Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Homematic IP Sada kontroly prístupu s kamerou Ezviz – HmIP-SET9

Zobraziť katalóg
Homematic IP Sada kontroly prístupu s kamerou Ezviz – HmIP-SET9
Zabezpečovací systém – cenovo zvýhodnená sada na zabezpečenie prístupu Homematic IP s kamerou Ezviz – HmIP-SET9. Sada je zložená z centrálnej jednotky HmIP-HAP a diaľkovo ovládaného modulu na otváranie a zamykanie zámku dverí HmIP-DLD od nemeckej firmy e-Q3. Súprava je doplnená o WiFi kameru Ezviz H6C 2K+ a umožňuje tak dokonalú kontrolu nad vstupom do vášho obydlia.
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  Home23_44 Produktové číslo:  HmIP-SET9
Homematic IP Sada kontroly prístupu s kamerou Ezviz – HmIP-SET9 236,03 € Momentálne nedostupné

Homematic IP Sada kontroly prístupu s kamerou Ezviz – HmIP-SET9

Cenovo zvýhodnená sada na zabezpečenie prístupu Homematic IP s kamerou Ezviz – HmIP-SET9

Štartovacia sada domáceho bezpečnostného systému nemeckého výrobcu e-Q3 systému Homematic IP spolu s WiFi kamerou Ezviz H6C 2K+ tvorí základ kontroly nad vstupom do vášho domova. Kedykoľvek si potrebujete otvoriť alebo naopak, zavrieť vstupné dvere a nemáte možnosť použiť kľúč, môžete využiť vstupný systém Homematic IP. A nielen to. Navyše získate dokonalú kontrolu nad tým, či sú dvere skutočne zatvorené. Vďaka centrálnej jednotke získate základ na ďalšie rozšírenie systému Homematic IP o prvky inteligentnej domácnosti. Okrem toho máte k dispozícii aj kvalitnú WiFi kameru Ezviz H6C 2K+ s rozlíšením 4 Mpx a schopnosťou otáčania a náklonu, vďaka ktorej môžete okamžite skontrolovať situáciu v mobilnej aplikácii. Všetko sa dá jednoducho ovládať a sledovať na smartfóne v aplikáciách Homematic IP a Ezviz.

Sada HmIP-SET9 premení váš smartfón vďaka produktom Homematic IP a Ezviz na digitálne kľúče s dokonalou kontrolou

Súprava obsahuje centrálnu ovládaciu jednotku HmIP-HAP a bezdrôtový inteligentný pohon dverného zámku HmIP-DLD z prvkov Homematic IP nemeckého výrobcu e-Q3. Pohon dverného zámku Homematic bol navrhnutý na pohodlné, motoricky poháňané odomykanie, zamykanie a otváranie dverí. Prečo otvárať dvere kľúčom, keď ich môžete otvoriť pomocou klávesnice, vzdialene prostredníctvom kľúčenky, hlasom cez home asistenta alebo odkiaľkoľvek pomocou mobilnej aplikácie. Zabezpečovcí systém Homematic IP jednoducho premení vaše dvere na inteligentný vstupný systém a váš inteligentný telefón na digitálne kľúče. Dokonalú kontrolu vám umožní kamerový dohľad kvalitnou WiFi kamerou firmy Ezviz, ktorú možno jednoducho postaviť kamkoľvek a po spárovaní s mobilnou aplikáciou iba sledovať dianie pred ňou, vedľa nej aj za ňou a to vďaka možnosti otáčania o 360 stupňov.

Moderné a unikátne riešenie

Hi-tech riešenie pohonu dverného zámku spočíva v použití krokového motorického servopohonu. Preto ho možno ľahko dodatočne inštalovať na akékoľvek štandardné komerčné, domové alebo bytové dvere s cylindrickou vložkou. Kľúč zasunutý do vložky zámku dverí sa otáča prostredníctvom servopohonu tak, že sa mechanizmus dverného zámku pohybuje presne rovnakým spôsobom ako pri bežnom manuálnom pohybe kľúča. Mechanizmus zariadenia je určený ako pre kľúče končiace v horizontálnej, tak vertikálnej pracovnej polohe cylindrickej vložky vrátane bezpečnostnej.

Riadenie prístupu vďaka centrálnej jednotke Homematic IP

Okrem bežných používateľských funkcií ponúka sada Homematic IP aj voliteľné a intuitívne riadenie prístupu. Jeho konfigurácia prebieha výhradne použitím Centrálnej jednotky HmIP-HAP a cez mobilnú aplikáciu Homematic IP. Tým sa používateľovi otvárajú ďalšie funkcionality systému inteligentnej domácnosti s možnosťami programovania scenárov, zobrazenie stavových informácií, ale aj optimalizácia funkcií prístupu, ako je napríklad časovo riadené zamykanie prostredníctvom flexibilných týždenných programov a individuálnych prístupových profilov. Systém Homematic IP tak napríklad môže v ľubovoľnom preddefinovanom čase automaticky uzamknúť vchodové dvere, čím dôjde pomerne jednoducho a efektívne k zvýšeniu bezpečnosti objektu a súčasne k eliminácii potreby kontroly uzamknutia vstupných dverí.

Inteligentná domáca kamera s funkciou otáčania a nakláňania

Súčasťou zabezpečovacieho systému Homematic IP HmIP-SET9 je kvalitná bezpečnostná kamera Ezviz. Kedykoľvek sa vo vašej domácnosti niečo stane, dostanete notifikáciu a vždy budete mať prehľad o situácii. Pri detekcii pohybu sa kamera Ezviz H6c 2K+ automaticky sústredí na objekt a otáča sa, aby sledovala jeho aktivitu. IP kameru môžete vzdialene ovládať sami a nič vám neunikne. Kamera s vysokým rozlíšením 2 560 × 1 440 vám vždy umožní kvalitný a živý obraz do vnútra vášho domova. Vďaka bezplatnej mobilnej aplikácii tak budete mať všetko dianie doma stále poruke.  

Kedykoľvek dostupná kamera Ezviz H6C 2K+

Prišiel poplach a vy potrebujete vedieť čo sa deje u vás doma? Máte doma dieťa, či malé zvieratko, a chcete sa pozrieť, či je všetko v poriadku? Vďaka kvalitnej kamere a mobilnej aplikácii Ezviz budete mať všetko pod kontrolou. Jednoduchá registrácia a prepojenie aplikácie s kamerou vďaka nasnímaniu QR kódu vám umožní mať obraz vždy so sebou vo svojom mobilnom telefóne.

Široké možnosti využitia bezpečnostného systému Homematic IP HmIP-SET9

Batériové komponenty bezpečnostného systému Homematic IPvrátane externej klávesnice alebo bezdrôtového pohonu dverného zámku, sú ideálne na všestrannú ochranu v domácnostiach, kanceláriách, bytoch, chalupách atď. Počas inštalácie a pri vytváraní profilov a scenárov v mobilnej aplikácii môžete zohľadniť všetky vaše potreby z hľadiska požiadaviek na zabezpečenie objektu, automatizáciu, vykurovanie a celý rad ďalších kritérií v závislosti od vašich priorít. Jednoduchou formou tak môžete postupne systém smart domácnosti rozširovať, riadiť a automatizovať.

Homematic IP ovládate pomocou aplikácie

V aplikácii Homematic IP budete mať všetko ako na dlani. Vďaka českej lokalizácii je intuitívna a prehľadná. S aplikáciou pre smartfóny hravo zvládnete aj zdanlivo zložité konfigurácie v priebehu niekoľkých minút. Po pripojení k centrálnej jednotke sa stane inteligentným centrom vašej inštalácie, pomocou ktorej môžete ovládať a konfigurovať riadenie celej vašej smart domácnosti, či už ste doma, v zamestnaní alebo na cestách. Bezplatná mobilná aplikácia nevyžaduje registráciu a je určená pre inteligentné zariadenia s operačnými systémami Android a iOS. Je tu na to, aby sa neustále prispôsobovala moderným trendom, optimalizovala sa a vyvíjala v závislosti od vašich prianí a potrieb.

Hlasové ovládanie systému Homematic IP HmIP-SET9

Okrem manuálneho ovládania a vzdialeného riadenia pomocou mobilnej aplikácie ponúka systém inteligentnej domácnosti Homematic IP aj podporu hlasového ovládania a komunikáciu s Google Assistant, Amazon Alexa a technológiou Home Connect Plus. Pre bezpečnú, stabilnú a spoľahlivú komunikáciu disponuje zabezpečovací systém Homematic IP medzi jednotlivými zariadeniami vlastnou unikátnou rádiovou technológiou so šifrovaným zabezpečením a je tak prvým systém inteligentnej domácnosti, ktorého protokol, IT a zabezpečenie údajov sú pravidelne testované a certifikované nezávislým inštitútom VDE.

Jednoduchá inštalácia zaberie len pár minút

Bezdrôtová komunikácia a batériová prevádzka jednotlivých komponentov štartovacej sady ponúka možnosť jednoduchej inštalácie bez potreby kabeláže. Centrálnu jednotku pripojíte do siete 230 V, prepojíte ethernetovým káblom k štandardnému routeru. Nainštalujete aplikáciu Homematic IP a prepojíte jednotlivé zariadenia pomocou načítania QR kódu. A to je všetko, jednoducho v niekoľkých krokoch máte hotovo a bezpečnostný systém Homematic IP HmIP-SET9 môžete začať používať.

Kľúčové vlastnosti sady na zabezpečenie prístupu Homematic IP s kamerou Ezviz – HmIP-SET9

  • Umožní spoľahlivé zabezpečenie prístupu alebo dverí rôznych budov a objektov
  • Veľmi ľahko sa inštaluje aj ovláda
  • Vzdialené odomykanie, zamykanie a otváranie dverí
  • Možnosť sledovania diania v miestnosti vďaka integrovanej kamere
  • Možnosť rozšírenia systému o ďalšie výrobky Homematic IP určené na zabezpečenie, automatizáciu a riadenie vykurovania
  • Inteligentná aplikácia Homematic IP na jednoduchú konfiguráciu a prehľad o systéme
  • Vysoká bezpečnosť vďaka komplexnému šifrovaniu AES a umiestneniu servera v Nemecku
  • Chránený komunikačný protokol Homematic IP (prenos signálu až na vzdialenosť 400 m)
  • Podpora operačných systémov iOs a Android s aktualizáciami softvéru zadarmo
  • Podpora hlasového ovládania (Amazon Alexa, Google Assistant)
  • Podpora Home Connect Plus
  • Počas prevádzky nie sú zhromažďované žiadne osobné údaje
  • Homematic IP je značkou nemeckého koncernu e-Q3

Obsah balenia: 1× Homematic IP – Centrálna jednotka HmIP-HAP, 1× Homematic IP – Pohon dverného zámku HmIP-DLD, 1× EZVIZ – WiFi kamera H6C 2K+, príslušenstvo, montážny materiál, slovenský návod

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Rozšíriteľnosť
Uzatvorený systém Hotovo!
Fungovanie
Cez centrálnu jednotku/bridge Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie, Ovládanie domácnosti Hotovo!
Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Uzatvorený systém Hotovo!
Fungovanie
Cez centrálnu jednotku/bridge Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie, Ovládanie domácnosti Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V češtine, V nemčine Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
Ethernet, Rádiové vlny Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetko inteligentné zabezpečenie pre Google Assistant
» Všetko inteligentné zabezpečenie pre Amazon Alexa

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Homematic IP Sada kontroly prístupu s kamerou Ezviz – HmIP-SET9 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Homematic IP Sada kontroly přístupu s kamerou Ezviz - HmIP-SET9. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Homematic IP-Zutrittskontrollkit mit Ezviz-Kamera - HmIP-SET9. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Homematic IP-Zutrittskontrollkit mit Ezviz-Kamera - HmIP-SET9. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Homematic IP Sada kontroly přístupu s kamerou Ezviz - HmIP-SET9.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií