Little Tikes Sieťka na motýle do vane

Zobraziť katalóg
Little Tikes Sieťka na motýle do vane
Herná sada Odporúčaný vek od 2 rokov
Kód:  ZI114v Produktové číslo:  0050743600494

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Little Tikes Sieťka na motýle do vane Predaj skončil

Little Tikes Sieťka na motýle do vane

Díky této skvělé hře si při koupání Vašich dětí užijete spoustu zábavy. Pronásledování třpytivých motýlů si Vaše děti zamilují. Zatažením za ocas motýla uvedete do pohybu po vodě a Vaše dítě ho musí chytit do síťky. Tato hračka významně rozvíjí motorické schopnosti dětí, zlepšuje jejich koncentraci, koordinaci pohybů i postřeh.

Parametry a specifikace:

Hračka určená do vody

Počet dílků:
1 síťka na motýly
3 motýlci

Doporučený věk:
Od 2 let

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Little Tikes Sieťka na motýle do vane Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Little Tikes Síťka na motýly do vany. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Little Tikes Schmetterlingsnetze in der Wanne. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Little Tikes Schmetterlingsnetze in der Wanne. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Little Tikes lepkeháló a kádban.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií