Aqua Stunt modrá

Zobraziť katalóg
Aqua Stunt modrá
RC auto beží na pevnine a vode, odporúčaný vek od 8 rokov
Kód:  HAML0191 Produktové číslo:  501535360374

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Aqua Stunt modrá

Ak milujete dobrodružstvo, adrenalín a RC modely, budete ohromení modrým Aqua Stunt - všestranným akčným RC modelom, ktorý nepozná žiadne obmedzenia - doslova. Keď prestanete baviť jazdiť na zemi, nie je nič jednoduchšie ako zmena terénu a ísť rovno do vody. Ohromujúci, robustný automobil Aqua Stunt môže jazdiť po zemi, ľadu, piesku, štrku a vodu. Jednoducho povedané, neobmedzujte sa na interiér, Aqua Stunt dokáže zvládnuť takmer všetky druhy terénu. S týmto robustným a výkonným RC modelom si vychutnáte netradičnú zábavu.

Kľúčové vlastnosti RC modelu Aqua Stunt

  • Všestranný akčný RC model
  • Vodeodolný
  • Aqua Stunt zvládne takmer všetky druhy terénu
  • Možnosť vyskúšať akrobatické kúsky
  • Atraktívny modrý dizajn

S obojživelným RC modelom si užijete veľa zábavy

Modrý RC model Aqua Stunt je široký 19 palcov a dokáže ovládať takmer všetky typy terénov vďaka pohonu všetkých kolies. Ak trénujete tvrdo, môžete si tiež vyskúšať akrobatické kúsky, ako napríklad otáčanie 360 ​​°. Dokonca si môžete vytvoriť vlastný prekážkový kurz a pokúsiť sa tu ponižovať. Pre správnu prevádzku sú potrebné štyri 1,5 V AA batérie pre model auta a jedna 9-voltová batéria bez batožinového priestoru.

Parametre a špecifikácia

Zameranie
Detské Hotovo!
Využitie
Vnútorné Hotovo!

Vlastnosti

Zameranie
Detské Hotovo!
Využitie
Vnútorné Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry na vodičov a pretekárov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Aqua Stunt modrá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Aqua Stunt modré. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Aqua Stunt modré. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Aqua Stunt modré. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Aqua Stunt kék.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií