Xbox 360 Multimediální dálkový ovladač

Zobraziť katalóg
Xbox 360 Multimediální dálkový ovladač
- Xbox 360 Multimediální dálkový ovladač
Kód:  MX046a

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Xbox 360 Multimediální dálkový ovladač Predaj skončil

Xbox 360 Multimediální dálkový ovladač

Prepracovaný infračervený diaľkový ovládač pre Microsft Xbox 360 Vám umožní jednoduché ovládanie celej konzoly.Ovládač umožňuje vypnutí celého systému Xbox bez nutnosti opustenia sedačky.Naviac sú k dispozícii aj tlačidlá pre ovládanie hudby alebo prezeranie obrázkov.Ovládač disponuje aj funkciou pre spustenie progresívneho skenovania DVD či možnosti otvárania a zatvárania optickej mechaniky.Zariadenie umožňuje ľahkú navigáciu v príručkách systému i hier.

Pomocou tohto zariadenia je možné u niektorých televízorov ovládať aj základné funkcie ako je napríklad hlasitosť alebo prepínanie vysielacích kanálov.Na diaľkovom ovládači sú umiestnené aj štandardné tlačidlá A, B, X a Y, ktoré nájdete aj na klasickom hernom ovládači.


Parametre a špecifikácie:

Tecnologie:
Infračervený vysielač

Podporované zariadenia:
Konzola Microsoft Xbox 360
Televízor

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xbox 360 Multimediální dálkový ovladač. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xbox 360 Multimediální dálkový ovladač. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xbox 360 Multimediální dálkový ovladač. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xbox 360 Multimediální dálkový ovladač.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií