REVOLUTION SKINCARE Biodegradable Oily Skin Sheet Mask Sada 3 ks

Zobraziť katalóg
REVOLUTION SKINCARE Biodegradable Oily Skin Sheet Mask Sada 3 ks
Pleťová maska textilná, účinok: hydratačný, upokojujúci a čistenie, typ pleti: mastná a problematická
Kód:  PLK783 Produktové číslo:  5057566295376

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

REVOLUTION SKINCARE Biodegradable Oily Skin Sheet Mask Sada 3 ks Predaj skončil

REVOLUTION SKINCARE Biodegradable Oily Skin Sheet Mask Sada 3 ks

Starostlivosť o problematickú pleť nikdy nebola jednoduchšia. Trojbalenie plátenných masiek Revolution Skincare BiodegradableOily Skin obsahuje tri rôzne pleťové masky napchaté kľúčovými ingredienciami na starostlivosť o problematickú a mastnú pleť. Niacinamid vyhladzuje a zjednocuje tón pleti, optimalizuje tvorbu mazu a hydratáciu pleti a redukuje začervenanie. Ružový íl pomáha absorbovať prebytočný maz a nečistoty z pórov a tea tree olej má upokojujúce účinky. Jednoducho si vyberte, na ktorý problém sa chcete zamerať, a zbavte sa ho s tou správnou maskou. Sada pleťových masiek Revolution Skincare Biodegradable Oily Skin má všetko, čo potrebujete na starostlivosť o problematickú a mastnú pleť.

Kľúčové vlastnosti sady pleťových masiek Revolution Skincare Biodegradable Oily Skin

  • Tri rôzne masky na tri rôzne problémy spojené s mastnou pleťou
  • Plátenné masky Revolution Skincare sú biologicky rozložiteľné
  • Niacinamid zjednocuje pleť a optimalizuje tvorbu mazu
  • Ružový íl absorbuje prebytočný maz a nečistoty
  • Tea tree olej pleť upokojuje
  • Sada masiek Biodegradable Oily Skin má všetko, čo potrebujete pre mastnú pleť
  • 100 % vegan – bez živočíšnych zložiek, netestované na zvieratách

Zloženie:
Maska s ružovým ílom: Aqua (Water, Eau), Dipropylene Glycol, Methylpropanediol, Glycereth-26, Sodium Hyaluronate, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Prunus Persica (Peach) Fruit Extract, Kaolin, Allantoin, Xanthan Gum, Carbomer, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Tromethamine, 1,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone, Benzophenone-5, Disodium EDTA, Parfum (Fragrance), Benzyl Benzoate, Linalool, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, CI 17200 (Red 33).

Maska s niacinamidom: Aqua (Water, Eau), Dipropylene Glycol, Methylpropanediol, Glycereth-26, Morus Alba Bark Extract, Niacinamide, Chrysanthellum Indicum Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Aspalathus Linearis Leaf Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Flower/Leaf Extract, Jasminum Officinale (Jasmine) Flower Water, Ascorbic Acid, Allantoin, Xanthan Gum, Carbomer, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Tromethamine, 1,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone, Disodium EDTA, Parfum (Fragrance), Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Maska s tea tree olejom: Aqua (Water, Eau), Dipropylene Glycol, Methylpropanediol, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract, Carbomer, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Tromethamine, Xanthan Gum, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Disodium EDTA, 1,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone, Butylene Glycol, Phenoxyethanol.

Použitie:
Rozložte masku a rozprestrite po tvári. Nechajte pôsobiť 10 až 15 minút. Zlúpnite masku a vmasírujte zvyšné sérum do pokožky.


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Vegan Hotovo!
Typ
Textilná Hotovo!
Typ pleti
Mastná, Problematická Hotovo!
Účinok
Hydratačný, Upokojujúci, Čistenie Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Vegan Hotovo!

Typ

Typ
Textilná Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Mastná, Problematická Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratačný, Upokojujúci, Čistenie Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REVOLUTION SKINCARE Biodegradable Oily Skin Sheet Mask Set 3 ks. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: REVOLUTION SKINCARE Biodegradable Oily Skin Sheet Mask Set 3 db.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií