AP+ slevy v app Aplikace

PALRAM Solar AquaDome Grand

Zobraziť katalóg
PALRAM Solar AquaDome Grand
Solárny ohrev vody – rozmery 113×75×32.5cm, pre čerpadlá s prietokom do 7000l/hod, ohrievanie iba slnečnou energiou, kopulovitý tvar, kryt z polykarbonátu, pre bazény do 20m3, vhodný pre nafukovacie, nadzemné aj zapustené bazény
Kód:  GAR468a Produktové číslo:  701708 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PALRAM Solar AquaDome Grand Predaj skončil

PALRAM Solar AquaDome Grand

Solárny ohrev je bez pochyby najlacnejším a najjednoduchším spôsobom ohrevu vody v bazéne. AquaDome Grand môžete využiť pre nafukovacie, nadzemné aj zapustené bazény a jeho kapacita zodpovedá nádrži s objemom približne 20 m3. Kopulovitý tvar má výhodu v tom, že pojme viac hadíc na menšej ploche a tie sú navyše nastavené slnku pod lepším uhlom. Cez čierne hadice potom prúdi voda pod tlakom z bazénového čerpadla a teplota vody sama stúpa. Ohrevu vody v hadiciach čiastočne napomáha aj kopulovitý kryt z polykarbonátu, ktorý pod sebou vytvára skleníkový efekt.

Prednosti solárneho ohrevu Palram Solar AquaDome Grand

  • Nulové prevádzkové náklady na ohrev vody
  • Hotová jednotka pripravená na zapojenie
  • Predĺži kúpaciu sezónu až o 3 mesiace
  • Zvýši teplotu vody až o 6 °C
  • Výrobok od lídra medzi polykarbonátovými výrobkami
  • Prakticky nerozbitný kryt s UV filtrom
  • Odolné voči bazénovej chémii
  • Vhodný pre všetky typy bazénov

Dlhšia sezóna a poctivý materiál

Teplejšia voda znamená dlhšiu kúpaciu sezónu. Palram Solar AquaDome Grand dokáže sezónu predĺžiť až o 3 mesiace a zvýšiť teplotu vody až o 6 °C. Pre vyššiu teplotu alebo vyhriatie väčších bazénov môžete aj pospájať viac týchto solárnych jednotiek za seba. Jednotka sa dodáva v úplne zostavenom stave a stačí ju už len zapojiť do pôvodného filtračného systému, pričom všetky potrebné konektory a redukcie sú súčasťou balenia.

Počíta sa aj s vysokou úrovňou ochrany materiálu. Palram je izraelský výrobca – svetový líder na trhu s polykarbonátovými produktmi. Môžete sa tak spoľahnúť na vysokú úroveň materiálu, ktorý ani po niekoľkých rokoch na priamom slnku nezkrehne a nezožltne. Solárny ohrev je vybavený špeciálnou vrstvou odolnou voči UV žiareniu, ktorá chráni hadice pred degradáciou. Rovnako tak je AquaDome odolný voči chlóru a soli z bazénovej chémie. Kryt je prakticky nerozbitný a celý usadený v pevnom hliníkovom ráme.

Parametre a špecifikácia

  • Pre bazény do objemu 20 m3
  • Pre čerpadlá s prietokom do 7 000 l/hod
  • Rozmery: 113 × 75 × 32,5 cm
  • Max. tlak vody: 2,03 bar

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PALRAM Solar AquaDome Grand Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PALRAM Solar AquaDome Grand.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií