Lowepro ProTactic AW čierna

Zobraziť katalóg
Lowepro ProTactic AW čierna
4,4 3 hodnotení

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lowepro ProTactic AW čierna

Lowepro ProTactic 200 AW je povedená ramenní brašna v černém provedení, která je zejména určena pro ochranu a transport CSC a DSLR zrcadlovek a foto příslušenství. Díky jejímu unikátnímu designu a nádherným tvarům vás osloví již na první pohled. 

Klíčové vlastnosti

  • Bbrašna s velkým prostorem
  • Unikátní design
  • Bohatá nadílka příslušenství

Mnoho prostoru

Nemusíte se obávat nedostatku místa. Do brašny Lowepro ProTactic 200 AW se toho, díky velké hlavní komoře a dalším připojitelným pouzdrům, vejde opravdu hodně. 

Poznámka:
» Všetky fototašky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lowepro ProTactic AW čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lowepro ProTactic AW černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lowepro ProTactic AW černá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lowepro ProTactic AW černá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lowepro ProTactic AW fekete.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií