Očakávané - Adventúry na Xbox Series

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dátum vydania
Značka
Ubisoft
(2)
Focus Entertainment
(2)
Bethesda Softworks
(2)
Microsoft
(1)
Platforma
Xbox Series X
(12)
Xbox One
(1)
Žáner
Akčný
(9)
RPG
(1)
Strieľačky
(1)
Adventúra
(12)
Detský
(1)
Párty
(1)
Next-gen optimalizácia
Xbox Series X optimalizácia
(6)
PlayStation 5 optimalizácia
(2)
Textová lokalizácia
CS
(2)
EN
(12)
DE
(8)
FR
(1)
ES
(1)
IT
(1)
Zvuková lokalizácia
EN
(12)
DE
(5)
JP
(1)
Vekové obmedzenie
7 rokov
18 rokov
-
Filtrovať
12 položiek
Warhammer 40,000: Space Marine 2: Gold Edition – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, adventúra a dobrodružný, – chopte sa roly vesmírneho mariňáka, brutálneho Cisárovho bojovníka s nadľudskými schopnosťami. Postavte sa na odpor hrôzam z hlbín galaxie v epických bitkách na vzdialených planétach a natrite im to svojimi smrtiacimi schopnosťami a devastujúcimi zbraňami.
+Darček Promo elektronický kľúč Warhammer 40,000: Space Marine 2 – Macragge Chosen – Xbox Series X v hodnote 4 €
Novinka
101,90 €
Dátum vydania: 6. septembra 2024
Objednávací kód: XBSE0483ge
Star Wars Outlaws – Special Edition – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a adventúra, – Zaži vôbec prvú hru Star Wars s otvoreným svetom, ktorá sa odohráva medzi udalosťami The Empire Strikes Back a Return of the Jedi. Preskúmaj rôzne planéty v celej galaxii, ikonickej aj novej. Riskuj všetko ako Kay Vess, prefíkaná uličnica hľadajúca slobodu a prostriedky na začatie nového života.
+3 darčeky v hodnote 39,84 €
Novinka
74,90 €
Dátum vydania: 30. augusta 2024
Objednávací kód: XBSE0375
Star Wars Outlaws – Gold Edition – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, strieľačky, adventúra a dobrodružný, – Zaži vôbec prvú hru Star Wars s otvoreným svetom, ktorá sa odohráva medzi udalosťami The Empire Strikes Back a Return of the Jedi. Preskúmaj rôzne planéty v celej galaxii, ikonickej aj novej. Riskuj všetko ako Kay Vess, prefíkaná uličnica hľadajúca slobodu a prostriedky na začatie nového života.
+3 darčeky v hodnote 39,84 €
Novinka
119,90 €
Dátum vydania: 27. augusta 2024
Objednávací kód: XBSE0375ge
Indiana Jones and the Great Circle – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, adventúra a dobrodružný, – Odhaľte jednu z najväčších záhad histórie v dobrodružstve pre jedného hráča z pohľadu prvej osoby. Píše sa rok 1937, zlovestné sily pátrajú po tajomstve prastarej moci spojenej s Veľkým kruhom a zastaviť ich môže len jeden človek – Indiana Jones.
Novinka
74,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: XBSE0479
Avowed – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a adventúra, – Avowed je akčná RPG z pohľadu prvej osoby odohrávajúcej sa vo fantasy svete nesúcom názov Eora.
Novinka
66,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: XBSE0376
Life is Strange: Double Exposure – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: adventúra, – Keď Max Caulfieldová nájde v snehu mŕtvu kamarátku Safi, otvorí sa jej cesta do paralelnej časovej línie. Tu je Safi stále nažive – a stále v nebezpečenstve! Dokáže Max vyriešiť a zabrániť rovnakej vražde so svojou novou schopnosťou presúvať sa medzi dvoma časovými líniami?
Novinka
57,90 €
Dátum vydania: 29. októbra 2024
Objednávací kód: XBSE0523
Starship Troopers: Extermination – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a adventúra, – Zostavte družstvo, zoberte útočnú pušku a zažite autentický pocit v úlohe elitného vojaka Deep Space Vanguard, aby ste získali späť galaxiu pred hrozbou Arachnidov, ktorých cieľom je vyhubenie ľudského druhu!
Novinka
49,90 €
Dátum vydania: 11. októbra 2024
Objednávací kód: XBSE0533
Demon Slayer – Kimetsu no Yaiba – Sweep the Board! – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: adventúra, dobrodružný a párty, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – Anime Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba sa premení na doskovú hru na Nintendo Switch! Zúčastnite sa vzrušujúcich udalostí a minihier až so 4 hráčmi. Usilujte o to, aby ste sa stali tým najsilnejším zabijakom!
Novinka
59,90 €
Dátum vydania: 16. júla 2024
Objednávací kód: XBSE0514
Marvels Blade – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a adventúra,
Novinka
73,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: XBSE0471
Disney Epic Mickey: Rebrushed – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: adventúra a detský, – V tomto krásnom remaku sa myšiak Mickey vydáva na epické dobrodružstvo do Pustatiny, ríše zabudnutých postáv od Disney. Ako Mickey sa ponoríte do fantastického sveta a vyzbrojení štetcom a riedidlom udáte smer svojmu dobrodružstvu a utvoríte osud tohto alternatívneho sveta.
Novinka
60,90 €
Dátum vydania: 24. septembra 2024
Objednávací kód: XBSE0490
Warhammer 40,000: Space Marine 2 – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, adventúra a dobrodružný, – chopte sa roly vesmírneho mariňáka, brutálneho Cisárovho bojovníka s nadľudskými schopnosťami. Postavte sa na odpor hrôzam z hlbín galaxie v epických bitkách na vzdialených planétach a natrite im to svojimi smrtiacimi schopnosťami a devastujúcimi zbraňami.
+Darček Promo elektronický kľúč Warhammer 40,000: Space Marine 2 – Macragge Chosen – Xbox Series X v hodnote 4 €
Novinka
70,90 €
Dátum vydania: 9. septembra 2024
Objednávací kód: XBSE0483
Unknown 9: Awakening – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a adventúra, – Si Haroona, kvestorka, ktorá sa narodila so schopnosťou vstupovať do tajomnej dimenzie, ktorá sa prekrýva s našou dimenziou a je známa iba pod názvom Zložka. Na svojej výprave za mocnými skrytými znalosťami sa Haroona naučí ovládať svoje jedinečné spojenie so Zložkou, ktorá jej umožňuje prenášať jej sily do nášho sveta. Taká moc však nezostane bez povšimnutia a Haroona sa rýchlo stane terčom odštiepeneckej frakcie, ktorá si hovorí Vzostupcovia a ktorá chce pomocou Zložky zmeniť beh ľudských dejín.
Novinka
50,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: XBSE0394
Všetko, čo vieme (špeciály)Resident Evil 9 – Všetko, čo vieme (ŠPEKULÁCIA) Tvorcovia z Capcomu už dlhé roky fanúšikov hororoviek zásobujú kvalitnými titulmi zo série Resident Evil a po poslednom podarenom remaku štvrtého dielu sa pomaly začínajú vynárať špekulácie o ďalšom celkom novom titule z rodiny Resident Evil, tentoraz s číslovkou „9“ v...
Autori zo štúdia Frictional Games známi vďaka úspešnej survivalovej hororovke SOMA alebo podobne ladenej sérii Amnesia, si pripravili ďalšie pokračovanie hororovej jazdy. Nová Amnesia: The Bunker sa ale od svojich predchodcov trochu líši. Akých novôt sme sa dočkali, a...
V Hernom kalendári nájdete podrobný prehľad nových hier vychádzajúcich v máji roku 2024 a ďalej. Každú hru dopĺňa trailer či iná ukážka.
Všetko, čo vieme (špeciály)Skull & Bones (RECENZIE – Súhrn) Pirátska adventúra Skull & Bones sa od svojho oznámenia v roku 2017 niekoľkokrát zmenila, a tak samotní hráči dlho nevedeli, čo od hry očakávať. Začiatkom roka 2024 sme konečne v Skull & Bones vyplávali do vôd Indického oceánu a ako v recenziách, tak aj reakciách hráčov...
V tomto obsiahlom, pravidelne aktualizovanom výbere nájdete niekoľko desiatok tých najočakávanejších hier na platformy PC, PlayStation, Xbox a Switch, ktoré by k nám mali doraziť v nasledujúcich mesiacoch a rokoch.
GTA Online je akčná adventúra pre viacerých hráčov, ktorá je súčasťou GTA V. Vyvíja ju štúdio Rockstar North a vydáva spoločnosť Rockstar Games. Objavovať otvorený svet metropoly Los Santos a usilovať sa o prerazenie vo svete zločinu môžu hráči v GTA Online už viac ako...
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií