Nintendo Wii U - Ninja Gaiden 3: Razors Edge

Zobraziť katalóg
Nintendo Wii U - Ninja Gaiden 3: Razors Edge
5 2 hodnotení
Hra na konzolu
Kód:  MWU050o Produktové číslo:  45496331368 Stránky výrobcu
Nintendo Wii U - Ninja Gaiden 3: Razors Edge Predaj skončil

Nintendo Wii U - Ninja Gaiden 3: Razors Edge

Ninja Gaiden 3: Razor's Edge je exkluzivní přepracovanou verzí multiplatformního titulu pro Nintendo Wii U. Hlavním hrdinou této krvelačné ninjovské akce je Ryu Hayabusa. Bojovník ninja, v jehož pravém ramenu řádí smrtelná kletba, kterou musí zastavit dříve, než zastaví ona jeho. Exkluzivně ve verzi pro Wii U bude stát po jeho boku ninja bojovnice Ayane, nová hratelná postava, která v rámci příběhového módu dostala i své vlastní kapitoly. Čeká vás rychlá a krvavá akce, která se vám dostane pod kůži.



Nové prvky:
Exkluzivně ve verzi pro Wii U naleznete více zbraní a nové typy Ninpo, nový systém vývoje postavy, kompletně přepracovaný bojový systém, již výše zmíněnou novou hratelnou postavu Ayane a také online kooperativní multiplayer pro dva hráče, ve kterém bude jeden hrát za Ryu a druhý právě za Ayane.



Ovládání:
Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge se hraje výhradně GamePadem Wii U. Jeho dotykový displej je využíván pro vyobrazení dodatečných tlačítek, sloužících pro rychlejší změnu zbraně, výběru typu Ninpo, anebo pro sledování tabulky s útoky kombo.



Zkrátka a jednoduše: Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge byl vylepšen na každém kroku a oproti verzím pro jiné platformy obsahuje spoustu novinek a vylepšení.



Klíčové prvky:
  • Nová hratelná postava: Ayane - Ninja Gaiden 3: Razor Edge přináší novou hratelnou postavu: Ayane (žena ninja), která bude k dispozici v nových exkluzivních kapitolách v příběhovém režimu.
  • Režim Challenge – V tomto samostatném režimu mohou hráči postupovat přes některou z kapitol příběhového režimu s využitím postav Ryu Hayabusa, nebo Ayane.
  • Kooperativní multiplayer online s Ryu a Ayane – Kromě až osmičlenného bojového multiplayeru  nabízí hra rovněž kooperativní multiplayer pro dva hráče s Ryu a Ayane.
  • Unikátní ovládání s Wii U – V průběhu režimu pro jednoho hráče se můžete těšit rychlejší a fluidnější akce využívající dotykové obrazovky ovladače GamePad Wii U. Bude se vám hodit pro výběr zbraní, provedení Ninpo nebo sledování tabulky s útoky combo.
  • Nové zbraně a typy Ninpo – Exkluzivně ve verzi pro Wii U obsahuje hra šest typů zbraní a tři typy Ninpo pro Ryu Hayabusu, což rozšiřuje variantnost herního prostředí a nabízí hlubší strategii. Stejně tak přichází se svým vlastním souborem zbraní a typů Ninpo i Ayane.
  • Systém progrese postav/zbraní – Užitím bodů Karma získaných v průběhu hry mohou hráči upgradovat své zbraně, Ninpo a získávat nové pohyby, plus zvyšovat úroveň HP.
  • Rychlejší a intenzivnější bitvy – Vylepšená umělá inteligence nepřátel (AI), návrat rozpadu, stejně jako nové druhy nepřátel a bojových oblastí byly přidány pro větší rozmanitost v bitvách a zvýšení opakovatelné hratelnosti.

Parametry a specifikace:
Určení: Nintendo Wii U
Žánr: akční
Lokalizace: anglická
Hodnocení PEGI: 18+

Parametre a špecifikácia

Vekové obmedzenie
18 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Vulgárna reč, Násilie, Online Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
18 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Vulgárna reč, Násilie, Online Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nintendo Wii U - Ninja Gaiden 3: Razors Edge
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nintendo Wii U - Ninja Gaiden 3: Razors Edge. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nintendo Wii U - Ninja Gaiden 3: Razors Edge.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií