Bio Snail BIO Elastizujúci telový krém so sekréciou zo slimákov 75 % 200 ml

Zobraziť katalóg
Bio Snail BIO Elastizujúci telový krém so sekréciou zo slimákov 75 % 200 ml
Telový krém – hydratačný, vyživujúci a spevňujúci, pre ženy aj pre mužov, vhodný na celulitídu, na strie a na suchú pokožku, vhodný na všetky typy pokožky, s kyselinou hyalurónovou, s prírodnými olejmi a s prírodnými zložkami, vyhotovenie: bio, netoxické a prírodné, aktívne látky: arganový olej, kyselina hyalurónová a slimačí mucín, objem 200ml - 308,65 €/1 l
61,73 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  BSNtkr2 Produktové číslo:  8056095750032
Bio Snail BIO Elastizujúci telový krém so sekréciou zo slimákov 75 % 200 ml 61,73 € Momentálne nedostupné

Bio Snail BIO Elastizujúci telový krém so sekréciou zo slimákov 75 % 200 ml

Túžite po pokožke, ktorá bude pružná, pevná a dokonale hydratovaná? Tak vás iste osloví telový krém Bio Snail, ktorý je svojím zložením vhodnou voľbou na akúkoľvek pokožku. Výrobok má hydratačný, vyživujúci a spevňujúci účinok. Iste oceníte starostlivo vybrané zloženie s prírodnými olejmi. Krém na telo Bio Snail je nabitý poctivými ingredienciami zo sveta prírody. Zaraďujeme ho do organickej kozmetiky a vďaka tomu prináša len to najčistejšie, čo príroda ponúka. Vnútri balenia sa skrýva kúsok rýdzej prírody a úplne netoxický výrobok. Tie najlepšie efekty telového krému pomáha docieliť práve arganový olej, kyselina hyalurónová a slimačí mucín. Krém Bio Snail na celulitídu, na strie a na suchú pokožku dodá pokožke všetko potrebné, navyše ju zvláčni, udrží hebkú a pevnú. Kyselina hyalurónová dokonale hydratuje a udržuje pružnosť pokožky celého tela.

Zásadné prednosti telového krému Bio Snail BIO Elastizujúci telový krém so sekréciou zo slimákov 75 % 200 ml

  • Telovým krémom zaistíte pokožke zdravý vzhľad
  • Účinok: hydratačný, vyživujúci a spevňujúci
  • Zloženie s kyselinou hyalurónovou, s prírodnými olejmi a s prírodnými zložkami
  • Krém na telo Bio Snail sa hodí na všetky typy pokožky
  • K aktívnym látkam telového krému sa radí arganový olej, kyselina hyalurónová a slimačí mucín
  • Je zhotovený z prírodných surovín v bio kvalite
  • Krém na telo Bio Snail na celulitídu, na strie a na suchú pokožku poskytne pokožke výnimočnú starostlivosť
  • Jeho objem predstavuje 200 ml

Zloženie

Snail Secretion Filtrate Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexyl Stearate, Cetearyl Alcohol, Coco-Caprylate, Propanediol, Snail Secretion Filtrate, Glycerín, Cetearyl Glucoside, Simmondsia Chinensis Oil (*), Argania Spinosa Oil (*), Calendula Officinalis Flower Extract (*), Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Caffeine, Olea Europaea Oil (**), Lecitín, Aqua, Tocopherol, Ascorbyl palmitate, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Parfum, Xanthan Gum, Capryloyl Glycerín / Sebacic Acid Copolymer, Diheptyl vďaka Succinate, Sodium Benzoate, Ethylhexylglycerín, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Potassium Sorbate.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bio Snail BIO Elastizujúci telový krém so sekréciou zo slimákov 75 % 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bio Snail BIO Elastizující tělový krém se sekrecí ze šneků 75% 200 ml.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií