Pure Fiji Kokosový krémový kondicionér Mléko a med 265 ml

Zobraziť katalóg
Pure Fiji Kokosový krémový kondicionér Mléko a med 265 ml
Kondicionér je vyživujúce a hydratačné, s obsahom prírodného kokosu a exotických výťažkov
Kód:  KSVL2189

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pure Fiji Kokosový krémový kondicionér Mléko a med 265 ml Predaj skončil

Pure Fiji Kokosový krémový kondicionér Mléko a med 265 ml

Pure Fiji Kokosový krémový kondicionér Mlieko a med je kozmetický prípravok z exotických krajov, ktorý vám pomôže zabezpečiť luxusné prírodné starostlivosť pre vaše vlasy. Objavte tajomstvo krásnych, zdravých a bohatých vlasov ostrovaniek južného Pacifiku! Zmes výťažkov z panenského kokosu a tropických orieškov spolu s proteínmi zo sóje a pšenice pomôže uzdraviť a vyživiť vaše vlasy, vrátia im pružnosť, pevnosť a prirodzene lesklý vzhľad.

Pure Fiji je zmes extra panenského kokosového oleja a výťažkov z exotických orieškov. Spolu so sójou a pšenicou tvorí výživný kozmetický prípravok na ošetrenie vašich vlasov. Je plný vitamínov a dodá vašim vlasom sníva a silu. Kokos je veľkou zásobárňou vápnika, proteínov a vitamínov B a C. Prírodná kozmetika z Fiji zaistí vašim vlasom hydratáciu, perfektnú výživu a ochráni pokožku hlavy a vaše vlasy tým najprirodzenejším spôsobom. Exotické oriešky majú schopnosť vyčistiť, zmäkčiť a ochrániť pokožku hlavy a vaše vlasy. Príjemná vôňa mlieka a medu vás bude sprevádzať po celý deň.

Kondicionér Pure Fiji vám prináša to najlepšie pre každodenné čisto prírodná starostlivosť o vaše vlasy. Táto kozmetika z Tichomoria omladí a ochráni vašu pokožku, dodá jej vitalitu, jemnosť a krásny vzhľad. Neobsahuje žiadne sulfáty. Používa sa ako dodatočná starostlivosť po umytí vlasov. Kondicionér vaše vlasy obalí do ochranného obalu, ktorý ich bude chrániť pred škodlivými vplyvmi okolia, pred vymývaním farby a pred poškodením pri konečnej tepelnej úprave vlasov. Doprajte vašim vlasom silu kozmetiky z exotických krajov!

Doplňujúce informácie:

Vôňa:
Mlieko a med

Aktívne látky:
Extra panenský kokosový olej - dodáva vlasom silu a zdravie
Výťažky z exotických orieškov - ošetrujú a vyživujú
Sója - dodáva vlasom lesk a vitalitu.
Pšenica - obsahuje vitamíny vyživujúci vlasy

Typ vlasov:
Pre všetky typy vlasov

Objem:
265 ml

Tip:
Pre ešte výraznejší výsledok použite šampón na vlasy z rovnakej rady

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pure Fiji Kokosový krémový kondicionér Mléko a med 265 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pure Fiji Kokosový krémový kondicionér Mléko a med 265 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pure Fiji Kokosový krémový kondicionér Mléko a med 265 ml.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií