Oscal S80

Zobraziť katalóg
Oscal S80
4,9 8 hodnotení
Mobilný telefón – 6,583" IPS 2408 × 1080, operačná pamäť 6 GB, hybridný slot, procesor MediaTek Helio G85, fotoaparát: 12Mpx (f/2) hlavný + 8Mpx, predná kamera 8Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, USB-C, vodoodolný podľa IP68 a IP69K, rýchle nabíjanie 33W, batéria 13000 mAh, Android
Kód:  OSC004ax Produktové číslo:  OSC004ax

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Oscal S80

Mobil Oscal S80 patrí medzi odolné inteligentné telefóny s dotykovým displejom. Umožní vám využívať internet, fotiť a natáčať videá trojitým fotoaparátom, ale tiež spúšťať aplikácie alebo si zahrať hru. Mobil disponuje 6,583" displejom, čo ocenia priaznivci veľkých telefónov. Vnútri je prichystaný priestor, do ktorého sa zmestí hybridný slot. Všetky operácie a funkcie spravuje 8-jadrový procesor MediaTek Helio G85. Operačná pamäť dosahuje veľkosť 6 GB. Potrebné množstvo energie poskytuje batéria s kapacitou 13000 mAh. Výhodou je jeho konektorová výbava USB-C. Ponúkaný mobilný telefón je vodoodolný. Nečakané udalosti vás tak neprekvapia. Jeho ochrana je certifikovaná stupňom krytia IP68 a IP69K.

Zásadné vlastnosti mobilu Oscal S80

  • Odolný smartfón Oscal je opatrený 6,583" obrazovkou
  • O plynulé fungovanie systému sa stará 8-jadrový procesor
  • Veľkosť operačnej pamäte je 6 GB
  • Batéria disponuje dostatočnou kapacitou 13000 mAh
  • Istotne vás poteší konektorová výbava USB-C
  • Nehrozia nehody spojené s vodou vďaka jeho vodoodolnosti so stupňom krytia IP68 a IP69K
  • Hlavný fotoaparát na zadnej strane sa pýši rozlíšením 12 Mpx
  • Na zadnej strane sa nachádzajú celkovo 3 šošovky fotoaparátu
  • Mobilný telefón je vybavený 6,582" IPS displejom
  • Svietivosť displeja je až 480 Nits
  • Základné funkcie riadi operačný systém Android 12
  • Internú pamäť je možné rozšíriť pomocou pamäťovej karty typu MicroSD a TF Card s veľkosťou 1000 GB
  • V mobile je slot, do ktorého sa dá vložiť hlavná nano SIM aj vedľajšia nano SIM
  • Podporuje LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), GSM/GPRS (2G) a HSCSD (2G) dátové služby
  • Energiu obstaráva vstavaná batéria s kapacitou 13000 mAh

Na displej mobilu Oscal sa pohodlne díva

Každý okamih s mobilom Oscal bude nezabudnuteľný, pretože svojím 6,582" IPS displejom a Full HD 2408 × 1080 rozlíšením poskytuje obsah v skvelej kvalite. Aby bol displej lepšie čitateľný, je potrebné pridať úroveň jasu. Mobilný telefón Oscal vám poskytne svietivosť displeja až 480 Nits.

Fotografujte kedykoľvek a kdekoľvek

Do výbavy na fotenie v mobile patrí trojitý fotoaparát. Telefón Oscal sa môže pýšiť 12Mpx zadným fotoaparátom, 8Mpx širokouhlým objektívom. Makrofotoaparát dokáže zachytiť detaily na malých objektoch, ako sú kvety, hmyz alebo iné drobné predmety. Makrofotografia má za úlohu dosiahnuť vysokú úroveň detailu a preskúmavať drobné štruktúry, ktoré sú bežne nepozorovateľné. S mobilom Oscal môžete natočiť videá v maximálnom rozlíšení 2048 × 1080 (2K). Pri fotografovaní s nedostatočným osvetlením vám môže pomôcť prisvetľovacia dióda.

Na batériu mobilu sa môžete spoľahnúť

Mobilu Oscal dodáva energiu vstavaná batéria s kapacitou 13000 mAh, ktorá vám pohodlne vydrží pracovať dva aj viac dní. Môže sa chváliť rýchlym káblovým nabíjaním s maximálnym výkonom 33 W. Na napájanie slúži nabíjací port USB-C.

Mobil Oscal vám poskytne spoľahlivý výkon

Primárne funkcie a operácie mobilu Oscal riadi operačný systém Android vo verzii Android 12. Android je povestný svojou otvorenosťou a rozsiahlym výberom dostupných programov a aplikácií. Celkový dojem posilňujú nadstavbové mobilné služby Google Mobile Services, ktoré zaisťujú prístup k fotografiám, videám, hudbe alebo napríklad mapám. Operačná pamäť telefónu zaujme svojou veľkosťou 6 GB, ktorá umožní hrať hry a zároveň pracovať s niekoľkými aplikáciami súčasne. Ak vám pamäť mobilného telefónu napriek tomu nebude vyhovovať, možno ju rozšíriť použitím pamäťovej karty typu MicroSD a TF Card s veľkosťou 1000 GB.

Telefón Oscal umožňuje variabilné formy komunikácie

Bezdrôtové spojenie s okolitým svetom poskytne NFC, WiFi, Bluetooth a GPS. NFC (Near Field Communication) umožňuje bezkontaktnú komunikáciu medzi zariadeniami na malú vzdialenosť, obvykle do 10 cm. Využite túto možnosť a plaťte jednoducho mobilom v obchodoch bez toho, aby ste museli hľadať platobnú kartu. S funkciou WiFi na svojom telefóne môžete pohodlne využívať rýchly a stabilný prístup na internet bez potreby používať mobilné dáta. Telefón možno ľahko pripojiť k rôznym bezdrôtovým zariadeniam pomocou technológie Bluetooth, to vám zjednoduší komunikáciu a zdieľanie dát bez nutnosti káblového prepojenia. GPS (Global Positioning System) využíva satelitné signály na určenie polohy zariadenia na zemskom povrchu. Táto technologická vymoženosť dáva mobilným telefónom schopnosť získať presnú geografickú polohu, čo je prospešné pre navigáciu a ďalšie aplikácie.

Komunikujte a užívajte si zábavu bez obmedzení

Do telefónu môže byť umiestnená hlavná nano SIM aj vedľajšia nano SIM karta. Prístup k internetu, posielanie a prijímanie e-mailov, multimediálny obsah, aplikácie a veľa ďalšieho vám sprístupnia rýchle LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), GSM/GPRS (2G) a HSCSD (2G) dátové služby, s ktorými bude sťahovanie veľkých súborov, streamovanie obsahu a uskutočňovanie videohovorov úplne bezproblémové a rýchle.

V mobile uvítate pridané funkcie

Prežite každý deň na plný plyn s mobilom Oscal. Telefón sa odomkne, len čo sa naň pozriete, a to vďaka biometrickému rozpoznávaniu tváre. Na tele smartfónu je však tiež umiestnený aj snímač odtlačkov prstov. K dispozícii je FM rádio na počúvanie hudby. Súčasťou mobilu je notifikačná dióda. Slúži na signalizáciu rôznych udalostí alebo stavových zmien na zariadení bez toho, aby bolo treba aktivovať obrazovku. Na odosielanie a prijímanie bohatšieho obsahu než len textových správ môžete použiť MMS. Smartfón disponuje podporou funkcie OTG, ktorá umožňuje pripojenie ďalších periférií, ako je myš, klávesnica alebo USB disk. Vďaka senzoru priblíženia telefón rozpozná, keď je blízko pri tvári počas hovoru, a automaticky vypne displej, aby zabránil náhodnému dotyku.

Konektory mobilu:

USB-C

Senzory:

digitálny kompas (magnetický senzor), pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), gyroskop, svetelný senzor a senzor priblíženia (proximity)

Príslušenstvo v balení:

nabíjačka (adaptér s káblom)

Rozmery telefónu:

174 × 81,4 × 18,4 mm (V × Š × H)

Hmotnosť:

460 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Oscal S80 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oscal S80. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oscal S80. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oscal S80. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Oscal S80.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií