Microsoft Lumia 435 biela

Zobraziť katalóg
Microsoft Lumia 435 biela
4,8 4 hodnotení
Mobilný telefón 4 "800x480, procesor Qualcomm Snapdragon 200 Dual core 1.2GHz, RAM 1 GB, interná pamäť 8 GB, MicroSD až 128 GB, Fotoaparát zadné 2 Mpix, GPS, Wi-Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth 4.0, 3G, FM rádio, Micro USB, batérie 1560 mAh, Windows Phone 8.1
Kód:  NOK5435b2 Produktové číslo:  MTOSNO435S051 Stránky výrobcu

Microsoft Lumia 435 biela

Lumia 435 je moderný smartphone z dielní Microsoftu, ktorý prekvapí nielen nízkou cenou. Telefón je vyvedený v modernom sviežom dizajne, ktorý dokonale pasuje k použitému operačnému systému Windows Phone. Systém, ktorý je známy svojou rýchlosťou a stabilitou beží výborne aj na slabšom hardware. Aj napriek nízku cenu ponúkne telefón široké spektrum funkcií, ktorý zaujmú aj pokročilých užívateľov. Aj najnovšie Lumi od Microsoftu zdedili kvalitné spracovanie svojich fínskych predchodkýň. Pevné telo telefónu je vyvedené v jasnej bielej farbe. Pričom farbu telefónu môžete jednoducho zmeniť pomocou vymeniteľného zadného krytu.

Intuitívne ovládanie

Operačný systém Windows Phone 8.1 zaisťuje dokonale rýchlu odozvu a intuitívnosť ovládania. Interaktívne dlaždice na rýchly prístup k aplikáciám, veľké kontrastné fonty, to všetko je navrhnuté pre maximálnu prehľadnosť. Samozrejmosťou sú integrované Microsoft služby Skype, Outlook, Mapy a úložisko OneDrive, ktoré vám zaistia neustály prístup k súborom. Ďalšie tisíce aplikácií nájdete v integrovanom obchode Store, stiahnete si tak napríklad Instagram, WhatsApp, Facebook alebo tisíce hier vrátane populárnych titulov. Vďaka plnej integrácii Skype a kvalitné predné videokamere neboli video hovory nikdy jednoduchšie, jednoducho priamo z kontaktov alebo v priebehu klasického hovoru sa prepnete jedným kliknutím na video hovor pomocou Skype.

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Microsoft Lumia 435 biela
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Lumia 435 bílá . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft Lumia 435 Weiss. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft Lumia 435 Weiss. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Microsoft Lumia 435 bílá .
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií