Nový Samsung každý rok: Samsung Galaxy A5 (2017) Gold

Zobraziť katalóg
Nový Samsung každý rok: Samsung Galaxy A5 (2017) Gold
5 3 hodnotení
Služba 5.2 "1920x1080 Super AMOLED, procesor Octa Core 1.9 GHz A53, RAM 3GB, interná pamäť 32GB, microSDXC až 265GB, fotoaparát 16MPx F / 1.9 + 16MPx F / 1.9, GPS, WiFi, Bluetooth, NFC, 3G / LTE, USB typ- C, OTG, čítačka odtlačkov prstov, IP68, batérie 3000mAh, rýchle nabíjanie, Android 6.0
Kód:  NSKRSAMO0151a Produktové číslo:  SM-A520FZDAETL_ Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nový Samsung každý rok: Samsung Galaxy A5 (2017) Gold Predaj skončil

Nový Samsung každý rok: Samsung Galaxy A5 (2017) Gold

Funkcie telefónu

146,1

 mm
Off
Přední strana telefonu Samsung Galaxy A5 (2017)

71,4 mm

Off
Tenký profil telefonu Samsung Galaxy A5 (2017)

7,9 mm

Úhlopříčka displeje

5,2 "

Diagonálna obrazovka

Typ operačního systému

Android 6.0

Typ operačného systému

Výdrž baterie

3000 mAh

životnosť batérie

MicroSim

-

Typ karty SIM

Rozměry

71,4 x 146,1 x 7,9 mm

Rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnitřní paměť

3 GB

Vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

16 + 16 Mpx

fotoaparát

Připojení

3 G / LTE

Najrýchlejší internet

SD karta

micro SDXC

Slot pamäťovej karty

Váha

-

Hmotnosť telefónu

Elegantný minimalizmus

Mobilný telefón Samsung Galaxy A5 (2017) bol nmodernizovaný s dôrazom na výnimočný dizajn. Veľmi odolné 3D sklo, 5,2 "displej a luxusná zlatá farba zdôrazňujú vysoko elegantný vzhľad v minimalistickom koncepte. 

Mobilný telefón Samsung Galaxy A5 (2017) - Skutočný šperk

Samsung Galaxy smartphone A5 (2017) je jako sa dajú v dlani. Či sa pozeráte na telefón z akéhokoľvek uhla, vždy vás prekvapí svojou symetriou a eleganciou. Navyše, objektív fotoaparátu je v dokonalej vzájomnej orientácii so zadnou časťou telefónu, bez toho aby vyčnieval a rušil jeho elegantný vzhľad. Samsung Galaxy A5 (2017)

Úžasné prírodné farby

Spoločnosť Samsung je aktívna pri vytváraní úplne nových trendov. Pri navrhovaní farebných variácií mobilného telefónu Samsung Galaxy A5 (2017) si dizajnéri hľadali inšpiráciu v prírode, aby našim životom priniesli štyri nové farebné tóny.

Zábery vášho života,
čo stojí za to

S Samsung Galaxy A5 (2017) a 16-megapixelovým rozlíšením získate úžasné detaily na fotografiách tak ľahko. Okrem toho má telefón funkciu automatického zaostrovania, ktorá svojou rýchlosťou a presnosťou vyniká. Oceníte to najmä v zriedkavých chvíľach, ktoré sa už nestanú.

Selfie aj pri nedostatku svetla

Odteraz môže čierna predná kamera Samsung Galaxy A5 (2017) odfotiť výnimočnú kvalitu bez ohľadu na nepriaznivé svetelné podmienky. Umožní vám rozlíšenie 16MP a rýchlosť uzávierky v kombinácii s jasom displeja, ktorý predstavuje blesk. Vaše ja bude naozaj ostré a jasné.

* Fotografie urobená s Galaxy A5 (2017).

Nič nie je problém

Certifikát IP68 zaručuje vysokú odolnosť telefónu Samsung Galaxy A5 (2017), takže sa môžete v každom prípade spoľahnúť na svoj telefón. Nebojte sa o vodu ani prach, takže sa nemusíte obávať situácie, ktorú prinesie každodenný život.

Viac rýchlosti a energie

Ak používate svoj smartphone na maximum, hlavná vec, ktorá je dôležitá, je životnosť batérie a rýchlosť nabíjania. V oboch prípadoch nový Samsung Galaxy A5 (2017) v krásnej čiernej farbe naplní vaše vysoké očakávania s dlhšou životnosťou batérie a ešte rýchlejším nabíjaním.

Umiestnite všetko, čo sa vám páči

Naozaj máte veľa obľúbenej hudby, videí a fotografií? Kapacita pamäte mobilného telefónu Samsung Galaxy A5 (2017) sa dá rozšíriť na iba 256 GB.

To je hlavný pohľad

V jednom pohľade zistíte, koľko hodín alebo hodín je. Vďaka funkcii Always On Display sa čas a dátum zobrazujú priamo na čiernej obrazovke Samsung Galaxy A5 Black (2017) . Nemusíte vziať telefón ani ho zobudiť. Je to také ľahké.

Obojstranné pripojenie

Samsung Galaxy A5 (2017) je vybavený konektorom USB-C, čo spôsobuje znepokojenie pri hľadaní správnej strany kábla. Vychutnajte si ešte viac komfortu nabíjania. Zamerajte sa na najdôležitejšie veci.

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie
Podpora MMS Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
16 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
16 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/1,9 Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
256 GB Hotovo!
Značka procesora
Samsung Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,9 GHz (1 900 MHz) Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 6.0 Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Služba Alza NEO: Mobilní telefon Samsung Galaxy A5 (2017) zlatý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nový Samsung každý rok: Samsung Galaxy A5 (2017) zlatý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nový Samsung každý rok: Samsung Galaxy A5 (2017) zlatý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Új Samsung minden évben: Samsung Galaxy A5 (2017) Arany.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií