Alza Dny květen 2. týden BOOST JBL

KINGPIN cooling INFERNO Hot Plate Kit

Zobraziť katalóg
KINGPIN cooling INFERNO Hot Plate Kit
Podložka – pre ohrev základnej dosky pri extrémnom OC
Kód:  KPCI02 Produktové číslo:  KPC-I-02
KINGPIN cooling INFERNO Hot Plate Kit Predaj skončil

KINGPIN cooling INFERNO Hot Plate Kit

Ohrievač pätice s automatickou reguláciou podľa teploty. Najväčším úskalím extrémneho overclockingu je prudké striedanie teplôt. Pri používaní tzv. subzero metód chladenia (pod bod mrazu) vzniká veľký nápor na tlačené spoje a komponenty, ktoré sú ním osadené. Teploty sa menia cca od +30 °C do -198 °C pri taktovaní s tekutým dusíkom a to hardvéru samo o sebe veľmi škodí. Druhým problémom je kondenzácia, ktorá zapríčiňuje nestabilitu komponentov a hocikedy hardvér nenávratne usmrtí. Inferno reaguje automaticky na zmeny teploty a na báze termostatu zahrieva okolie pätice základnej dosky. Vďaka teplovodivým materiálom, ktoré sú súčasťou balenia zostáva základná doska teplá a aj po dlhých hodinách taktovania v skoro -200 °C zostáva hardvér takmer bez kondenzácie. Revolučné KPC Inferno tak znižuje značné riziká extrémneho overclockingu na minimum.

Kľúčové vlastnosti

  • Reaguje automaticky na zmeny teploty
  • Zahrieva okolie pätice základnej dosky
  • Hardvér zostáva takmer bez kondenzácie

Napájanie:
1× 6 pin PCI-E

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KINGPIN cooling INFERNO Hot Plate Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KINGPIN cooling INFERNO Hot Plate Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KINGPIN cooling INFERNO Hot Plate Kit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KINGPIN cooling INFERNO Hot Plate Kit.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií