Očakávané - Strategické počítačové hry

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dátum vydania
Značka
THQ Nordic
(1)
Textová lokalizácia
EN
(1)
DE
(1)
Zvuková lokalizácia
EN
(1)
DE
(1)
Filtrovať
1 položka
Tempest Rising
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: stratégia, – klasická strategická hra v reálnom čase s budovaním základne zasadená do moderného vojnového sveta v alternatívnej histórii.
Novinka
43,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: WG1389
hry na PCNajlepšie budovateľské stratégie na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 20 Chcete relaxovať pri sledovaní novo vybudovanej dediny, alebo hľadáte hru, ktorá dá zabrať vašim staviteľským schopnostiam? Ak áno, máme pre vás pravidelne updatovaný článok s tipmi na výborné budovateľské stratégie, ktoré stoja za pozornosť.
Slávna strategická séria The Settlers sa po rokoch pokúsila vrátiť na scénu. Reboot série sa však nestretával s optimálnym vývojom čo sa nevyhnutne prejavilo aj na výslednej kvalite. Čo môžete od The Settlers: New Allies od štúdia Ubisoft Düsseldorf čakať, sa dozviete v...
Pokiaľ ide o hry, patril minulý rok k tým najnabitejším, na aké si vôbec pamätáme… a zatiaľ sa zdá, že v nastolenom tempe pokračujeme. Prvé mesiace už totiž stihli priniesť niekoľko lahôdok, ktoré bez výčitiek môžeme zaradiť medzi kandidátov na hru roka 2024.
Všetko, čo vieme (špeciály)Total War: Pharaoh (RECENZIE – Súhrn) Štúdio Creative Assembly sa vracia na historické bojové polia. Po fantasy Warhammeri si berie na paškál staroveký Egypt, presnejšie povedané obdobie tzv. Novej ríše (na konci doby bronzovej). Total War: Pharaoh sľubuje nové herné mechanizmy, ktoré majú ozvláštniť...
V tomto obsiahlom, pravidelne aktualizovanom výbere nájdete niekoľko desiatok tých najočakávanejších hier na platformy PC, PlayStation, Xbox a Switch, ktoré by k nám mali doraziť v nasledujúcich mesiacoch a rokoch.
Vývojárske štúdio Haemimont Games, známe ako autor série Tropico alebo hry Surviving Mars, prišlo s ďalším zástupcom survival manažérskej stratégie odohrávajúcej sa na cudzej planéte. Čo zaujímavého Stranded: Alien Dawn ponúka, sa dozviete v tomto článku.
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií