PS3 - The Saboteur

Zobraziť katalóg
PS3 - The Saboteur
4,0 1 hodnotení
Hra na konzolu
Kód:  MS368 Produktové číslo:  5030935067224

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PS3 - The Saboteur

Pandemic Studios vás pozývajú ku skvelému akčnému dobrodružstvo v otvorenom svete v úlohe sabotéra.Pomsta stratu svojich blízkych likvidáciou svojich zapřisáhlých nepriateľov v nacistami okupovanej Paríži.Pri napádanie tých, kto vám vzali všetko, čo vám bolo drahé, budete musieť v tomto jedinečnom prostredí bojovať, šplhať a sikovne sa pohybovať.Vydajte sa ako Sabotér do Paríža 40.rokov minulého storočia, plné zvodných žien, nebezpečných misií a príležitostí na sladké odplate.

Vitajte v nacistami okupovanom Paríži, jedinečnom otvorenom svete, v ktorom sa pohybujete v úlohe sabotéra.Vaša postava sa volá Sean Devlin, húževnatý írsky závodné mechanik, usilujúce o osobnú pomstu voči nacistickému dôstojníkovi, ktorý ho pripravil o všetko.Teraz nastal čas na odplatu - s pomocou hnutia francúzskeho odporu, britskej tajnej služby, rozsiahlym arzenálom zbraní a vlastného dôvtipu a sily sa pustíte do boja s tými, kto sa vám pokúsili zničiť život.S túžbou po odvete a znalosťami Záškodnícke taktiky budete ničiť vzducholode, vykolejovat vlaky, odpaľovať mosty, demolovať tanky a rovnať sa krajín nepriateľské budovy.Vitajte v prvej hre s otvoreným prostredím v exteriéroch nacistami okupovanej Európy.

Hlavné charakteristiky
Prvé stvárnenie Paríža v otvorenom svete
budete bojovať, šplhať a plížiť sa v temných uličkách, na vrcholkoch striech, v honosných palácoch a na pošmourných bulvároch Mestá svetiel - najlepšieho "ihrisko" pre záškodník.

Umenie sabotáže
byť sabotéra znamená zaútočiť neviditeľne a letela.Informácie pre prípravu svojich podujatí získate v zastrčených kluboch a kabaretoch.Nepriateľov budete likvidovať útokmi zo zálohy, v prestrojení, ľsťou a výbušninami.Stanete sa odborníkmi v používaní širokej palety zbraní, automobilov a technik sabotáži nepriateľských aktivít.

Vôľa bojovať
akciou nabitý zážitok na pozadí strhujúceho príbehu je ešte atraktívnejšie vďaka inovatívnemu štýlu spracovanie grafiky a postáv a novej technológii s názvom "Vôľa bojovať".Uvidíte, ako sa mestské prostredie okolo vás mení a reaguje podľa toho, ako sa postupne uvoľňujú od nacistického útlaku.\u0026nbsp;

\r

\u0026nbsp;

\r

//download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab # version = 8,0,0,0 "classid = clsid: D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000 width = 480 height = 392> //www.gametrailers.com/remote_wrap.php? mid = 57926 ">//www.gametrailers.com/remote_wrap.php? mid = 57926 ">
//www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid = 57926 "swLiveConnect =" true "name =" gtembed "align =" middle "allowScriptAccess =" sameDomain "allowFullScreen =" true "quality =" high "pluginspage =" http://www.macromedia. com/go/getflashplayer "type =" application/x-shockwave-flash "width =" 480 "height =" 392 ">
centier; padding-bottom:2px; BACKGROUND-COLOR:black; WIDTH:480px; FONT-FAMILY:Verdana; HEIGHT:32px; FONT-SIZE:10px; padding-TOP: 2px ">
# ffffff "title = GameTrailers.com href = "http://www.gametrailers. com "> Video Games |# ffffff "title =" The Saboteur "href =" http://www.gametrailers. com/game/the-saboteur/4577 "> The Saboteur |# ffffff "title =" Just Getting Started UK Trailer "href =" http://www.gametrailers. com/video/just-getting-the-saboteur/57926 "> Just Getting Started UK Trailer

3px "># ffffff "title =" XBox 360 "href =" http://xbox360.gametrailers. com/"> XBox 360 |# ffffff "title = PS3 href =" http://ps3.gametrailers. com/"> Playstation 3 |# ffffff "title = Wii href =" http://Wii.gametrailers.

Parametre a špecifikácia

Vekové obmedzenie
18 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Násilie Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
18 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Násilie Hotovo!
Poznámka:
» Všetky akčné hry na PlayStation 3
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PS3 - The Saboteur Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PS3 - The Saboteur. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PS3 - The Saboteur. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PS3 - The Saboteur. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PS3 - The Saboteur.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií