Xbox

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Microsoft Xbox je jedným z najväčších mien v hernom svete. Ponúka nielen špičkové konzoly s vrcholným výkonom, ale aj výhodné služby nabité lákavými benefitmi. Či už budete hrať sami, alebo s priateľmi, tak sa s konzolami Xbox môžete tešiť na hodiny nepretržitej zábavy. Prevedieme vás celým sortimentom a poradíme, aký Xbox kúpiť. Čítajte ďalej.

Pokračovať

Xbox Series

Xbox Series sú najnovšou štvrtou generáciou konzol z dielne spoločnosti Microsoft. Oproti predošlej generácii sa vyznačujú podporou realistického osvetlenia ray-tracing a úplne novým SSD diskom pre bleskurýchle načítanie, ale nechýba ani podpora spätnej kompatibility. Vybrať si môžete z dvoch modelov: Xbox Series X alebo Xbox Series S.

Xbox Series X

Xbox Series X alebo Xbox X je základnou konzolou tejto generácie, ktorá sa pýši rekordným výkonom až 12 TFLOPS a SSD diskom s kapacitou 1 TB. Takýto výkon umožňuje hráčom zažiť obľúbené hry pri 60 snímkach za sekundu aj v 4K rozlíšení. Microsoft Xbox Series X zaujme okrem iného aj Blu-Ray mechanikou a technológiou Dolby TrueHD s Atmos.

Xbox Series S (All-Digital)

Xbox Series S sa zameriava na menej náročných hráčov. Za nižšiu cenu ponúkne slabší výkon o 4 TFLOPS, menší SSD disk s kapacitou 512 GB a rozlíšenie QHD (1 440p) pri 60 snímkach za sekundu. Microsoft Xbox Series S zároveň neobsahuje mechaniku pre disky, vďaka čomu je však oveľa ľahší a kompaktnejší.

Chcete si o generácii Xbox Series prečítať viac? Navštívte náš článok plný detailov aj recenzií.

Xbox One

Konzoly Xbox One sú predošlou treťou generáciou. Konkrétne ide predovšetkým o upgradované modely Xbox One X a Xbox One S, ktoré boli na vtedajšiu dobu oceňované za ich pôsobivý výkon, veľké úložisko a revolučné služby. Dnes už nový Xbox One len tak nezaobstaráte, ale verní majitelia si stále môžu zaobstarať hry na Xbox One alebo príslušenstvo.

Hry pre konzoly Xbox

Pre nové aj staršie konzoly sa budú samozrejme hodiť aj poriadne Xbox hry. V našej ponuke nájdete hry všetkých možných žánrov, takže si každý nájde to pravé orechové práve pre seba. Medzi exkluzivitami potom objavíte legendárnu strieľačku Halo, adrenalínové pretekanie Forza alebo letecký simulátor Microsoft Flight Simulator.

Microsoft Xbox prihlásenie

i

Xbox hry si môžete zaobstarať vo fyzickej alebo digitálnej podobe, ktorú aktivujete online na Microsoft Xbox Store.

Príslušenstvo pre konzoly Xbox

Náruživí hráči si obľúbia aj Xbox príslušenstvo, ktoré otvorí úplne nové možnosti. Dodatočný herný ovládač sa bude hodiť v prípade návštevy alebo pre súrodencov, slúchadlá zaručia precízny zvuk a komunikáciu s ostatnými hráčmi a volanty posunú pretekárske hry na novú úroveň. Okrem toho si svoj Xbox môžete vylepšiť aj ďalším pevným diskom alebo držiakmi či nabíjačkami pre ovládače.


Microsoft Xbox ovládač
Xbox ovládač

Microsoft Xbox slúchadlá
Microsoft Xbox slúchadlá

Microsoft Xbox volant
Xbox volant

Microsoft Xbox pevný disk
Xbox pevný disk

Microsoft Xbox predplatné

Okrem výkonných konzol Xbox si Microsoft pre hráčov pripravil aj dve lákavé platené služby.

Xbox Live Gold

Xbox Live Gold je prémiové predplatné pre hráčov, ktorí od hrania chcú ešte viac funkcií. Po aktivovaní získate prístup k online hraniu, exkluzívnym zľavám aj rýchlejší prístup k demo/beta verziám nových hier, a zároveň dostanete každý mesiac dve hry zadarmo. Xbox Live Gold si môžete predplatiť na 1, 3, 6 alebo 12 mesiacov.

Xbox Game Pass

Xbox Game Pass je unikátnym mesačným predplatným, s ktorým sa už nikdy nebudete nudiť. Každý mesiac získate neobmedzený prístup k viac ako 100 hrám všetkých možných žánrov. Rozšíreným predplatným je potom Xbox Game Pass Ultimate, ktoré zahŕňa aj Xbox Live Gold, prístup k hrám od firmy EA, ale predovšetkým umožní hrať na konzole Xbox, počítači aj telefónoch a vďaka Cloudu sa vám priebežne ukladajú dáta medzi všetkými platformami.

Neviete kde zaobstarať výhodné Xbox konzoly, hry alebo príslušenstvo? Mrknite sa na náš výpredaj.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
2 069 položiek
Rocksmith+ (3 Month Subscription) – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Xbox Live, žáner: párty, – trojmesačné predplatené služby, ktoré učia hráčov hrať na gitaru a basgitaru prostredníctvom populárnych piesní. Rocksmith+ je kompatibilná s akustickými, elektrickými a basovými gitarami a spočiatku bude obsahovať tisíce skladieb, ktorých počet sa v budúcnosti zvýši na niekoľko miliónov skladieb zo žánrov, ako je rock, klasická hudba, india, alternatívna hudba, hip-hop, pop, metal, country, latinská hudba, R & B a ďalšie.
Novinka
40,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: XBSE0107
Call of Duty: Black Ops 6 – Double Steel Pack – 2× Xbox + Steelbook
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčná a strieľačka, na online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, Špionážny akčný thriller zasadený do začiatku 90. rokov, teda do obdobia prevratných zmien v globálnej politike, ktoré charakterizoval koniec studenej vojny a vzostup Spojených štátov ako jedinej superveľmoci. Ohromujúci príbeh a boj bez pravidiel sú klasické znaky série Black Ops, ktoré dopĺňajú veľkolepá kampaň pre jedného hráča, najlepší multiplayer vo svojej triede a epický návrat Zombie režimu. Obsahuje 2× plnú verziu hry na Xbox a exkluzívny steelbook.
Novinka
159,90 €
Dátum vydania: 25. októbra 2024
Objednávací kód: XBSE0518sp
Test Drive Unlimited: Solar Crown – Deluxe Edition – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: pretekársky, – 13 rokov po vydaní Test Drive Unlimited 2 predstavuje TDUSC nové poňatie žánru pretekárskych hier v otvorenom svete pre veľké množstvo hráčov. Dajte najavo svoju vášeň pre auta vďaka inovatívnej hrateľnosti a starostlivému detailnému spracovaniu. Otestujte si autá a potom si ich kupujte priamo od obchodníkov, upravte si ich v dielňach a vystavte si ich v garáži svojho apartmánu v Solar Hotel.
Novinka
74,90 €
Dátum vydania: 12. septembra 2024
Objednávací kód: XBSE0097de
Fable – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčná a RPG, Nový začiatok legendárnej série, čo znamená byť hrdinom? V rozprávkovom svete Albion to záleží len a len na vás. Temná hrozba sa približuje a vo svete, kde vaša povesť kráča pred vami, sa Albion navždy zmení podľa vašich rozhodnutí.
Novinka
57,90 €
Očakávame december 2025
Objednávací kód: XBSE0527
Jurassic Park: Survival – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a dobrodružný,
Novinka
73,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: XBSE0469
Prince of Persia: The Sands of Time – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, – Prežite Princov nadčasový príbeh o Pieskoch Času znova! Tentoraz ale s novým grafickým kabátikom a aktualizovanými hernými mechanikami v tomto dlho očakávanom remaku kultovej klasiky!
Novinka
74,90 €
Očakávame december 2026
Objednávací kód: XBSE0532
Anno 117: Pax Romana – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: stratégia, – Používajte vlastné taktiky a vybudujte nový svet podľa svojich predstáv v tejto známej komplexnej budovateľskej stratégii!
Novinka
75,90 €
Očakávame december 2025
Objednávací kód: XBSE0531
The Last Faith: The Nycrux Edition – Xbox
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a dobrodružný, – Metroidvania hra, ktorá obsahuje mechanizmy „Soulsborne“ a vlastnosti tohto žánru – konkrétne obtiažnosť zameranú na boj a epických bossov, arzenál zbraní na boj zblízka, tajomné kúzla a strelné zbrane na dlhé vzdialenosti a desivé, gotické prostredie a soundtrack.
Novinka
49,90 €
Dátum vydania: 13. septembra 2024
Objednávací kód: XBSE0530ne
Dragon Ball: Sparking! Zero – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, – Dragon Ball: Sparking! Zero preberá legendárnu hrateľnosť série Budokai Tenkaichi a posúva ju na úplne novú úroveň. Získajte ničivú silu tých najsilnejších bojovníkov, ktorí sa kedy objavili v Dragon Ball!
Novinka
79,90 €
Dátum vydania: 11. októbra 2024
Objednávací kód: XBSE0529
Civilization VII – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: stratégia, – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: stratégia, oceňovaná franšíza prinášajúca herné stratégie sa vracia s úplne novou, revolučnou kapitolou, Civilization VII vás vyzve, aby ste postavili tú najväčšiu ríšu, akú kedy svet videl!
Novinka
57,90 €
Očakávame december 2025
Objednávací kód: XBSE0526
Harry Potter: Quidditch Champions – Xbox
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a športový, – Vaša ďalšia kapitola vzlieta! Ponorte sa do okúzľujúceho sveta Famfrpálu a hrajte sami alebo zdieľajte kúzlo s priateľmi a rodinou.
Novinka
57,90 €
Dátum vydania: 3. septembra 2024
Objednávací kód: XBSE0525
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater: Day 1 Edition - Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, – Preži očakávaný remake klasickej stealth akčnej hry od Konami, v ktorej sa pustíš do príbehu mladého Big Bossa, známeho ako Naked Snake, počas jeho misie v džungli Sovietskeho zväzu v 60. rokoch. Čaká ťa príbeh plný špionáže, prežívania v divočine a politických intríg. Na prekonanie nepriateľov a nebezpečného prostredia budeš musieť využiť stealth techniky, bojové zručnosti a strategické myslenie!
Novinka
79,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: XBSE0524
Alan Wake 2 – Deluxe Edition – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, – Rad rituálnych vrážd ohrozuje Bright Falls, malomestskú komunitu obklopenú tichomorskou severozápadnou divočinou. Saga Andersonová, skúsená agentka FBI s povesťou riešiteľky nemožných prípadov, prichádza vraždy vyšetriť. Andersonovej sa prípad zvrtne v nočnú moru, keď objaví stránky hororového príbehu, ktorý sa okolo nej začne naplňovať.
Novinka
79,90 €
Dátum vydania: 22. októbra 2024
Objednávací kód: XBSE0522
Gothic Remake: Collectors Edition – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Do kráľovstva Myrtana vtrhli nezmieriteľné hordy orkov. Kráľ Rhobar II, ktorý potrebuje veľké množstvo magickej rudy kvôli výrobe silných zbraní, prevádzkuje bane v Khorinise so všetkými dostupnými väzňami. Aby im panovník zabránil v úteku, požiadal svojich najlepších mágov, aby vytvorili magickú bariéru. Ale niečo nevyjde podľa plánu. Mágia sa vymkne kontrole a vzbura premení bane na divoké územie, ktoré teraz ovládajú tí najviac násilní väzni.
Novinka
199,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: XBSE0265ce
Agatha Christie – The ABC Murders – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: dobrodružný, – V rozmanitých, nádherne stvárnených lokalitách naprieč Spojeným kráľovstvám starostlivo preskúmajte všetky miesta, na ktorých došlo k odporným vraždám, a pri vedení krížových výsluchov a riešení prepracovaných hádaniek si nenechajte uniknúť sebamenšiu drobnosť. Pozorne prehľadajte okolie, dôkladne vyspovedajte svedkov a podrobne zvážte všetko, čo ste zistili, aby ste mohli učiniť čo najpresnejšie závery a odhaliť ďalšie vrahove úmysly. Pusťte sa do napínavého detektívneho dobrodružstva, v ktorom sa vám pri prekonávaní spletitých výziev stane tou najlepšou zbraňou vaša inteligencia!
Novinka
22,90 €
Dátum vydania: 4. júla 2024
Objednávací kód: XBSE0494
Empire of the Ants – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: stratégia a simulátor, – Xbox Series X, škatuľová verzia, žáner: stratégie a simulátor
Novinka
50,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: XBSE0488
Ravenswatch – Xbox
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, – Ravenswatch je akčná roguelike hra z pohľadu zhora, v ktorej sa snúbia intenzívne súboje v reálnom čase, hlboká hrateľnosť a super zábava pri opakovanom hraní.
Novinka
35,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: XBSE0534
Starship Troopers: Extermination – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a adventúra, – Zostavte družstvo, zoberte útočnú pušku a zažite autentický pocit v úlohe elitného vojaka Deep Space Vanguard, aby ste získali späť galaxiu pred hrozbou Arachnidov, ktorých cieľom je vyhubenie ľudského druhu!
Novinka
49,90 €
Dátum vydania: 11. októbra 2024
Objednávací kód: XBSE0533
The Last Faith – Xbox
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a dobrodružný, – Metroidvania hra, ktorá obsahuje mechanizmy „Soulsborne“ a vlastnosti tohto žánru – konkrétne obtiažnosť zameranú na boj a epických bossov, arzenál zbraní na boj zblízka, tajomné kúzla a strelné zbrane na dlhé vzdialenosti a desivé, gotické prostredie a soundtrack.
Novinka
29,90 €
Dátum vydania: 13. septembra 2024
Objednávací kód: XBSE0530
Dragon Age: The Veilguard – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a dobrodružný, – Vstúpte do Thedasu, energického sveta nehostinných divočín, zradných labyrintov a trblietavých miest, kde o kruté boje a tajné kúzla nie je núdza!
Novinka
57,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: XBSE0521
Gears of War: E-Day – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, – Zažite neľútostnú hrôzu Dňa vynorenia očami Marcusa Fenixa v pôvodnom príbehu v jednej z najoceňovanejších herných ság.
Novinka
57,90 €
Očakávame december 2025
Objednávací kód: XBSE0520
Demon Slayer – Kimetsu no Yaiba – Sweep the Board! – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: adventúra, dobrodružný a párty, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – Anime Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba sa premení na doskovú hru na Nintendo Switch! Zúčastnite sa vzrušujúcich udalostí a minihier až so 4 hráčmi. Usilujte o to, aby ste sa stali tým najsilnejším zabijakom!
Novinka
59,90 €
Dátum vydania: 16. júla 2024
Objednávací kód: XBSE0514
PowerA Wired Controller – Pink – Xbox Series X|S
Gamepad pre Xbox Series X|S, káblové pripojenie, dĺžka kábla 3 m, 3.5 mm Jack (na ovládači), vibrácie, analógové páčky, ružová farba
Novinka
35,90 €
Očakávame júl 2024
Objednávací kód: PowerActxb40
Terminator: Survivors – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a dobrodružný, – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčná a dobrodružná,
– odo dňa, keď ľudstvo skoro vyhynulo, uplynuli štyri roky; pravda o tejto udalosti je stále zahalená pod nánosom poloprávd a vy vychádzate z úkrytu, aby ste sa pokúsili znovu založiť aspoň nejakú spoločnosť vo svete, ktorý chce podľa všetkého zničiť vás aj posledné zvyšky ľudstva; máte za úlohu prehľadať okolie a nájsť materiály, informácie, ďalšie preživšie a kľúčové zdroje, aby ste mohli založiť operačnú základňu pre svoju malú skupinu
Novinka
70,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: XBSE0500

Xbox

Xbox

V kategórii Xbox máme práve teraz na Alza.sk celkom 2069 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné xbox Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie xbox Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie xbox Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii xbox recenzie
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií