LOGUS90 Reproduktor na povrch, biely

Zobraziť katalóg
LOGUS90 Reproduktor na povrch, biely
Reproduktory na povrch pre JAZZ-light Sound System, biela farba
Kód:  LGS1g Rozšírená záruka +36 mesiacov Produktové číslo:  75106 CBR
LOGUS90 Reproduktor na povrch, biely Predaj skončil

LOGUS90 Reproduktor na povrch, biely

Nech je každý váš pracovný či voľný deň naplnený hudbou, ktorá vás bude hnať dopredu. Systém Jazz Light je ideálnym na počúvanie vašej obľúbenej hudby doma, v kancelárii alebo vo verejných priestoroch. Nezáleží na tom, či ste priaznivci počúvania rádia, skladieb z knižnice mp3 prehrávača alebo vášho mobilného telefónu. Všetky tieto možnosti systém naplno podporuje. Nová centrálne ovládanie a napájanie zdroja vám maximálne uľahčí inštaláciu i používanie tejto ojedinelej hudobnej sady.

Jednoduché linky produktu o veľkosti 270x183x37 mm na seba nebudú pútať veľký záujem okolitých očí. Vďaka tomu bude ešte lepšie dokreslená atmosféra pri počúvaní hudby. Maximálny výkon reproduktora sa dostáva až na hodnotu 15 W. Frekvenčný rozsah je skvostných 80-19000 Hz. Dvojpásmové reproduktory oplývajú impedanciou až 32 OHM. Ich inštalácia do steny je veľmi jednoduchá a zvládne ju úplne každý.

Kľúčové vlastnosti

  • Jednoduché dizajnové reproduktory
  • Maximálny výkon o hodnote 15 W
  • Systém Jazz Light sprostredkuje príjemný počúvanie
  • Skvele dokážu dotvoriť príjemnú atmosféru

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LOGUS90 Reproduktor na povrch, biely Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LOGUS90 Reproduktor na povrch, bílý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LOGUS90 Lautsprecher auf der Oberfläche, weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LOGUS90 Lautsprecher auf der Oberfläche, weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LOGUS90 Reproduktor na povrch, bílý.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií