Hrkálka Buzz-buzz

Zobraziť katalóg
Hrkálka Buzz-buzz
Hrkálka 10 cm, odporúčaný vek od 6 mesiacov
Kód:  HRAa027p Produktové číslo:  4010168037189

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hrkálka Buzz-buzz

Hračky Haba pochádzajú z Nemecka, z mestečka Bad Rodach. Drevené hračky sú vyrobené z dubového alebo javorového dreva, lepené ekologickým lepidlom a lakované laky na vodnej báze. Viac vrstiev laku činí povrch hračiek mimoriadne odolný voči vlhkosti a mechanickému namáhaniu.
Bavlnené nite a vonkajšie materiály pochádza z ekologického poľnohospodárstva. Všetky prírodné textílie sú vyrábané v súlade z GOTS (Globálne Organické Textilné Štandardy).
Haba chráni životné prostredie a spĺňa ISO 14001, v každej fáze výroby pokračuje v aktívnej ochrane životného prostredia. Všetky hračky sú posudzované nezávislými inštitúciami (CPSC, LGA), aby sa zabezpečilo, že sú v súlade s platnými bezpečnostnými predpismi a normami. Hračky sú bezolovnaté a bez chemikálií (dodržiavanie EN-71).
S hračkami Haba dávame dôveru našim deťom, zdieľame našej lásku a umožňuje im slobodne preskúmavať svet každý deň. Hra sa vzdelávacími hračkami pomáha pri rozvoji kognitívnych a motorických zručností.

Hrkálka Buzz-buzz je vyrobené z bukového dreva. Ľahko sa deťom uchopuje. Usmievavá včielka sa otáča a jej krídla šuštia. Zvuky dieťa zaujmú a zabaví.

Parametre a špecifikácie:

Veľkosť:
10 cm

Určené pre:
deti od 6 mesiacov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hračky pre deti od 3 mesiacov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hrkálka Buzz-buzz Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Chrastítko Buzz-buzz. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rattle Buzz buzz-. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rattle Buzz buzz-. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Chrastítko Buzz-buzz.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií