HP Carry Sleeve Black/Silver 15.6”

Zobraziť katalóg
HP Carry Sleeve Black/Silver 15.6”
Puzdro na notebook (3XD36AA)
Kód:  HPCP0206d96 Produktové číslo:  3XD36AA#ABB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP Carry Sleeve Black/Silver 15.6” Predaj skončil

HP Carry Sleeve Black/Silver 15.6”

Využite toto praktické puzdro HP Carry Sleeve Black / Silver   15,6 "pre bezpečné prenášanie vášho notebooku s uhlopriečkou 15,6" aj za nepriaznivých podmienok. Puzdro je totiž vyrobené z kvalitného vodeodolného materiálu, vďaka čomu nemusíte mať obavy pri daždivom počasí. Vždy tak máte zaistenú perfektnú ochranu voči mechanickému poškodeniu vášho prístroja. Puzdro sa otvára na bočnej strane a disponuje tiež predné vreckom, ktorá poslúži pre uschovanie potrebného príslušenstva, ako je napríklad nabíjačka, myš alebo mobilný telefón. V neposlednom rade treba spomenúť aj praktické ucho pre ľahké držanie a štýlový dizajn púzdra HP v elegantnej čierno-striebornej farbe.

Vlastnosti púzdra na notebook HP Carry Sleeve Black / Silver 15,6 "

  • Puzdro HP Carry Sleeve Black / Silver pre notebooky s maximálnou uhlopriečkou 15,6 "
  • Puzdro je odolné voči vode
  • Spoľahlivá ochrana notebooku pred poškodením
  • Otváranie na bočnej strane
  • Predné vrecko pre uschovanie príslušenstvo
  • Ucho pre ľahké držanie
  • Elegantný čierno-strieborné prevedenie púzdra

Rozmery:
28,5 × 40,5 × 4 cm

hmotnosť:
0,3 kg

Parametre a špecifikácia

Hĺbka
40,5 cm Hotovo!
Šírka
28,5 cm Hotovo!
Výška
4 cm Hotovo!
Max. uhlopriečka notebooku
15,6" Hotovo!
Farba
Čierna, Strieborná Hotovo!

Vonkajšie rozmery

Hĺbka
40,5 cm Hotovo!
Šírka
28,5 cm Hotovo!
Výška
4 cm Hotovo!

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku
15,6" Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Strieborná Hotovo!

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP Carry Sleeve Black/Silver 15.6” Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Carry Sleeve Black/Silver 15.6”. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Tragetasche Schwarz / Silber 15,6 ". Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Tragetasche Schwarz / Silber 15,6 ". Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP hordtáska fekete / ezüst 15,6 ".
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií