Helmer LK 601

Zobraziť katalóg
Helmer LK 601
GPS lokátor v obojku, pre malé psy a mačky
Kód:  HLM005a Produktové číslo:  LK 601 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Helmer LK 601

S GPS lokátorom, šikovne umiestneným v obojku, môžete ľahko predísť zabehnutí vášho domáceho maznáčika. Prístroj dokáže presne lokalizovať polohu, v ktorej sa nachádza, a tieto informácie vám následne zaslať formou SMS správy do vášho mobilného telefónu.

Tým však široká paleta funkcií lokátora ani zďaleka nekončí. Helmer LK 601 taktiež slúži ako stopovacie zariadenie, s ktorým môžete objekt sledovať dvojakým spôsobom: buď zavoláte na číslo SIM karty (tú je do lokátora pred použitím nutné umiestniť) a obratom obdržíte informácie, kde sa zariadenie nachádza. Výhodou tejto metódy je nízka cena, pretože platíte len za odoslanú SMS. Druhou možnosťou je nechať si zasielať informácie v pravidelných intervaloch na zvláštne server s možnosťou tieto informácie upravovať. Špecifické nastavenia lokátora je možné aplikovať pomocou SMS v špeciálnom formáte (ich presnú podobu nájdete v manuáli, ktorý je súčasťou balenia).

Ďalšie funkcie:

  • Nastavenie hesla - komunikáciu s lokátorom možno zaheslovať a nastaviť tak aby informácie posielal len na zvolené telefónne číslo
  • Upozornenie pri pohybe - vzdiali Ak sa lokátor na väčšiu než preddefinovanú vzdialenosť, odošle vám varovnú SMS
  • Lokálne uzamknutie Geo-Fence - s touto funkciou sa dá obmedziť pohyb lokátora na vami určenú oblasť (v prípade jej opustenia opäť dostanete správu)
  • Upozornenie pri prekročení prednastavenej rýchlosti a pri nízkom stave batérie

Technické parametre:

Podporované siete: GSM / GPRS
GSM frekvencie: 850/900/1800/1900
Pozičný presnosť: 10 m
Pracovná teplota: -20 až 55 ° C
Vodotesnosť: IP x6

Obsah balenia:

  • GPS lokátor vrátane obojku
  • Nabíjačku 110-230 V
  • Skrutkovač
  • Manuál

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Helmer LK 601 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Helmer LK 601. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Helmer LK 601. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Helmer LK 601. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Helmer LK 601.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií