Samsung SGH-U800 Soul

Zobraziť katalóg
Samsung SGH-U800 Soul
Mobilný telefón GSM Samsung SGH-U800 Soul, šedivá (grey)
Kód:  RS116a Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung SGH-U800 Soul

Mobilný telefón SGH-U800 Soul zaujme už na prvý pohľad.A to predovšetkým vďaka svojmu perfektnému designu - výnimočne tenkú konštrukciu (pouhých 9,9 mm) navyše skvele podčiarkne ešte povrch prístroja z brúseného kovu.Design telefónu je naozaj prepracovaný do najmenších podrobností - o tom svedčí naprveľmi zaujímavo vykonaná zadná strana s šošovkou fotoaparátu a hlučným reproduktorom.

Ale ani funkčná výbava telefónu rozhodne nie je zanedbateľná.Telefón je vybavený kvalitným displejom s rozlíšením 320 x 240 bodov a uhlopriečkou dva palce, ktorý dokáže zobraziť až 16 miliónov farieb.Zavoláte si s ním v troch pásmach GSM sietí a podporuje aj rýchle dáta UMTS vrátane HSDPA.Vďaka kamerce na prednej strane prístroja sú podporované aj videohovory.Pamäť telefónu pojme až 1000 kontaktov v telefónnom zozname a 200 SMS správ.

Kvalitný zvuk si užijete so zabudovaným MP3 prehrávačom, pustíte si svoje obľúbené videá, zahráte si Java hry.Dôležitým zdrojom zábavy, ale aj informácií, sa môže stať rádio s funkciou RDS.Pre zachytenie neopakovatelných momentov a príhod je tu integrovaný digitálny fotoaparát s rozlíšením 3 megapixely, ktorému nechýba ani blesk a digitálny zoom.Samozrejme je možné tiež natáčať video.Nijak nebudete omezeni ani pamäťou - už v základu totiž telefón obsahuje 1 GB vstavanej vnútornej pamäte, ktorú je možné naviac doplniť až o ďalších 8 GB prostredníctvom pamäťových kariet.

Veľmi dobré sú možnosti organizácie času - nechýba kalendár, úlohy, poznámky, kalkulačka, budíky, svetový čas apodHodiť sa určite niekedy môže tiež prehliadač kancelárskych dokumentov alebo e-mailový klient.Telefón je tiež možné synchronizovať s počítačom a to rovno viacerými spôsobmi - bezdrôtovo cez Bluetooth, USB káblom alebo cez mobilnú sieť prostredníctvom funkcie SyncML.

Parametre a špecifikácie:

Podporované siete:
GSM 900 / 1800 / 1900 MHz

Data:
GPRS / EDGE / UMTS / HSDPA

Displej:
TFT s podporou 16 miliónovfarieb
Uhlopriečka 2 palce
Rozlíenie QVGA, 240 x 320 pixelov

Pamäť:
Vnútorná pamäť 1 GB
200 SMS správ
1000 telefónnych čísel
Slot pre pamäťové karty microSD (max8 GB)

Možnosti komunikácie:
Bluetooth 2.0
USB 2.0
Wapovú prehliadač, internetový prehliadač
SMS, MMS, e-mail
Synchronizácia vrátane SyncML
Podpora videohovorov (kamera na prednej strane)

Fotoaparát:
rozlíšenie 3,0 Mpx
blesk, digitálny zoom
možnosť natáčať video

Multimédiá:
Hudobný prehrávač (formáty MP3, AAC, AAC +, eAAC +, RA, WMA)
Video prehrávač
FM rádio s RDS
Vstavané Java hry

Kancelárske aplikácie:
Odkazová schránka
Prehliadač dokumentov
Možnosť tlače
Prieskumník

Funkcie na organizáciu času:
Kalendár, plánovač, úlohy
Svetový čas, budík
Kalkulačka, konverzia mien, prevody jednotiek
Zápisník, stopky

Napájanie:
Li-Ion akumulátor
výdrž až 400 hodín alebo 3,5 hodiny hovoru

Rozmery:
111 x 46 x 9,9 mm

Hmotnosť:
89,2 g

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung SGH-U800 Soul Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung SGH-U800 Soul. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung SGH-U800 Soul.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií