Philips HR1659

Zobraziť katalóg
Philips HR1659
Tyčový mixér 600W, 20 rýchlostí, tlačidlo Turbo, 1.7l pracovná nádoba, sekáčik vrátane nádoby, 1l skladovacie nádoba, kotúč na krájanie a strúhanie, hnetací metla, krájač kociek
Kód:  EAV4045h Produktové číslo:  HR1659/90 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips HR1659

PHILIPS HR1616 je moderný tyčový mixér pracujúci pri príkone 600 W, ktorý ponúka širokú paletu 20 rozdielnych rýchlostí a tlačidlo TURBO.Disponuje dvojitou čepeľou pre tie najlepšie výsledky, odnímateľnou nerezovou nohou a šľahacou metlou.Okrem pracovnej nádoby s objemom 1,7 litrov v balení nájdete aj mernú nádobku s viečkom, ktorá umožňuje pohodlné uloženie polievky, pyré alebo kokteilu.Medzi ďalšie príslušenstvo patrí sekáčik, hnetací metla na výrobu cesta alebo kotúč na strúhanie a krájanie.

Špeciálne navrhnuté príslušenstvo k mixéru umožní ľahké sekanie na kocky a čistiace nástroj zaistí pohodlnú údržbu.Bezpečnosť zaisťuje ochranný kryt čepeľou, ktorý Vás nielen chráni pred úrazom a nepríjemným striekaním, ale aj predlžuje životnosť samotného spotrebiča.S týmto tyčovým mixérom bude množstvo kuchynských prác hračkou a zvládnete ich behom pár okamihov.Uvoľnenie kovové osi jedným tlačidlom umožňuje jednoduché zostavenie a rozobratie.Dizajn s veľkými tlačidlami umožňuje pohodlné ovládanie palcom.

Parametre a špecifikácie:

Typ:

tyčový mixér

Príkon:
600 W

Počet rýchlostí:
20 + TURBO

Prevedenie:
odnímateľná kovová os
jednoduché zostavenie a rozobratie stlačením jedného tlačidla
veľké tlačidlá pre ovládanie palcom

Objem pracovnej nádoby:
1,7 l

Príslušenstvo:
odmerná nádoba s viečkom 1 l
hnetací metla
kotúč na krájanie a strúhanie
príslušenstvo na sekanie kociek
čistiaci nástroj
sekáčik
ochranný kryt čepele

Farebné prevedenie:
priehľadné s čiernymi doplnkami

Parametre a špecifikácia

Funkcie
Mixovanie Hotovo!

Vlastnosti

Funkcie
Mixovanie Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips HR1659 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips HR1659. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips HR1659. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips HR1659. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips HR1659.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií