Očakávané - Ďalšie herné série

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Giants software
(4)
SQUARE ENIX
(3)
Filtrovať
7 položiek
Farming Simulator 25: Collectors Edition
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: simulátor, – Hra Farming Simulator 25 priváža na pole rad nových strojov, herných prvkov, grafických vylepšení a dokonca aj vodu na pestovanie ryže. Toto všetko dodáva farmárčenie v tejto hernej sérii pre celú rodinu ešte väčšiu hĺbku a rozmanitosť. Vydajte sa na globálne farmárske dobrodružstvo a vybudujte poľnohospodárske impérium v nádhernej východoázijskej krajine plnej ryžových políčok, v severoamerickom prostredí s množstvom voľného priestoru alebo v stredoeurópskej lokácii so zelenými poľami, rybníkmi a riekami.
Novinka
57,90 €
Dátum vydania: 12. novembra 2024
Objednávací kód: WG1460ce
Farming Simulator 25 – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor, – Hra Farming Simulator 25 priváža na pole rad nových strojov, herných prvkov, grafických vylepšení a dokonca aj vodu na pestovanie ryže. Toto všetko dodáva farmárčenie v tejto hernej sérii pre celú rodinu ešte väčšiu hĺbku a rozmanitosť. Vydajte sa na globálne farmárske dobrodružstvo a vybudujte poľnohospodárske impérium v nádhernej východoázijskej krajine plnej ryžových políčok, v severoamerickom prostredí s množstvom voľného priestoru alebo v stredoeurópskej lokácii so zelenými poľami rybníkmi a riekami.
+Darček Darček Farming Simulator 25 - Klíčenka v hodnote 4 €
Novinka
50,90 €
Dátum vydania: 12. novembra 2024
Objednávací kód: PSV0713
Farming Simulator 25
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: simulátor, – Hra Farming Simulator 25 priváža na pole rad nových strojov, herných prvkov, grafických vylepšení a dokonca aj vodu na pestovanie ryže. Toto všetko dodáva farmárenie v tejto hernej sérii pre celú rodinu ešte väčšiu hĺbku a rozmanitosť. Vydajte sa na globálne farmárske dobrodružstvo a vybudujte poľnohospodárske impérium v nádhernej východoázijskej krajine plnej ryžových políčok, v severoamerickom prostredí so množstvom voľného priestoru alebo v stredoeurópskej lokácii so zelenými poľami, rybníkmi a riekami.
Novinka
44,90 €
Dátum vydania: 12. novembra 2024
Objednávací kód: WG1460
Farming Simulator 25 – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: simulátor,
+Darček Darček Farming Simulator 25 - Klíčenka v hodnote 4 €
Novinka
50,90 €
Dátum vydania: 12. novembra 2024
Objednávací kód: XBSE0535
Life is Strange: Double Exposure – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra, – Keď Max Caulfieldová nájde v snehu mŕtvu kamarátku Safi, otvorí sa jej cesta do paralelnej časovej línie. Tu je Safi stále nažive – a stále v nebezpečenstve! Dokáže Max vyriešiť a zabrániť rovnakej vražde so svojou novou schopnosťou presúvať sa medzi dvoma časovými líniami?
Novinka
57,90 €
Dátum vydania: 29. októbra 2024
Objednávací kód: PSV0701
Life is Strange: Double Exposure – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: adventúra, – Keď Max Caulfieldová nájde v snehu mŕtvu kamarátku Safi, otvorí sa jej cesta do paralelnej časovej línie. Tu je Safi stále nažive – a stále v nebezpečenstve! Dokáže Max vyriešiť a zabrániť rovnakej vražde so svojou novou schopnosťou presúvať sa medzi dvoma časovými líniami?
Novinka
57,90 €
Dátum vydania: 29. októbra 2024
Objednávací kód: XBSE0523
Life is Strange: Double Exposure – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: adventúra, – Keď Max Caulfieldová nájde v snehu mŕtvu kamarátku Safi, otvorí sa jej cesta do paralelnej časovej línie. Tu je Safi stále nažive – a stále v nebezpečenstve! Dokáže Max vyriešiť a zabrániť rovnakej vražde so svojou novou schopnosťou presúvať sa medzi dvoma časovými líniami?
Novinka
63,90 €
Dátum vydania: 29. októbra 2024
Objednávací kód: NSW1410

Očakávané - Ďalšie herné série

P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií