Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaPlus maličkosti sk

Prestigio ReVolt A1

Zobraziť katalóg
Prestigio ReVolt A1
4,6 24 hodnotení
Bezdrôtová nabíjačka s podporou rýchleho nabíjania, maximálny celkový výkon 10 W, vstup USB-C, technológia rýchleho nabíjania Adaptive Fast Charging, indikácia nabíjania, súčasťou balenia 1.5m kábel so zakončením USB-C
Kód:  PRES005a1 Produktové číslo:  PCS101A_SG Stránky výrobcu

Prestigio ReVolt A1

Dobíjanie až 3 zariadení súčasne

Prestigio ReVolt A1 je bezdrôtová dobíjacia stanica v modernom dizajne, pomocou ktorej môžete pohodlne dobíjať až 3 zariadenia súčasne. Podporované sú slúchadlá Apple AirPods, smart hodinky Apple Watch a akýkoľvek model inteligentného telefónu s podporou štandardu Qi.


Vlastnosti bezdrôtovej nabíjačky Prestigio ReVolt A1

  • Možnosť nabíjať 3 zariadenia súčasne
  • Kompatibilná s Apple Watch, AirPods, iPhone a ďalšími smartfónmi s podporou štandardu Qi
  • Vstupné napätie 9 V/2 A, 5 V/2 A
  • Výstupná sila nabíjania 10 W/7,5 W/5 W
  • LED indikátor
  • Moderný dizajn z kovového materiálu
  • Protišmyková základňa
  • V súlade so štandardom Qi a certifikáciami CE a RoHS

Elegantný dizajn

Dobíjacia stanica Prestigio ReVolt A1 disponuje kovovým telom v sivom farebnom vyhotovení a minimalistickým plochým dizajnom, vďaka ktorému sa stane elegantným doplnkom každého moderného interiéru. Kompaktné rozmery dobíjacej stanice Prestigio ReVolt A1 umožnia jej umiestnenie kdekoľvek budete potrebovať.


Komfortné používanie dobíjacej stanice Prestigio ReVolt A1

Počas nabíjania je možné smartfón umiestniť do vodorovnej alebo zvislej polohy, takže môžete pohodlne sledovať film či prijímať videohovory. Telefón možno navyše bez problému nabíjať v akomkoľvek puzdre s hrúbkou až 4 mm. Prestigio ReVolt A1 disponuje protišmykovou gumovou základňou, ktorá zabráni náhodnému skĺznutiu zariadení z dobíjacej stanice ReVolt A1.


Fast charge

Rýchle bezdrôtové dobíjanie

ReVolt A1 zaistí rýchle dobíjanie vášho smartfónu výkonom až 10 W. O stave nabíjania vás informuje signalizačná LED dióda.

Qi certifikácia

Maximálne zabezpečenie

Dobíjacia stanica je v súlade s najnovším štandardom Qi a certifikáciami CE a RoHS, ktoré zaručujú maximálnu bezpečnosť pre vaše mobilné zariadenie.

  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Rakúsko, Poľsko Hotovo!
Typ nabíjačky
Bezdrôtová, Nabíjací stojanček Hotovo!
Originálna/alternatívna
Alternatívna Hotovo!
Výkon
10 W Hotovo!
Počet hlavných výstupov
1 Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Rakúsko, Poľsko Hotovo!

Typ

Typ nabíjačky
Bezdrôtová, Nabíjací stojanček Hotovo!
Originálna/alternatívna
Alternatívna Hotovo!

Výkon a prúd

Výkon
10 W Hotovo!
Počet hlavných výstupov
1 Hotovo!
Maximálny výkon hlavného výstupu
10 W Hotovo!
Maximálny prúd hlavného výstupu
1,67 A Hotovo!
Počet druhého výstupu
1 Hotovo!
Počet tretieho výstupu
1 Hotovo!

Vstupy a výstupy

Počet výstupov
3 Hotovo!
Vstup nabíjacej podložky/stojančeka
USB-C Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Rýchlonabíjanie, S káblom v balení, So základňou na hodinky, Indikácia nabíjania Hotovo!

Typ rýchlonabíjania

Typ rýchlonabíjania
Samsung Adaptive Fast Charging Hotovo!

Kábel

Dĺžka kábla
1,5 m Hotovo!
Konektory kábla
USB-C Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Strieborná Hotovo!

Určenie

Určenie
Na stôl Hotovo!

Prichytenie

Prichytenie zariadenia k držiaku
Bez fixácie Hotovo!
Viac parametrov

Rýchlo rastúca medzinárodná značka Prestigio pôsobí vo viac ako 70 krajinách sveta, ktoré obsluhuje prostredníctvom hustej siete 32 pobočiek. Zameriava sa na výrobu spotrebnej elektroniky všetkého druhu. Mottom spoločnosti je prinášať optimálnu kombináciu vyspelých technológií za konkurenčné ceny. Svojich zákazníkov si veľmi váži, a tak im predkladá iba kvalitné produkty vrátane nadštandardných sprievodných služieb. Ak požadujete pokročilé technológie a silnú spoločnosť s dostatočným zázemím, vyberte si produkty značky Prestigio.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, Nabíjanie mobilu a airpods funguje bez problémov, ale nabíjanie hodiniek už je problém, po pripojení kábla od apple watch ich stále odpojuje, neviem čím to môže byť. Keď kábel vyberiem a pripojím normálne klasicky do siete tak nabíja bez odpojenia. Viete mi prosím poradiť?

Dobry den, mozem na tejto nabijacej stanici nabijat v mieste pre sluchadla aj airpody, kt. treba napojit na napajaci konektor? (nie su bezdrotove) Dakujem

Dobrý deň prajem, keď mám všetky 3 zariadenia od Samsungu: S20 Ultra 5G, Galaxy watch 3 a sluchatka Galaxy Buds odporucili by ste mi tuto nabijacku alebo radsej nejaku inu ? Dizajn ma tato paradny, len mam obavu ohladne nabijania hodiniek a sluchatok. dakujem

Dobrý den dokáže tato stanice nabít i huawei p30 pro a huawei watch gt2? Prosím odpovědět buď dokáže nebo nedokáže děkuji za odpověď

Dobrý den, sháním nabíječku 3v1 na telefon (QI), samsung galagy watch a samsung buds+. Máte nějaký v nabídce? Co jsem hledal tak taková zařízení máte pouze pro Apple. Děkuji za informaci

Předpokládám, že toto není oficiální nabíječka certifikovaná od Apple. Apple chystá vydat nový iOS14 a také novou generaci hodinek, bude mi po aktualizaci OS/WatchOS fungovat ta bezdrátová nabíječka na iWatch?

Dobrý den, dnes mi dorazila tato nabíječka a já žil v domnění, že levá plocha je též bezdrátové nabíjení, které použiji na bezdrátová sluchátka Samsung Galaxy Buds+. Ale jak se zdá, není tomu tak. Nebo lze?? Děkuji za odpověď. M. Jonáýš

prosím doporučte mi zdroj k této nabíječce

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda mohu touto bezdrátovou nabíječkou nabíjet i AirPods Pro.

Dobrý den. Mám mezi krytem a telefon (iP 11) magnet k držáku do auta. Nezničí magnet bezdrátově nabijení?

12
Diskusia a poradňa k Prestigio ReVolt A1
Príslušenstvo pre Prestigio ReVolt A1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prestigio ReVolt A1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Prestigio ReVolt A1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Prestigio ReVolt A1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Prestigio ReVolt A1.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií