Očakávané - Plošinovky a skákačky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
SONY
(1)
Platforma
PC
(1)
PlayStation 5
(6)
PlayStation 4
(4)
Xbox Series X
(4)
Xbox One
(2)
Nintendo Switch
(4)
Kľúč pre
Steam
(1)
Nintendo eShop
(1)
Žáner
Akčný
(4)
Športový
(4)
Pretekársky
(5)
Arkády
(18)
Párty
(1)
Next-gen optimalizácia
Xbox Series X optimalizácia
(1)
PlayStation 5 optimalizácia
(2)
Textová lokalizácia
CS
(1)
EN
(18)
DE
(8)
HU
(1)
Zvuková lokalizácia
EN
(18)
DE
(1)
Vekové obmedzenie
3 rokov
18 rokov
-
Filtrovať
18 položiek
Astro Bot – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: arkády, – V tejto úplne novej hre preskúmate 6 galaxií a viac ako 80 úrovní a budete hľadať Astrovu roztrúsenú posádku. Pevne sa držte svojho Dual Speederu a vrhnite sa na každú jedinečnú planétu, od bujných lesov, piesočných pláží, horúcich sopiek až po prekvapivejšie miesta, ako sú gigantické presýpacie hodiny alebo koruny spievajúcich stromov!
+Darček Promo elektronický kľúč Astro Bot - Preorder bonus - 2x Skin + 2x Avatar - PS5 v hodnote 4 €
Novinka
67,90 €
Dátum vydania: 6. septembra 2024
Objednávací kód: PSV0696
Sonic X Shadow Generations – Nintentdo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: arkády, – Nintendo Switch, škatuľová verzia, žáner: arkáda, –- Hraj ako Shadow the Hedgehog v úplne novej príbehovej kampani s doteraz nevidenými schopnosťami a zručnosťami. Keď sa znovu objaví Shadowov úhlavný nepriateľ Black Doom, ktorý hrozí, že ovládne svet, musí sa Shadow vydať na cestu do vlastnej minulosti, postaviť sa bolestným spomienkam, čeliť známym nepriateľom a odhaliť novú silu, aby zachránil svet a dokázal, prečo je považovaný za dokonalú bytosť Ultimate Life Form!
Novinka
69,90 €
Dátum vydania: 25. októbra 2024
Objednávací kód: NSW1341
Test Drive Unlimited: Solar Crown
Hra na PC – krabicová verzia, kľúč pre Steam, žáner: pretekársky a arkády, – 13 rokov po vydaní Test Drive Unlimited 2 predstavuje TDUSC nové poňatie žánru pretekárskych hier v otvorenom svete pre veľké množstvo hráčov. Dajte najavo svoju vášeň pre autá vďaka inovatívnej hrateľnosti a starostlivému detailnému spracovaniu. Otestujte si autá a potom si ich kupujte priamo od obchodníkov, upravte si ich v dielňach a vystavte si ich v garáži svojho apartmánu v Solar Hotel.
Novinka
54,90 €
Dátum vydania: 12. septembra 2024
Objednávací kód: WG1331
Tip-Top Table Tennis Kit – hra a súprava príslušenstva na Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: športový, arkády a párty,
– obsahuje 2 pingpongové rakety, nastaviteľnú sieť, pingpongovú loptičku a digitálny kód k hre Tip Top Table Tennis na Switch; Tip Top Table Tennis je realistický pingpongový zážitok pre celú rodinu s množstvom vzrušujúcich herných režimov!
Novinka
31,90 €
Dátum vydania: 5. júla 2024
Objednávací kód: NSW1015sp21
PGA Tour 2K23 – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: športový a arkády, – Hra oslavuje Tiger Woodsov odkaz tým, že ho predstavuje ako hrateľného herného profesionála a výkonného riaditeľa, ktorý radí tímu. Vracia sa tiež popredný návrhár kurzov, ktorý hráčom ponúka možnosť postaviť si svoje vysnívané ihriská a zdieľať ich s globálnou online komunitou.
Novinka
68,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: NSW1108
CYGNI: All Guns Blazing: Deluxe Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a arkády, – s presilou zbraní a posádky sa vrhnite na oblohu plnú pekla v poslednej vojne o prežitie; zvoľte si, či budete smerovať silu medzi zbraňami alebo systémami štítov, a postavte sa neúprosným vlnám pozemných aj vzdušných nepriateľov; deluxe Edition obsahuje Artbook, Artcards x3, Pin Badge a Soundtrack
Novinka
56,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0469de
CYGNI: All Guns Blazing – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a arkády, – s presilou zbraní a posádky sa vrhnite na oblohu plnú pekla v poslednej vojne o prežitie; zvoľte si, či budete smerovať silu medzi zbraňami alebo systémami štítov, a postavte sa neúprosným vlnám pozemných aj vzdušných nepriateľov
Novinka
34,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0469
Monster Jam Showdown Day One Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: pretekársky a arkády, – Pripravte sa na preteky v troch rôznych biomoch a robte tie najlepšie triky počas riadenia najslávnejších truckov Monster Jam všetkých čias. Predveďte svoje schopnosti v celom rade rôznych herných režimov v nelineárnom režime kariéry, online hre a na rozdelenej obrazovke.
Novinka
45,90 €
Dátum vydania: 29. augusta 2024
Objednávací kód: NSW1367
Monster Jam Showdown Day One Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: pretekársky a arkády, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Pripravte sa na preteky v troch rôznych biomoch a robte tie najlepšie triky počas riadenia najslávnejších truckov Monster Jam všetkých čias. Predveďte svoje schopnosti v celom rade rôznych herných režimov v nelineárnom režime kariéry, online hre a na rozdelenej obrazovke.
Novinka
45,90 €
Dátum vydania: 29. augusta 2024
Objednávací kód: MSX1583
Monster Jam Showdown Day One Edition – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: pretekársky a arkády, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – Pripravte sa na preteky v troch rôznych biomoch a robte tie najlepšie triky počas riadenia najslávnejších truckov Monster Jam všetkých čias. Predveďte svoje schopnosti v celom rade rôznych herných režimov v nelineárnom režime kariéry, online hre a na rozdelenej obrazovke.
Novinka
45,90 €
Dátum vydania: 29. augusta 2024
Objednávací kód: XBSE0491
Monster Jam Showdown Day One Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: pretekársky a arkády, – Pripravte sa na preteky v troch rôznych biomoch a robte tie najlepšie triky počas riadenia najslávnejších truckov Monster Jam všetkých čias. Predveďte svoje schopnosti v celom rade rôznych herných režimov v nelineárnom režime kariéry, online hre a na rozdelenej obrazovke.
Novinka
45,90 €
Dátum vydania: 29. augusta 2024
Objednávací kód: PSV0640
CYGNI: All Guns Blazing: Deluxe Edition - Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a arkády, – s presilou zbraní a posádky sa vrhnite na oblohu plnú pekla v poslednej vojne o prežitie; zvoľte si, či budete smerovať silu medzi zbraňami alebo systémami štítov, a postavte sa neúprosným vlnám pozemných aj vzdušných nepriateľov; deluxe Edition obsahuje Artbook, Artcards x3, Pin Badge a Soundtrack
Novinka
56,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: XBSE0384nad
CYGNI: All Guns Blazing – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a arkády, – s presilou zbraní a posádky sa vrhnite na oblohu plnú pekla v poslednej vojne o prežitie; zvoľte si, či budete smerovať silu medzi zbraňami alebo systémami štítov, a postavte sa neúprosným vlnám pozemných aj vzdušných nepriateľov
Novinka
34,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: XBSE0384
Sonic X Shadow Generations – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: arkády, – Hraj ako Shadow the Hedgehog v úplne novej príbehovej kampani s dosiaľ nevidenými schopnosťami a šikovnosťami. Keď sa znovu objaví Shadowov úhlavný nepriateľ Black Doom, ktorý hrozí, že ovládne svet, musí sa Shadow vydať na cestu do vlastnej minulosti, postaviť sa bolestným spomienkam, čeliť známym nepriateľom a odhaliť novú silu, aby zachránil svet a dokázal, prečo je považovaný za dokonalú bytosť Ultimate Life Form!
Novinka
69,90 €
Dátum vydania: 25. októbra 2024
Objednávací kód: XBSE0481
Sonic X Shadow Generations – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: arkády, – Hraj ako Shadow the Hedgehog v úplne novej príbehovej kampani s doposiaľ nevidenými schopnosťami a šikovnosťami. Keď sa znovu objaví Shadowov úhlavný nepriateľ Black Doom, ktorý hrozí, že ovládne svet, musí sa Shadow vydať na cestu do vlastnej minulosti, postaviť sa bolestným spomienkam, čeliť známym nepriateľom a odhaliť novú silu, aby zachránil svet a dokázal, prečo je považovaný za dokonalú bytosť Ultimate Life Form!
Novinka
69,90 €
Dátum vydania: 25. októbra 2024
Objednávací kód: MSX1574
Sonic X Shadow Generations – PS5
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: arkády, – Nintendo Switch, škatuľová verzia, žáner: arkáda, –- Hraj ako Shadow the Hedgehog v úplne novej príbehovej kampani s doteraz nevidenými schopnosťami a zručnosťami. Keď sa znovu objaví Shadowov úhlavný nepriateľ Black Doom, ktorý hrozí, že ovládne svet, musí sa Shadow vydať na cestu do vlastnej minulosti, postaviť sa bolestným spomienkam, čeliť známym nepriateľom a odhaliť novú silu, aby zachránil svet a dokázal, prečo je považovaný za dokonalú bytosť Ultimate Life Form!
Novinka
69,90 €
Dátum vydania: 25. októbra 2024
Objednávací kód: PSV0618
Sociable Soccer 24–- PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový a arkády, – Rýchla a plynulá arkádová hrateľnosť Sociable Soccer 24 je rozhodne tou najzaujímavejšou prednosťou. Hru možno jednoducho hrať, ale ťažko majstrovsky ovládnuť. V režime kariéry pre jedného hráča je zábavné aj náročné šplhať po rebríčku v ligách, kde najímate a vylepšujete svoje družstvo; kdežto v online hre viac hráčov vás udiví rýchlosť a plynulosť akcie.
Novinka
24,90 €
Dátum vydania: 20. septembra 2024
Objednávací kód: PSV0609
Sociable Soccer 24 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: športový a arkády, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Rýchla a plynulá arkádová hrateľnosť Sociable Soccer 24 je rozhodne tou najzaujímavejšou prednosťou. Hru možno jednoducho hrať, ale ťažko majstrovsky ovládnuť. V režime kariéry pre jedného hráča je zábavné aj náročné šplhať po rebríčku v ligách, kde najímate a vylepšujete svoje družstvo; kdežto v online hre viac hráčov vás udiví rýchlosť a plynulosť akcie.
Novinka
24,90 €
Dátum vydania: 20. septembra 2024
Objednávací kód: MSX1567
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií