Hartmann Tensoval duo control + USB, darčekové balenie

Zobraziť katalóg
Hartmann Tensoval duo control + USB, darčekové balenie
5 1 hodnotení
Tlakomer na paži pre obvod 22-32 / 32-42cm, technológia Duo Sensor, Tensoval cardio control online, Comfort Air, veľký displej, 2x 60 pamätí, sieťový adaptér
Kód:  HAR1051e8 Produktové číslo:  7033860 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hartmann Tensoval duo control + USB, darčekové balenie Predaj skončil

Hartmann Tensoval duo control + USB, darčekové balenie

Plne automatický ramenný tlakomer je určený pacientom, ktorí chcú mať celkom presné výsledky krvného tlaku. Je vhodný zvlášť pre ľudí s vysokým krvným tlakom a so srdcovou arytmiou. Tlakomer je vybavený technológiou Duo Sensor, ktorá kombinuje 2 metódy merania krvného tlaku s využitím 2 nezávislých meracích senzorov. V prípade zistenia srdcovej arytmie sa na displeji objaví ikonka s upozornením. Spoľahlivé výsledky meraní možno získať iba výberom vhodnej veľkosti manžety a toto darčekové balenie obsahuje hneď dve veľkosti. Technológia Comfort Air zaisťuje ich pohodlné a bezbolestné nafúknutie. Prístroj môžu používať 2 osoby a ukladať si do pamäte namerané hodnoty. Údaje sa ďalej môžu preniesť cez špeciálny USB kábel na portál Tensoval® Online-Portal, kde po zaregistrovaní môžete priebežne sledovať, porovnávať alebo tlačiť výsledky všetkých vykonaných meraní, vrátane vytvárania tabuliek a grafov. Prístroj má jednoduché ovládanie, pomôže napríklad veľký displej, pohodlná tlačidlá s úpravou pre jednoduchšie hmatateľnosť alebo dostatočne silný zvukový signál.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hartmann Tensoval duo control + USB, darčekové balenie Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hartmann Tensoval duo control + USB, dárkové balení. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hartmann Tensoval duo control + USB, csomagolópapír.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií