DiscoverSounds Spoznávame tvary

Zobraziť katalóg
DiscoverSounds Spoznávame tvary
Hračka pre najmenších – odporúčaný vek od 6 mesiacov
Kód:  HRAif8219 Produktové číslo:  0050743627521 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DiscoverSounds Spoznávame tvary Predaj skončil

DiscoverSounds Spoznávame tvary

Kvalitné hračky pre najmenších majú deti povzbudzovať k novým činnostiam, učiť ich príčiny a dôsledky, rozvíjať ich zmysly, motoriku a utvárať ideálne prostredie pre ich správny vývoj. To všetko, a ešte oveľa viac, hračka od Little Tikes – DiscoverSounds Spoznávame tvary bez problémov spĺňa. Úžasná hračka, predstavujúca morské akvárium, ponúka hneď niekoľko spôsobov hrania s rôznymi stupňami obtiažnosti, ktoré zabavia deti od tých najmenších až po predškolákov. Poznávanie farieb a tvarov, počítanie, vkladanie kociek do správnych otvorov... sa so zhovorčivou blikajúcou hračkou DiscoverSounds vaše ratolesti ľahko a zábavnou formou naučia.

Kľúčové vlastnosti DiscoverSounds Spoznávame tvary

  • Interaktívna hovoriaca hračka s rôznymi stupňami obtiažnosti vkladania 6 tvarov
  • Veselý dizajn akvarijnej gule s morskými tvormi
  • Hračka rozvíja zmyslové vnímanie a motoriku
  • Záruka kvality, odolnosti a bezpečnosti od značky Little Tikes
  • 3 voliteľné režimy hrania – dojča, batoľa, predškolák
  • Mechanické tlačidlo pre vysypanie tvarov
  • Hračka DiscoverSounds Spoznávame tvary hovorí v angličtine
  • Vhodné pre najmenšie deti až po predškolákov
  • Batérie – 4× AA 1,5 sú súčasťou balenia

Poďte sa hrať a učiť sa!

Vaše deti sa s hračkou DiscoverSounds Spoznávame tvary od Little Tikes veľmi pobavia a zároveň sa naučia veľa vecí. Vďaka 3 stupňom režimov, do ktorých je možné toto veselé akvárium s chobotnicou prepnúť, bude sprevádzať vaše dieťa od dojčenského až po predškolské obdobie. Na prvej úrovni môžu tie najmenšie deti preskúmavať jednotlivé kocky, počúvať názvy farieb, tvarov a jednoduchého počítania. Pri každom vhodení kocky dovnútra, chobotnička zabliká a slovami okomentuje. Keď budú všetky tvary vo vnútri, dno gule sa prepadne a kocky vypadnú von. Prípadne aj deti sami môžu pomocou tlačidla kocky s morskými tvormi, kedykoľvek z akvarijnej gule vypustiť. V druhej úrovni, určenej predovšetkým pre batoľatá, ukecaná chobotnička vyzve k vhodeniu konkrétnych farieb a tvarov. Ak dieťatko umiestni správny kúsok, chobotnička v guli DiscoverSounds nadšene zabliká a povzbudí ho, v opačnom prípade sa dno akvária prepadne a všetko vypadne von. Pri tretej úrovni, ide o preteky s časom. Zabavia sa u neho hlavne predškoláci, kedy dostanú za úlohu čo najrýchlejšie dostať požadovaný tvar či farbu kocky do toho pravého otvoru. Veľkou výhodou je, že chobotnička vo vnútri gule DiscoverSounds hovorí po anglicky. Deti si tak prirodzenou formou osvoja základy tak veľmi dôležitého svetového jazyka.

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DiscoverSounds Spoznávame tvary Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DiscoverSounds Poznáváme tvary. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DiscoverSounds Wir erkennen Formen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DiscoverSounds Wir erkennen Formen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DiscoverSounds Ismerjük fel az alakzatokat.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií