Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Archív - Nespresso

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať

Nespresso

Nezabudnuteľná chuť.

Jarná ponuka

Kúpte si v období od 15. 2. do 15. 5. 2024 akýkoľvek domáci kávovar Nespresso a získajte poukaz na nákup kávy v hodnote až 52 €.

Viac informácií

Vertuo

Kávovar Nespresso Vertuo

Neporovnateľný pôžitok z kávy

Viac než 40 jedinečných zmesí a kávových štýlov: od ristretta cez latté až po ľadové kávy alebo kávy s extra benefitmi.

  • Až 7 veľkostí šálok

    Až 7 veľkostí šálok

  • Široká ponuka káv a receptúr stlačením tlačidla

    Široká ponuka káv a receptúr stlačením tlačidla

  • Intenzívna aróma a bohatá pena

    Intenzívna aróma a bohatá pena

Ponuka kávovarov Vertuo

Kávy Vertuo

  • Ristretto

    25 ml

  • Espresso

    40 ml

  • Double Espresso

    80 ml

  • Grand Lungo

    150 ml

  • Signature

    230 ml

  • Craft Brew

    535 ml

* Kapsule neobsahujú mlieko

Ponuka káv

Original

Kávovar Nespresso Original

Ikonické espresso starostlivo pripravené

Originálny domáci espresso systém, ktorý ponúka celý rad kávových zmesí inšpirovaných talianskom, kávy jedinečného pôvodu až po svetové kávové objavy.

  • Precízne extrahovaná káva v každej šálke stlačením jedného tlačidla

    Precízne extrahovaná káva v každej šálke stlačením jedného tlačidla

  • Ikonické espresso a mliečne receptúry

    Ikonické espresso a mliečne receptúry

  • Bohatá pražená chuť

    Bohatá pražená chuť

Ponuka kávovarov Original

Kávy Original

  • Ristretto

    25 ml

  • Espresso

    40 ml

  • Espresso Macchiato

    80 ml

  • Lungo

    110 ml

  • Cappuccino

    180 ml

  • Latte Macchiato

    350 ml

* Kapsule neobsahujú mlieko

Ponuka káv
Nespresso recyklácia

Recyklácia

Nespresso udržateľnosť

Udržateľnosť

Recyklujte s Nespresso

Staňte sa súčasťou Nespresso recyklačného procesu a dajte kapsulám šancu na druhý život.

Vsádzame na recykláciu

Nespresso kapsule sú vyrobené za použitia hliníka, ktorý poskytuje dlhodobú ochranu čerstvosti a arómu našich Nespresso kapsúl, a zároveň môže byť donekonečna recyklovaný bez toho, aby stratil niektorú zo svojich vlastností.

Viac informácií o recyklácii

Recyklujte s nami

Všetky Nespresso hliníkové kapsule sú recyklovateľné. Použité hliníkové kapsule stačí zaniesť do ktoréhokoľvek Nespresso Boutique alebo odovzdať kuriérovi DPD. Okrem toho máte možnosť zadarmo využiť aj vybrané služby Zásielkovňa.sk s použitím recyklačného kódu 96014117.

Recyklačné miesta Nespresso

Udržateľnosť s Nespresso

Je to jednoduché. V Nespresso milujeme kávu. A keď milujete niečo také vzácne, staráte sa o to. Lenže zmeny v klíme ohrozujú kávu aj komunity, ktoré ju pestujú. Preto sa od roku 2003 zaoberáme udržateľným poľnohospodárstvom. Teraz nastal čas zájsť ešte ďalej a pripojiť sa k regeneratívnemu poľnohospodárstvu.
Len tak ochránime vzácnu kávu, ktorú milujeme.

Staráme sa o komunity

Program Nespresso AAA Udržateľnosti kvality™ podporuje viac ako 150 tisíc farmárov18 krajov sveta, aby mohli žiť lepším životom. Naším cieľom je podporovať podmienky na zlepšenie výnosu a kvality úrody. Zároveň sme sa zaviazali vytvárať udržateľné živobytie a pomáhať chrániť životné prostredie.

Odhodlanie k dlhodobej zmene

V roku 2022 značka Nespresso získala certifikáciu B Corp™ a pripojila sa tak k medzinárodnému hnutiu viac ako 7 300 spoločností s ambicióznymi cieľmi, ktoré spĺňajú vysoké štandardy sociálnej a ekologickej zodpovednosti a transparentnosti.

S kapsulami a kávovarmi Nespresso si ľahko pripravíte kávu ako od skutočného baristu. Máte chuť na intenzívnu, krémovú alebo snáď mliečnu? Širokú škálu chutí, príchutí a vôní káv z celého sveta vám prináša práve Nespresso. Chcete vedieť viac?

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
71 položiek
NESPRESSO Vertuo Pop Mango Yellow + kávový poukaz + Xbox Controller + Gamepass
Sada – kávovar na kapsuly – na kapsuly Nespresso Vertuo, do domácnosti, príkon 1260 W, objem nádržky na vodu 0,56 l, inteligentný, automatické rozpoznanie kávovej kapsuly, automatické vypnutie, pripravuje nápoj jedným stlačením, nádoba na vodu, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia a odvápňovací program, výškovo nastaviteľný podstavec, s manuálnymi tlačidlami, rozmery 24 × 13,6 × 42,6 cm (V׊×H), hmotnosť 3,5 kg, čierna a žltá farba; Voucher – poukaz na kávu Nespresso v hodnote 30 €, papierový poukaz dostanete spoločne s kávovarom Nespresso a uplatníte na promo.nespresso.sk; Gamepad – pre PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobilný telefón a Tablet, kompatibilný so systémom Android, Windows 10, bezdrôtové pripojenie, 3.5 mm Jack (na ovládači), USB-C (na ovládači), AA batéria, vibrácie, analógové páčky, čierna farba; Dobíjacia karta – na PC (Win 10), mobilný telefón/tablet (Android), Xbox 360, Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, licencia: na stiahnutie, kľúč pre Xbox Live, Microsoft Store
Predaj skončil
Objednávací kód: NESKK649MSSK
NESPRESSO Vertuo Pop Black + kávový poukaz + Xbox Controller + Gamepass
Sada – kávovar na kapsuly – na kapsuly Nespresso Vertuo, do domácnosti, príkon 1260 W, objem nádržky na vodu 0,56 l, inteligentný, automatické rozpoznanie kávovej kapsuly, automatické vypnutie, pripravuje nápoj jedným stlačením, nádoba na vodu, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia a odvápňovací program, výškovo nastaviteľný podstavec, s manuálnymi tlačidlami, rozmery 24 × 13,6 × 42,6 cm (V׊×H), hmotnosť 3,5 kg, čierna farba; Voucher – poukaz na kávu Nespresso v hodnote 30 €, papierový poukaz dostanete spoločne s kávovarom Nespresso a uplatníte na promo.nespresso.sk; Gamepad – pre PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobilný telefón a Tablet, kompatibilný so systémom Android, Windows 10, bezdrôtové pripojenie, 3.5 mm Jack (na ovládači), USB-C (na ovládači), AA batéria, vibrácie, analógové páčky, čierna farba; Dobíjacia karta – na PC (Win 10), mobilný telefón/tablet (Android), Xbox 360, Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, licencia: na stiahnutie, kľúč pre Xbox Live, Microsoft Store
Predaj skončil
Objednávací kód: NESKK4632MSSK
NESPRESSO Vertuo Pop Aqua Mint + kávový poukaz + Xbox Controller + Gamepass
Sada – kávovar na kapsuly – s inovatívnou technológiou Centrifusion, 4 rôzne veľkosti šálok, nahriatie kávovaru do 30 sekúnd, degustačná sada 12 kávových kapsúl Nespresso ako DARČEK, objem nádržky na vodu 0,56 l, príkon 1 500 W, šírka 13,5 cm, výška 25 cm, hĺbka 42,6 cm, hmotnosť 3,6 kg, farba akvamarínová; Voucher – poukaz na kávu Nespresso v hodnote 30 €, papierový poukaz dostanete spoločne s kávovarom Nespresso a uplatníte na promo.nespresso.sk; Gamepad – pre PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobilný telefón a Tablet, kompatibilný so systémom Android, Windows 10, bezdrôtové pripojenie, 3.5 mm Jack (na ovládači), USB-C (na ovládači), AA batéria, vibrácie, analógové páčky, čierna farba; Dobíjacia karta – na PC (Win 10), mobilný telefón/tablet (Android), Xbox 360, Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, licencia: na stiahnutie, kľúč pre Xbox Live, Microsoft Store a Xbox Mobile app, dĺžka členstva 1 mesiac
Predaj skončil
Objednávací kód: KRUKK102MSSK
NESPRESSO Vertuo Pop Spicy Red + kávový poukaz + Xbox Controller + Gamepass
Sada – kávovar na kapsuly – s inovatívnou technológiou Centrifusion, 4 rôzne veľkosti šálok, nahriatie kávovaru do 30 sekúnd, degustačná súprava 12 kávových kapsúl Nespresso ako DARČEK, objem nádržky na vodu 0,56 l, príkon 1500 W, šírka 13,5 cm, výška 25 cm, hĺbka 42,6 cm, hmotnosť 3,6 kg, farba ostro červená; Voucher – poukaz na kávu Nespresso v hodnote 30 €, papierový poukaz dostanete spoločne s kávovarom Nespresso a uplatníte na promo.nespresso.sk; Gamepad – pre PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobilný telefón a Tablet, kompatibilný so systémom Android, Windows 10, bezdrôtové pripojenie, 3.5 mm Jack (na ovládači), USB-C (na ovládači), AA batéria, vibrácie, analógové páčky, čierna farba; Dobíjacia karta – na PC (Win 10), mobilný telefón/tablet (Android), Xbox 360, Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, licencia: na stiahnutie, kľúč pre Xbox Live, Microsoft Store a Xbox Mobile app, dĺžka členstva 1 mesiac
Predaj skončil
Objednávací kód: KRUKK096MSSK
NESPRESSO Vertuo Pop Coconut White + kávový poukaz + Xbox Controller + Gamepass
Sada – kávovar na kapsuly – s inovatívnou technológiou Centrifusion, 4-rôzne veľkosti šálok, nahriatie kávovaru do 30 sekúnd, degustačná súprava 12-kávových kapsúl Nespresso ako DARČEK, objem nádržky na vodu 0,56 l, príkon 1500W, šírka 13,5 cm, výška 25 cm, hĺbka 42,6 cm, hmotnosť 3,6 kg, farba kokosovo biela; Voucher – poukaz na kávu Nespresso v hodnote 30 €, papierový poukaz dostanete spoločne s kávovarom Nespresso a uplatníte na promo.nespresso.sk; Gamepad – pre PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobilný telefón a Tablet, kompatibilný so systémom Android, Windows 10, bezdrôtové pripojenie, 3.5 mm Jack (na ovládači), USB-C (na ovládači), AA batéria, vibrácie, analógové páčky, čierna farba; Dobíjacia karta – na PC (Win 10), mobilný telefón/tablet (Android), Xbox 360, Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, licencia: na stiahnutie, kľúč pre Xbox Live, Microsoft Store a Xbox Mobile app, dĺžka členstva 1 mesiac
Predaj skončil
Objednávací kód: KRUKK010MSSK
NESPRESSO KRUPS Inissia White XN1001 darčeková súprava - Kávovar na kapsuly Varianty
4,7 138×
NESPRESSO KRUPS Inissia White XN1001 darčeková súprava + poukaz na nákup kávy Nespresso v hodnote 20 €*
Kávovar na kapsuly – obsahuje dve šálky VIEW Espresso v hodnote 20 €, poukaz na nákup kávy v hodnote 20 €, kávovar na kapsule Nespresso Original, súčasťou balenia 7 kapsúl Nespresso Original, do domácnosti, príkon 1260 W, tlak 19 bar, objem nádržky na vodu 0,7 l, automatické vypnutie, pripravuje nápoj jedným stlačením, nádoba na vodu, signalizácia potreby odvápnenia / čistenia a režim úspory energie, s manuálnymi tlačidlami, nastavenie veľkosti nápoja, rozmery 23 × 12 × 32,1 cm (V׊×H), hmotnosť 2,2 kg, biela farba
Predaj skončil
Objednávací kód: KRUkkv46
NESPRESSO KRUPS Vertuo Pop Coconut White XN9201 darčeková súprava - Kávovar na kapsuly Varianty
3,8 16×
NESPRESSO KRUPS Vertuo Pop Coconut White XN9201 darčeková súprava + poukaz na nákup kávy Nespresso v hodnote 30 €*
Kávovar na kapsuly – darčekový set s dvomi sklenenými šálkami Vertuo MUG v hodnote 35 € a poukazom na nákup kávy v hodnote 30 €, kávovar na kapsule s inovatívnou technológiou Centrifusion, 5 rôznych veľkostí šálok, nahriatie kávovaru do 30 sekúnd, degustačná súprava 12 kávových kapsúl Nespresso ako DARČEK, objem nádržky na vodu 0,56 l, príkon 1 500 W, šírka 13,5 cm, výška 25 cm, hĺbka 42,6 cm, hmotnosť 3,6 kg, farba kokosovo biela
+Darček Voucher NESPRESSO Poukaz na kávu v hodnote 30 € v hodnote 30 €
Predaj skončil
Objednávací kód: KRUkkv53
NESPRESSO De´Longhi Vertuo Next Premium Rich Brown ENV120.BW - Kávovar na kapsuly
Varianty
4,2
NESPRESSO De´Longhi Vertuo Next Premium Rich Brown ENV120.BW + poukaz na nákup kávy Nespresso v hodnote 30 €*
Kávovar na kapsuly – na kapsuly Nespresso Vertuo, do domácnosti, príkon 1500 W, objem nádržky na vodu 1,1 l, kontajner na 10 použitých kapsúl, automatické rozpoznanie kávovej kapsuly, automatické vypnutie, s možnosťou nastavenia obľúbených nápojov, pripravuje nápoj jedným stlačením, nádoba na vodu, výškovo nastaviteľný podstavec, s manuálnymi tlačidlami, nastavenie veľkosti nápoja, rozmery 31,4 × 14,2 × 42,9 cm (V׊×H), hmotnosť 4 kg, čierna a hnedá farba
+Darček Voucher NESPRESSO Poukaz na kávu v hodnote 30 € v hodnote 30 €
Predaj skončil
Objednávací kód: DELKK821
NESPRESSO KRUPS Vertuo Next & Aeroccino XN911B10 - Kávovar na kapsuly Varianty
4,4 28×
NESPRESSO KRUPS Vertuo Next & Aeroccino XN911B10 + poukaz na nákup kávy Nespresso v hodnote 52 €*
Kávovar na kapsuly – na kapsuly Nespresso Vertuo, do domácnosti, príkon 1260 W, objem nádržky na vodu 1,1 l, inteligentný, automatické rozpoznanie kávovej kapsuly, automatické vypnutie, pripravuje nápoj jedným stlačením, nádoba na vodu a mliečne riešenie, signalizácia potreby odvápnenia/čistenia a režim úspory energie, výškovo nastaviteľný podstavec, s manuálnymi tlačidlami, nastavenie veľkosti nápoja, kompatibilný s Krups Espresso, rozmery 31 × 14 × 47 cm (V׊×H), hmotnosť 5,461 kg, svetlosivá a sivá farba
+Darček Voucher NESPRESSO Poukaz na kávu v hodnote 52 € v hodnote 52 €
Predaj skončil
Objednávací kód: KRUKK982
3,7
Nespresso KRUPS Atelier XN890831, čierna + poukaz na kávu Nespresso v hodnote 40 €
Kávovar na kapsuly tlak 19 bar, príkon 1500 W, objem nádržky na vodu 1 l, druh kapsúl: Nespresso, 7 kávových receptúr (ristretto, espresso, lungo, cappuccino, latte macchiato, caffé latte, flat white), automatické vypnutie po 9 minútach, cappuccino a latte, mliečne receptúry stlačením jediného tlačidla, nahriatie kávovaru do 25 sekúnd, príprava studenej aj teplej mliečnej peny a šľahač mlieka, šírka 11.9 cm, výška 27.9 cm, hĺbka 43.4 cm, hmotnosť 4.5kg, farba čierna
Predaj skončil
Objednávací kód: NESKK663
4,7 13×
NESPRESSO De'Longhi Pixie Electric Silver EN124.S + poukaz na nákup kávy Nespresso v hodnote 20 €*
Kávovar na kapsuly – na kapsuly Nespresso Original, do domácnosti, príkon 1260 W, tlak 19 bar, objem nádržky na vodu 0,7 l, kontajner na 10 použitých kapsúl, automatické vypnutie, s možnosťou nastavenia obľúbených nápojov, pripravuje nápoj jedným stlačením, nádoba na vodu, režim úspory energie, výškovo nastaviteľný podstavec, s manuálnymi tlačidlami, nastavenie intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, rozmery 23,5 × 11,1 × 32,6 cm (V׊×H), hmotnosť 2,8 kg, čierna a strieborná farba
Predaj skončil
Objednávací kód: NDLKK963
5,0
NESPRESSO DéLonghi Pixie Clips EN 126
Kávovar na kapsuly 1260W, 19bar, nádržka 0.7l, automatické vypnutie kávovaru
Predaj skončil
Objednávací kód: EAN3345d
NESPRESSO Krups Maestria XN800610
Kávovar na kapsle 19bar, nádržka 1.4l, exkluzivně pro kávové kapsle Nespresso, podehřívání šálků, stylový retro design
Predaj skončil
Objednávací kód: EAN3364i
NESPRESSO Krups GranMaestria XN810510
Kávovar na kapsle 19bar, nádržka 1.4l, exkluzivně pro kávové kapsle Nespresso, pěnič mléka aerocino, podehřívání šálků
Predaj skončil
Objednávací kód: EAN3364h
NESPRESSO KRUPS Pixie Electric Steel XN300D10
Kávovar na kapsuly 1260W, 19bar, nádržka 0.7l, exkluzívne pre kávové kapsule Nespresso, termoblok
Predaj skončil
Objednávací kód: EAN3364g
NESPRESSO KRUPS Inissia orange XN100F10
Kávovar na kapsuly en. trieda A-40%, nádržka 0.8l, exkluzívne pre kávové kapsule Nespresso, 2 nastaviteľné veľkosti šálky, flow stop systém - automatické dávkovanie nápoja
Predaj skončil
Objednávací kód: EAN3364f2
5,0
NESPRESSO DéLonghi Inissia EN80.G
Kávovar na kapsuly en. trieda A-40%, nádržka 0.7l, exkluzívne pre kávové kapsule Nespresso, 2 nastaviteľné veľkosti šálky, flow stop systém - automatické dávkovanie nápoja
Predaj skončil
Objednávací kód: EAN3345a3
5,0
NESPRESSO DéLonghi Pixie EN125.M
Kávovar na kapsuly 1260W, 19bar, nádržka 0.7l
Predaj skončil
Objednávací kód: EAN3343h
NESPRESSO Krups U&MILK XN2601
Kávovar na kapsle záložní položka
Predaj skončil
Objednávací kód: EAN3342ohidden
4,9 15×
NESPRESSO DéLonghi U & Milk EN210.BAE
Kávovar na kapsuly čierne, 19bar, 3 prednastavené veľkosti šálky, otočná nádoba na vodu a Aeroccino, horúca alebo studená mliečna pena, úsporná trieda A
Predaj skončil
Objednávací kód: EAN3343k
5,0 25×
NESPRESSO KRUPS U XN260110
Kávovar na kapsuly 19bar, otočná nádržka 0.7l, exkluzívne pre kávové kapsule Nespresso, 3 veľkosti šálok, rýchle nahriatie, kontajner na použité kapsule 10 a viac, funkcia automatického vypnutia po 9min., Biela farba
Predaj skončil
Objednávací kód: EAN3342o
NESPRESSO De'Longhi Lattissima EN520B, černé
Kávovar na kapsuly 19bar, nádrž na vodu 1l, prídavná nádoba na mlieko, patentovaný systém Cappuccino jedným stlačením, tlačidlo Clean na čistenie parnej trysky, regulátor mliečnej peny, automatické vypnutie, kontajner na 11 kapslí, špeciálne trysky pre odvápňovanie
Predaj skončil
Objednávací kód: EAN3344z
4,5
NESPRESSO DéLonghi Citiz EN266.CWAE
Kávovar na kapsuly 19bar, nádržka 1l, exkluzívne pre kávové kapsule Nespresso, Aeroccino - studená a horúca mliečna pena, rýchle nahriatie (25s), automatické a nastaviteľné množstvo kávy, nastaviteľné automatické vypnutie, kontajner na 11 použitých kapslí, malé rozmery, krémové
Predaj skončil
Objednávací kód: EAN3342l6
5,0
NESPRESSO KRUPS Citiz XN720510
Kávovar na kapsuly - 1260 W, 19 bar, nádržka 1 l, Thermoblock, exkluzívne pre kávové kapsuly Nespresso, široký výber nápojov, malé rozmery
Predaj skončil
Objednávací kód: EAN3362d
sponzorovaný článokNové Nespresso Vertuo: vychutnajte si vašu obľúbenú šálku kávy Spoločnosť Nespresso predstavuje nový rad kávovarov Nespresso Vertuo. Nový kávový systém dokáže pripraviť 5 rôznych veľkostí lahodnej kávy. Prečítajte si, aké sú hlavné výhody kávavarov Nespresso Vertuo.
Prinášame užitočné rady a tipy, ako pestovať kávovník arabský, z ktorého môžete pri vhodnej starostlivosti zožať vlastné kávové zrná a pripraviť si tak vlastnoručne vypestovanú kávu u vás doma. Ako náročné je pestovanie kávy a aké podmienky treba poskytnúť, aby kávovník...
Cappuccino alebo Latté Macchiato jedným stlačením tlačidla? Presne to sľubuje nový kávovar Nespresso De'Longhi Lattissima One určený všetkým milovníkom kávy, ktorí si čas od času radi vychutnajú mliečne receptúry. Mliečnu penu našľahá rovno do šálky, a vie toho...

Archív - Nespresso

Nespresso si v poslednej dobe obľúbilo veľa užívateľov. Nie je divu, lahodný nápoj vám pripraví doslova v priebehu niekoľkých sekúnd. Aj preto sa stal lídrom na trhu kávovarov na kapsuly.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií