PlayStation 4 – akciové ponuky recenzie a testy

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Alza Test radí playstation 4 – akciové ponuky na základe používateľských recenzií a ďalších dát

Alza Test Hodnotenie
Alza Test Návštevnosť
Alza Test Reklamovanosť
Alza Test Predajnosť
Alza Test Akciová cena

PlayStation 4 – akciové ponuky – výsledok testu

Výsledkom sú playstation 4 – akciové ponuky v niekoľkých cenových hladinách:

Čo je to Alza test

Stovky kategórií, tisíce výrobkov, milióny podrobností a používateľských recenzií na playstation 4 – akciové ponuky. Ako sa v tom všetkom zorientovať? Vyskúšajte náš Alza Test, ktorý zaručuje objektívny výber na základe zákazníckych skúseností. Údaje, na základe ktorých playstation 4 – akciové ponuky radí, vychádzajú čisto z dát a spätnej väzby skutočných ľudí, ktorí produkty zakúpili.

508 položiek
Seagate FireCuda Gaming HUB 16 TB
Externý disk 16000 GB – HDD úložisko, vhodný na hranie hier, formát 3.5", s pripojením USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), redukcia a zálohovací softvér súčasťou balenia, rozmery 49,2 × 206 × 128 mm (V׊×H), hmotnosť 1354 g
466,79 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: FR065h3
Agony – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, elektronická licencia, žáner: strieľačky, – v ktorej sa snažíte prežiť. V tomto first-person survival horore začínate svoju cestu ako duša, ktorá je mučená hlboko v pekle. Našťastie vďaka schopnosti posadnúť démonmi aj iné duše máte šancu prežiť v tomto nehostinnom mieste, preskúmať ho a nájsť cestu von.
37,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: MSX515
29,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: GMERCHc2578f
29,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: GMERCHc2578e
39,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: GMERCHc2578d
29,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: GMERCHc2578c
39,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: GMERCHc2578b
39,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: GMERCHc2578a
39,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: GMERCHc2535
Shin Megami Tensei V: Vengeance – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: RPG a adventúra,
71,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1579
Bluey: The Videogame – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, arkády a detský, – zahrajte si úplne nový príbeh odohrávajúci sa v 4 interaktívnych epizódach; vôbec prvýkrát preskúmajte ikonické lokácie, ako je Dom, Ihrisko, Zátoka a bonusovú lokáciu na pláži; zahrajte si obľúbené hry z televízneho seriálu, vrátane Keep Uppy, Chattermax Chase a ďalších
35,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1553
Animal Hospital – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: detský, – Spravujte veterinárnu nemocnicu a starajte sa o svojich rozkošných pacientov v tejto videohre pre milovníkov zvierat!
28,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1531
KontrolFreek Original Grips PS5 Purple
Gripy na ovládač – fialová farba
17,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SteelS2325
Mortal Shell – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – akčné RPG inšpirované sériou Dark Souls; zatiaľ čo zvyšky ľudstva upadajú a podliehajú rozkladu, fanatickí nepriatelia obsadzujú trosky; nemajú žiadne zľutovanie a vaše prežitie tak záleží na prvotriednom inštinkte, presnosti a inštinktoch
22,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1456
Star Trek – Blue – Gaming Locker
Stojan na herný ovládač – pre fanúšikov Star Treku, priestor pre 10 hier, držiak na slúchadlá a 4 ovládače, miesto na ďalšie príslušenstvo, oficiálna licencia, čierna a modrá farba
38,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: GMERCHc2033c
Monster Menu: The Scavengers Cookbook – Deluxe Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a stratégia, – Keď sa skupina dobrodruhov ponorí do hlbín neprebádanej kobky, rýchlo zistí, že si odhryzli väčšie sústo, než dokážu rozhrýzť. Beznádejne stratení musia nájsť akékoľvek jedlo a zároveň hľadať cestu von.
39,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1411
Kukoos: Lost Pets – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: arkády, – Putujte nepredstaviteľnými svetmi ukrývajúcimi sa vo vnútri obrovského kukoovníka, nájdite svojich priateľov a ukončite vzburu maznáčikov! Táto očarujúca 3D plošinovka vás prevedie rozľahlým, pestrofarebným svetom Kukooov, v ktorom sa ujmete rôznorodých maznáčikov a budete využívať ich špeciálne schopnosti v súbojoch proti unikátnym bossom, pri pátraní po ukrytých predmetoch a počas riešenia starodávnych hádaniek.
Zľavnené -4 %
23,90 € 24,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1393
Paw Patrol: Grand Prix – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: pretekársky a detský,
20,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1359
MADDEN NFL 23 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Plánujte a premýšľajte budúce ťahy ako hlavný tréner v NFL s vylepšeným skautingom, správou tímu a každotýždenným stanovením stratégie, ktoré vám pomôžu doviesť organizáciu na vrchol.
7,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1341
Lawn Mowing Simulator: Landmark Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: simulátor, – zažite krásu a detaily kosenia britského vidieka v Lawn Mowing Simulator, jedinom simulátore, ktorý vám umožní jazdiť na autentickom a rozsiahlom zozname skutočných licencovaných kosačiek na trávu od prestížnych výrobcov
25,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1337
Minecraft Legends – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a stratégia, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Piglinova skazenosť sa šíri po celom Nadsvete a spaľuje všetko, čoho sa dotkne. Si hrdina, ktorý ochráni tuto zem? Naplánujte si stratégiu a postavte sa piglinom v epických bitkách – ale pozor: vždy sa bránia. Cez deň dobýjajte základne piglinov a po zotmení bráňte svojich spojencov.
39,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1333
Kao the Kangaroo – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: detský,
Zľavnené -3 %
30,90 € 31,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1298se
Endling – Extinction is Forever – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – spoznajte ničivú silu ľudského plemena, ktorá deň za dňom kazí, znečisťuje a drancuje najvzácnejšie a najcennejšie zdroje prírodného prostredia. Podarí sa líščej matke udržať svoje malé mláďatá nažive?
24,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1329
The Legend of Nayuta: Boundless Trails – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: akčný a logický, – Občas nad Nayutovým domovom padajú z neba ruiny a hviezdy, ktoré ako keby ponúkali pohľady do iných svetov. Pri prieskume jednej takej zrúcaniny zachráni so svojimi priateľmi malou vílove dievča menom Noi. Tá Nayutovi povie, že jej bolo ukradnuté niečo veľmi dôležité, a požiada ho o pomoc, aby to získali späť.
62,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1314

PlayStation 4 – akciové ponuky recenzie a testy

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné playStation 4 – akciové ponuky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie playStation 4 – akciové ponuky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii playStation 4 – akciové ponuky recenzie
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií