Nikon COOLPIX S620 fialový

Zobraziť katalóg
Nikon COOLPIX S620 fialový
Digitálny fotoaparát CCD 12 Mpx, 4x zoom, Li-Ion, 2.7" LCD, SDHC
Kód:  OI253m Produktové číslo:  VMA354E1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nikon COOLPIX S620 fialový Predaj skončil

Nikon COOLPIX S620 fialový

Rýchly a štýlový fotoaparát s objektívom NIKKOR, ktorý ponúka 4x zoomom pre vynikajúcu presnosť, vysoké rozlíšenie a ostrý obraz. Má rozmerný 2,7 "LCD displej s širokým pozorovacím uhlom, funkcií zvýšenie jasu a antireflexnou vrstvou pre optimálne zobrazenie za jasného slnečného osvetlenia. 12 miliónov pixelov slúži pre výnimočne detailné snímky, tvorbu tvorivých výrezov a produkciu úchvatne ostrých veľkoformátových výtlačkov. Automatická voľba motívových programov slúži pre výber optimálneho motivového programu pri fotografovaní bežných motívov.

Pokročilá funkcia Face Priority AF a redukcia červených očí vo fotoaparáte je pre rýchle detekovanie a zaostrenie až 12 tvárí osôb v zábere a korekciu nesprávneho sfarbenie očí v dôsledku použitia blesku pri expozícii. Zaujímavá je funkcia rýchleho vylepšenia slúžiace pre vylepšenie snímok vyhotovených za zlých podmienok.Pôvodná snímka zostane nedotknutý a fotoaparát rýchlo a jednoducho vytvorí kópiu snímku s optimálnym vyvážením kontrastu a sýtosti farieb. Je možnosť výberu 16-tich motívových programov s optimalizovaným nastavením pre najbežnejšie motívy, efekty a miesta. Funkcia D-lighting pomáha získať optimálny exponované snímky vyjasnením tieňov u podexponovaných snímok a snímok urobených v silnom protisvetle.

Parametre a špecifikácie:

Počet efektívnych pixelov:
12,2 milióna

Objektív:
4x Zoom-NIKKOR; 5-20 mm (ekvivalent u kinofilmu: 28-112 mm), f/2,7-5,8;
Digitálny zoom: max 4x (ekvivalent u kinofilmu: 448 mm)

Rozsah zaostrenia (od objektívu):
50 cm až nekonečno (?);
Režim makro: 2 cm až nekonečno (?)

Displej:
2,7 "TFT LCD monitor s širokým pozorovacím uhlom, antireflexnou vrstvou; úpravou proti usadzovaniu organických látok, cca 230 000 pixelmi a funkcií zosilnenie jasu monitora

Pamäťové médiá:
Interná pamäť (cca 45 MB), pamäťové karty SD/SDHC *
* Pamäťové karty MMC nie sú podporované.

Citlivosť ISO:
ISO 100, 200, 400, 800, 1600, 3200, 6400, Auto (automatická regulácia citlivosti v rozmedzí ISO 100-1600), Obmedzenie rozsahu automatickej regulácie citlivosti (ISO 100-400, 100-800)

Zdroje energie:
Dobíjacie lítium-iónová batéria EN-EL12

Rozhranie:
USB 2.0
Audio-video výstup

Príslušenstvo:
Dátový USB kábel pre prepojenie s počítačom
A/V kábel pre prepojenie COOLPIX s televízorom, videorekordérom alebo DVD/HD rekordérom.
Battery Charger EN-EL12
Battery Charger MH-65 (Nabíjačka batérií)

Výdrž batérie: *
Cca 250 snímok s batériou EN-EL12
* Hodnoty podľa štandardu CIPA pre meranie výdrže batérií do fotoaparátov. Podmienky merania: 23 ° C; zmena nastavení zoomu pred expozíciou každej snímky; odpálenie záblesku pri expozícii každého druhého snímke; nastavenie režimu obrazu Normálna.

Farba:
Fialová

Rozmery:
cca 90 x 53 x 23 mm (bez výstupkov)

Hmotnosť:
cca 120 g bez batérie a pamäťovej karty SD/SDHC

Počiatky Nikonu sa datujú do roku 1917 v Japonsku. Vo svojich začiatkoch sa spoločnosť zaoberala predovšetkým výrobou optických skiel – teleskopmi, ďalekohľadmi, mikroskopmi a iným drobným, optickým vybavením. Vzápätí svoje portfólio firma rozšírila o výrobu fotografických objektívov značky Nikkor. Rozhodnutie o začatí vývoja prvého fotoaparátu Nikon padlo v roku 1946. Na poli fotoaparátov, najmä tých profesionálnych, si Nikon veľmi rýchlo vydobyl povesť špičkového výrobcu, čo trvá dodnes.

Jeho fotoaparáty boli dokonca zaradené do výbavy amerických kozmických lodí. O legendárny status spoločnosti Nikon sa zaslúžil aj model Nikon SP z roku 1957, ktorý je mnohými považovaný za najlepší fotoaparát všetkých čias. „Značka Nikon je legendou súčasnosti“ tvrdí oficiálny web spoločnosti. Výnimočne nejde o bezobsažný reklamný výkrik, ale o jednoduché konštatovanie reality.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nikon COOLPIX S620 fialový Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nikon COOLPIX S620 fialový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nikon COOLPIX S620 fialový. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nikon COOLPIX S620 fialový. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nikon COOLPIX S620 fialový.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií