Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aqara

NEDIS, prepínač RFPSD110WT

Zobraziť katalóg
NEDIS, prepínač RFPSD110WT
2,0 2 hodnotení
Prepínač RF, chytrý, nástěnný, stmívatelné osvětlení, výkon 40 W - 300 W, barva bílá
Kód:  NDS_21_04 Produktové číslo:  RFPSD110WT

NEDIS, prepínač RFPSD110WT

Prepínač NEDIS je vstavaný smart prepínač určený do elektrického vedenia akejkoľvek káblovej inštalácie hlavného zdroja. Prepínač NEDIS je možné zapínať a vypínať vzdialene. Je vhodný do 70 mm inštalačnej krabičky európskeho štandardu. Jeho vstavaná hĺbka je iba 31,5 mm. Prepínač NEDIS podporuje všetky prijímače na zapínanie, vypínanie a stmievanie svetiel. Funguje takmer so všetkými existujúcimi systémami s frekvenciou 433,92 MHz bez ohľadu na značku. Prepínač NEDIS môže fungovať samostatne alebo ho môžete prepojiť s ostatnými NEDIS inteligentnými produktmi. S prepínačom NEDIS budete svoje zariadenia ovládať pomocou diaľkového ovládača. Tento spínač nie je kompatibilný so svetlami LED

Kľúčové vlastnosti prepínača NEDIS RFPSD110WT RF

  • Prepínač NEDIS je možné zapínať a vypínať vzdialene
  • Je vhodný do 70 mm inštalačnej krabičky európskeho štandardu
  • Prepínač NEDIS podporuje všetky prijímače na zapínanie, vypínanie a stmievanie svetiel
  • Je kompatibilný so všetkými existujúcimi systémami s frekvenciou 433,92 MHz
  • Funguje samostatne aj v prepojení s ostatnými smart zariadeniami NEDIS 
  • Tento spínač nie je kompatibilný so svetlami LED

Jednoduchá inštalácia prepínača NEDIS

Prepínač NEDIS ľahko spárujete za účelom zapnutia zariadenia alebo pripojenia k diaľkovým ovládačom. Prepínač NEDIS je kompatibilný s RFWS20WT, RFWS10WT, RFRC410WT a RFRC220WT. Aktivácia je možná stlačením jediného tlačidla. Prepínač NEDIS je schopný si zapamätať maximálne 5 rôznych diaľkových ovládačov. Bezdrôtový dosah prepínača NEDIS je až 30 metrov.

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
Rádiové vlny Hotovo!
Napájanie
Do siete Hotovo!
Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Osvetlenie, Elektroinštalácia Hotovo!
Dosah
30 m Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
Rádiové vlny Hotovo!

Konektivita

Napájanie
Do siete Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Osvetlenie, Elektroinštalácia Hotovo!

Vlastnosti

Dosah
30 m Hotovo!

Vlastnosti

Určenie
Svetlá, Spotrebiče Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetko diaľkové ovládanie spotrebičov
» Všetko diaľkové ovládanie svetiel

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, chtel jsem se zeptat, pojud budu mit dva prepinace vedle sebe, lze sparovat s ovladacem RF Smart Light Switch a RF Smart Remote Control tak aby tlacitka ON-1 a OFF1 na ovladaci ovladala jeden prepinac a tlacitka ON-2 a OFF2 ovladala druhy prepinac ? To stejne u Smart Light Switch aby jeden vypinac ovladal jeden prepinac a drihy vypinac druhy prepinac ? Dekuji Michal Abel

Dobrý den, při vyputém stavu led žárovka stále slabě svítí a nebo bliká.Při instalaci klasických žárovek tento problém zmizí ale světlo zase pulzuje. Může být vadný kus? nebo doporučíte použít jiný typ přepínače?

Dobrý den, chci se zeptat proč tento spínač není vhodný pro osvětlení LED? Chtěl jsem ho použít spolu s RFWS10WT pro zapínání LED bodovek. Pokud tento není vhodný, doporučíte mi jiný vhodný podobné konstrukce (tzn. vypínací jednotka do krabice pro zásuvku a k tomu plochý dálkový vypínač podobný RFWS10WT vhodný pro nalepení např. na obklad)? Děkuji.

Diskusia a poradňa k NEDIS, prepínač RFPSD110WT
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NEDIS přepínač RFPSD110WT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NEDIS-Schalter RFPSD110WT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NEDIS-Schalter RFPSD110WT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NEDIS kapcsoló RFPSD110WT.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií