MSI NIGHTBLADE Z97-009EU čierny

Zobraziť katalóg
MSI NIGHTBLADE Z97-009EU čierny
Mini PC Intel Core i5 4690K 3.5GHz, Intel Z97, RAM 8GB DDR3, NVIDIA GeForce GTX 970 4GB GDDR5, podpora 4k, SSD 128GB + HDD 1TB 7200 otáčok, DVD / RW, GLAN, WiFi, Bluetooth, USB 3.0, 7.1ch audio, zdroj 600W, Windows 8.1
Kód:  EF875v Produktové číslo:  Nightblade Z97-009EU

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI NIGHTBLADE Z97-009EU čierny

Dravý čínsky výrobca MSI konečne prichádza rozriešiť boj, ktorý medzi hráčmi horel odjakživa - dá sa postaviť malý a zároveň výkonný počítač? Mini počítač s označením Nightblade prichádza dokázať, že jednoznačne áno!

Nightblade Z97-009EU je podobne ako jeho bračekovia z rovnakej série postavený na chipsete Intel Z97, čo znamená, že plne podporuje procesory Intel 4. generácie, teda Haswell (socket 1150). Jedná sa o nekompromisný počítač, ktorý disponuje výkonnú základnou doskou z radu MSI GAMING, výborným vetraním v skrini a optimalizáciou pre energetickú účinnosť a tichý chod.

Vybavený je špičkovým procesorom Intel Core i5 4690K, ktorý má otvorený násobič pre pretaktovanie podľa vašich predstáv. Jeho základná frekvencia sa zastavila na vysokých 3,5 GHz, pričom procesor sa pri vyššej záťaži podľa potreby sám přetaktuje až na závratných 3,9 GHz. To je však len začiatok, vďaka vyššie spomínanému prídomku K ho môžete ďalej popohnať ešte oveľa vyššie.

Procesora supluje hneď 8 GB operačnej pamäte, bežiaci na vysokej frekvencii 3200 MHz. A aby ste dostali naozaj to najlepšie, výrobca takisto siahol po jednej z najvýkonnejších kariet súčasnosti - NVIDIA GeForce GTX 970 sa 4GB pamäte. S ňou nebude hranie ani tých najnáročnejších hier problém, navyše vám pomôže zvýšiť ich ostrosť s unikátnou funkciou Dynamic Super Resolution. Samozrejmosťou je podpora 4K u všetkých vašich multimédií.

Pomyselnou čerešničkou na torte vo výbave tohto špičkového stroja je následne prítomnosť SSD disku s kapacitou 128 GB pre bleskový štart vašich často používaných aplikácií a operačného systému. Rovnako nebude problém ani so zvyškom vašich dát, v zálohe je pripravený rýchly 1 TB očkovacom disk.

Kompaktné prevedenie, výborné chladenie

Aj napriek tomu, že je vykonaný v mini-ITX, prináša napriek svojim malým rozmerom neskutočný výkon, vďaka šikovnému rozmiestneniu komponentov v skrini. Tá je už od výrobcu upravená inteligentným rozvrhnutím a vykonaný bol tiež nevyhnutný cable management.

Pre dokonalé chladenie a nízky hluk idúce zo skrine je pripravený chladič MSI Dragon, ktorý dokáže vďaka svojim siedmich obrím lopatkám vyprodukovať tlak vzduchu až vysokých 3600rpm. Aj v prípade, že použijete najvýkonnejší grafickú kartu a poženiete ju na maximum, Nightblade sa postará o to, aby vás z herného zážitku nevytrhoval žiaden zbytočný hluk.

Rýchlosť vetráčika si koniec koncov sami môžete laborovať podľa svojich predstáv prostredníctvom špeciálnej aplikácie Dragon Fan, dizajnované presne pre toto riešenie od MSI.

Keď je reč o pretaktovanie, nemožno nespomenúť vstavané tlačidlo OC Genie, ktoré tentoraz výrobca umiestnil priamo na predný panel skrine, takže hardvér je pretaktovaný a vyladený za niekoľko málo sekúnd - a vy môžete pokračovať v akcii.

Nightblade je pochopiteľne určený predovšetkým hráčom a milovníkom LAN párty, takže okrem štyroch portov USB 2.0 a dvoch verzia 3.0, strieborných vstupov pre slúchadlá a mikrofón, obsahuje aj štýlové vypínateľné LED indikátory pre sledovanie sieťovej komunikácie a vyťaženia pevného disku.

Robustná skriňa a herné výbava MSI GAMING

Rovnako nebude problémom, ak vám niekto pri prechádzaní do počítača náhodne strčí, či kopne. Skriňa je vyrobená z 0,8 mm hrubej pozinkovanej ocele, aby bola jednak chránená pred rezom a ošoupáním, ale aj horším zaobchádzaním, či náhodným otrasom. Nebudete sa teda počas LAN párty musieť báť o svoje zariadenia, ale skôr o to, aby ste mali práve vy to najvyššie skóre!

K tomu vám okrem robustné skrine dopomôžu aj ďalšie vychytávky, ktoré sú preslávenú súčasťou základných dosiek MSI GAMING. Okrem pokročilé sieťové karty Killer LAN E2205, uprednostňujúci herné pakety pred bežnými, sa jedná aj o 7.1 kanálovú zvukovú kartu s funkciou Audio Boost, optimalizujúce váš herný zvuk na čo najlepšiu možnú úroveň a kvalitu v danej situácii - a tiež herné port, vytvorený pre veľmi rýchle myši (500 - 1000 Hz). Vo výpočte nesmieme zabudnúť ani na vstavanú Wi-Fi anténu, operujúci v modernom štandardu 802.11ac.

Zariadenie ďalej možné rozšíriť až o 16 GB DDR3 pamäte, vďaka prítomnosti hneď dvoch mSATA slotům dokáže pojať až dve SSD - a keďže ide o moderný stroj, nechýba tiež podpora 4k rozlíšenie.

Nightblade však ešte nekončí, jednou z najväčších devíz je fakt, že do skrine pohodlne uložíte aj skutočne veľké karty, až do dĺžky 290 mm a šírky 35 mm.

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Intel Core i5 Hotovo!
Operačný systém
Windows 8.1 Hotovo!
Balenie obsahuje
Manuál, Inštalačné CD, Napájací kábel, WiFi anténa Hotovo!
Typ zostavy
Mini PC Hotovo!
Frekvencia procesora
3,5 GHz (3 500 MHz) Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 8.1 Hotovo!

Obsah balenia

Balenie obsahuje
Manuál, Inštalačné CD, Napájací kábel, WiFi anténa Hotovo!

Použitie

Typ zostavy
Mini PC Hotovo!

Procesor

Rad procesora
Intel Core i5 Hotovo!
Frekvencia procesora
3,5 GHz (3 500 MHz) Hotovo!
Cache procesora
6 MB Hotovo!
Core Boost Frekvencia
3,9 GHz (3 900 MHz) Hotovo!
Max TDP
88 W Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
NVIDIA GeForce Hotovo!
Model grafickej karty
GTX 970 Hotovo!

Grafická karta

Pamäť grafickej karty
4 GB Hotovo!
Počet stream procesorov
1 664× Hotovo!

Základná doska

Socket
Intel 1150 Hotovo!
Sloty pre prídavné karty
PCI Express x1, PCI Express x16 Hotovo!

Disk

Kapacita úložiska (celková)
1 000 GB (1 TB) Hotovo!
Typ úložiska
SSD + HDD Hotovo!

Výbava

Základná výbava
Bluetooth, Optická mechanika, Wi-Fi Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Čierna Hotovo!
Veľkosť skrine
Mini ITX Hotovo!

Zdroj

Zdroj
600 W Hotovo!

Výstupy

USB 2.0
8 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
4 × Hotovo!
Grafické
DVI, HDMI, DisplayPort Hotovo!
Ďalšie
eSATA, PS/2, S/PDIF optický výstup, Vstup na mikrofón, Výstup na slúchadlá/reproduktor Hotovo!

Skrinka

Šírka
177 mm Hotovo!
Výška
288 mm Hotovo!
Hĺbka
378 mm Hotovo!
Hmotnosť
10 kg Hotovo!

Produktový rad

Rad počítača
MSI Nightblade Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:
» Všetky grafické PC
» Všetky HTPC, Android PC, Raspberry Pi, Mini PC s Windows a Mini PC k TV
» Všetky Herné PC, Herné výkonné PC a PC na VR
» Všetky Kancelárske PC zostavy, Pracovné stanice a PC na strih videa
  • Informácie o zobrazenej kapacite v operačnom systéme.
  • Pokiaľ nieje uvedené inak, zostava je dodávaná s českou lokalizáciou.
» Všetky Počítačové zostavy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, Mam zaujem o kupu stolneho PC: MSI NIGHTBLADE Z97-009EU ale vidim že tovar je nedostupny. Chcem sa spytat ci planujete tento produkt v blizkej dobe doobjednat? Aka GPU je pouzita v tejto konfikuracii? ...od MSI alebo od Gigabite, atd? Mozete ju specifikovat konkretnejsie? (frekvencia OC, CUDA,...) Dakujem.

Diskusia a poradňa k MSI NIGHTBLADE Z97-009EU čierny
Príslušenstvo pre MSI NIGHTBLADE Z97-009EU čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI NIGHTBLADE Z97-009EU. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI Nachtklinge Z97-009EU schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI Nachtklinge Z97-009EU schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI NIGHTBLADE Z97-009EU.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií