre Steam, české titulky, žáner: strieľačky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra. DLC Arma 3 Marksmen prináša sedem nových zbraní, s ktorými môžete pilovať svoje strelecké schopnosti alebo sa z diaľky zapojiť do boja.
Novinka
8,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: DGA0151
Arma 3: Laws of War – PC Digital
Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, české titulky, žáner: strieľačky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra – DLC, elektronická licencia, kľúč pre Steam, české titulky, žáner: strieľačky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra. V DLC Arma 3 Laws of War preskúmajte úplne iný uhol pohľadu na bojisko a využite pri tom novú humanitárnu frakciu, dodávku, dron, minikampaň a mnohé ďalšie.
Novinka
8,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: DGA0150
Arma 3 Creator DLC: Spearhead 1944 – PC Digital
Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, české titulky, žáner: strieľačky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra – DLC, elektronická licencia, kľúč pre Steam, české titulky, žáner: strieľačky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra. Popadnite pušku a pripravte sa na nasadenie v Normandii, kde zažijete boje druhej svetovej vojny vo veľkom meradle a s intenzívnym realizmom, aký dokáže poskytnúť iba Arma. Spearhead 1944 vás postaví do topánok vojakov, ktorí sa snažia prebiť z chatrnej pozície v pekelnom bludisku bocage a oslobodiť okupovanú Normandiu.
Novinka
17,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: DGA0144
Arma 3 Creator DLC: S.O.G. Prairie Fire Soundtrack – PC Digital
Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: music, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra – DLC, elektronická licencia, kľúč pre Steam, české titulky, žáner: strieľačky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra. Vypočujte si kompletnú DLC Arma 3 Creator: S.O.G. Prairie Fire vo vysokej kvalite v digitálnom formáte. Soundtrack pre hru S.O.G. Prairie Fire vytvorili skladatelia Originalsas a FabianKreutzerSound a produkovali Josh Bach a Rob Graham zo spoločnosti Savage Game Design.
4,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: DGA0143
Arma 3 Creator DLC: S.O.G. Prairie Fire – PC Digital
Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, české titulky, žáner: strieľačky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra – DLC, elektronická licencia, kľúč pre Steam, české titulky, žáner: strieľačky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra. Zažite brutálnu vojnu vo Vietname v monumentálnom meradle. Rozšírenie S.O.G. Prairie Fire, vyvinuté s pomocou amerických veteránov aj vietnamských konzultantov, vás vrhne hlboko na nepriateľské územie v úlohe člena špeciálnej jednotky MACV-SOG a ponúkne vám sandboxový zážitok v Arma 3, na aký len tak nezabudnete.
Novinka
22,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: DGA0142
Arma 3 Creator DLC: Reaction Forces – PC Digital
Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, české titulky, žáner: strieľačky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra – DLC, elektronická licencia, kľúč pre Steam, české titulky, žáner: strieľačky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra. Bojujte s požiarmi z výšky v strednom vrtuľníku Cougar alebo vybočte zo zabehnutých koľají v pickupe MOOSE a pustite sa do operácií 1. úrovne s novými zbraňami a vybavením, od pištolí a pušiek až po diaľkovo ovládané mínomety mikrodrony.
Novinka
7,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: DGA0141
Arma 3 Creator DLC: Global Mobilization - Cold War Germany - PC Digital
Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, české titulky, žáner: strieľačky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra – DL, elektronická licencia, kľúč pre Steam, české titulky, žáner: strieľačky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra. Vydajte sa do obrneného boja proti odhodlanému nepriateľovi, ktorý vás ľahko prečísli. Vyskúšajte si vojnu z pohľadu pechoty posilnenej o APC. Alebo prelomte historickú vnútornú nemeckú hranicu a donúťte nepriateľa k boju. Za ktorú stranu steny budete bojovať?
Novinka
19,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: DGA0140
Arma 3 Creator DLC: CSLA Iron Curtain – PC Digital
Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, české titulky, žáner: strieľačky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra – DLC, elektronická licencia, kľúč pre Steam, české titulky, žáner: strieľačky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra. Jazdite, lietajte alebo sa pustite do bitky proti svojmu nepriateľovi v úplne novom bujnom a horskom teréne. Vykonávajte rozsiahle operácie mechanizovanej pechoty, nájazdy špeciálnych jednotiek a prieskumné hliadky na veľké vzdialenosti hlboko za nepriateľskými líniami. Vyberte si, či chcete byť členom amerických ozbrojených síl, Československej ľudovej armády, nezávislých rebelov, alebo dokonca hrať ako civilista. Záleží to iba na Vás!
Novinka
12,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: DGA0139
Arma 2: British Armed Forces – PC Digital - Herný doplnok
Varianty
Arma 2: British Armed Forces – PC Digital
Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: strieľačky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra – Na základe 10 rokov skúseností a neustáleho vývoja enginu sa ARMA II: British Armed Forces môže pochváliť vysoko reálnym bojovým prostredím. Modeluje balistiku z reálneho sveta a tiež odrážanie striel, tepelné zobrazovanie, penetráciu materiálov a taktiež hra ponúka cyklus deň/noc v reálnom čase a dynamické účinky vetra, počasia a životného prostredia.
Novinka
6,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: DGA0132
Arma 2: Army of the Czech Republic - PC Digital - Herný doplnok
Varianty
Arma 2: Army of the Czech Republic - PC Digital
Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: strieľačky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra – Arma 2: Army of the Czech Republic ponúka rad autenticky modelovaných jednotiek a vozidiel spolu s detailnými prostrediami, demonštrujúcimi rôzne úlohy a nasadenie moderných českých ozbrojených síl na rôznych bojových scénach.
Novinka
6,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: DGA0131
Arma 3: Contact – PC Digital
Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, české titulky, žáner: strieľačky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra – DLC, elektronická licencia, kľúč pre Steam, české titulky, žáner: strieľačka, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra. Ako vojak nasadený v militarizovanej livónijskej oblasti Nadbór sa zaradíte medzi prvých, ktorí dostanú príležitosť mimozemských návštevníkov skúmať a dozvedieť sa viac o ich zámeroch. Bohužiaľ vo všetkom tom zmätku a napätí nevyhnutne dôjde k ozbrojenému konfliktu. Okrem military sci-fi kampane obsahuje Arma 3 Contact aj novú rozľahlú mapu a predstavuje nové strany, zbrane, vozidlá, uniformy, výbavu a ďalší obsah, ktorý môžete využiť v širšom sandboxovom prostredí Arma 3.
Novinka
24,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: DGA0164
Arma 3: Karts – PC Digital
Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, české titulky, žáner: strieľačky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra – DLC, elektronická licencia, kľúč pre Steam, české titulky, žáner: strieľačky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra. Naštartujte motory – je tu Arma 3 Karts! Keď bol v parodickom videu Splendid Split oznámený vývojársky aprílový žartík na rok 2014, niektorí fanúšikovia vývojárov prosili, aby motokáry boli vydané naozaj. Užite si tento úkrok bokom od obvyklého vojenského sandboxu, pre ktorý sú vývojári veľmi dobre známi!
Novinka
1,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: DGA0149
Arma 3: Jets – PC Digital
Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, české titulky, žáner: strieľačky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra – DLC, elektronická licencia, kľúč pre Steam, české titulky, žáner: strieľačky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra. V DLC Arma 3: Jets budete bojovať v oblakoch v úplne nových stíhacích lietadlách a zostreľovať nepriateľov vďaka pokročilým zameriavacím systémom.
Novinka
8,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: DGA0148
Arma 3: Helicopters – PC Digital
Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, české titulky, žáner: strieľačky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra – DLC, elektronická licencia, kľúč pre Steam, české titulky, žáner: strieľačky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra. V DLC Arma 3: Helicopters sa preletíte v nových nákladných vrtuľníkoch CH-67 Huron a Mi-290 Taru a naučíte sa pri poskytovaní pozemnej podpory, okrem iného, doručovať náklad zavesený na lane.
Novinka
8,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: DGA0147
Arma 3 Creator DLC: Western Sahara – PC Digital
Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, české titulky, žáner: strieľačky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra – DLC, elektronická licencia, kľúč pre Steam, české titulky, žáner: strieľačky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra. Staňte sa súkromným vojenským kontraktorom a nechajte sa nasadiť do púštnych dún Argany. Rozšírenie Western Sahara pre Arma 3 Vás prenesie do oblasti s radom zúriacich konfliktov. Vracia sa s ním ikonická strana série Arma, kontraktorská spoločnosť ION, a spolu s ňou prichádzajú nové varianty vozidiel, zbrane, oblečenie, výbava a režimy pre hru jedného i viacerých hráčov.
Novinka
7,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: DGA0145
Arma 3 Apex - PC Digital
Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, české titulky, žáner: strieľačky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra / DLC – elektronická licencia, kľúč na Steam, české titulky, žáner: strieľačky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra; nechajte sa v rozšírení Arma 3 Apex nasadiť do aktívnej služby na úplne novom bojisku; súostrovie Tanoa v južnom Tichomorí vďaka svojim jedinečným zemepisným rysom ponúka nové príležitosti pre všetky druhy bojových operácií
Novinka
19,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: DGA0137
Arma 2: Private Military Company - PC Digital - Herný doplnok
Varianty
Arma 2: Private Military Company - PC Digital
Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: strieľačky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra / DLC – elektronická licencia, kľúč na Steam, žáner: strieľačky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra; rok po tom, čo britské a koaličné ozbrojené sily úspešne potlačili povstalecké povstanie v Takistane, popísané v Arma 2: British Armed Forces, rozmiestnenie NATO v Zelenom mori je v procese strategického sťahovania svojich bojových jednotiek v regióne
Novinka
6,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: DGA0136
Herný kalendár 2024 a ďalej (ZOZNAM) V Hernom kalendári nájdete podrobný prehľad nových hier vychádzajúcich v máji roku 2024 a ďalej. Každú hru dopĺňa trailer či iná ukážka.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné herné doplnky k PC hrám Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie herné doplnky k PC hrám Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii herné doplnky k PC hrám recenzie
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií