Prestigio Roadrunner 710x

Zobraziť katalóg
Prestigio Roadrunner 710x
3,5 4 hodnotení
Kamera do auta 1920x1080p, CMOS 5Mpx, stabilizácia obrazu, vodeodolné puzdro do 10m, formát videa H.264, micro SDHC slot, Li-Ion batéria, USB, HDMI, 3x držiak
Kód:  DX081c2 Produktové číslo:  PCDVRR710X Stránky výrobcu

Prestigio Roadrunner 710x

Full HD kamera Prestigio Roadrunner 710X s širokouhlým objektívom je určená pre použitie pri najrôznejších športových disciplínach. Samozrejme sa hodí do auta, tam ale zďaleka nevyužívate všetok jej potenciál. Je vodeodolná až do 10 metrov, odolná voči nárazom a funguje v teplotách od -20 ° do 60 ° C. Použiť ju teda môžete na lyžiach, na bicykli, pri lezení, behanie, potápanie, skrátka kde vás napadne. Pre využitie so všetkými týmito aktivitami nájdete v balení bohaté príslušenstvo.

Kamera automaticky nahráva v slučke a zobrazuje presný čas a dátum, takže poslúži aj ako "čierna skrinka" automobilu v prípade nehody. Elektronickú stabilizáciu oceníte v extrémnych podmienkach - pri akrobatických kúskoch na lyžiach i pri skákaní do vody. Natáčať kamera zvládne aj za tmy, na to slúži funkcia Nočný režim. Základné kapacitu 32 MB je možné rozšíriť až o 32 GB, vložením pamäťovej karty typu microSD. Batéria vydrží až 1 hodinu nepretržitého nahrávania.

Parametre a špecifikácie:

Hlavné funkcie:

Vodeodolná až do 10 metrov
Nahrávanie v slučke
Elektronická stabilizácia obrazu
Zobrazenie času a dátumu v obraze
Rozoznanie rýchlosti karty microSD/microSDHC
Nočný režim pre horšie svetelné podmienky
Bohaté príslušenstvo
Prenosná vďaka integrovanej batérii
Jednoduchá inštalácia

Spôsob montáže:
Prísavka

Uhlopriecny uhol objektívu:
120 °

Snímač:
1/2, 5 "CMOS
Rozlíšenie: 5 Mpx

Rozlíšenie videa:
1920x1080 bodov (30 snímok/s)
1280x720 bodov (60 snímok/s)

Formát digitálneho videa:
Kodek štandardu H.264 s kontajnerom MOV

Vnútorná pamäť:
0 MB, možno rozšíriť až 32 GB pomocou SDHC karty

Batérie:
Typ: Li-Ion
Kapacita: 750 mAh
Výdrž: až 1 hodina

Farebné prevedenie:
Červené

Rozmery (V x Š x H):
31,5 x 31,5 x 95 mm

Hmotnosť:
100 g

Obsah balenia:
Športová kamera Prestigio
Adaptér
USB kábel
HDMI kábel
Otočný držiak
Držiak do auta
Lepiaci držiak do auta
Posuvná časť
Vertikálne konektor
Horizontálne konektor
Úchyt na hlavu
47 mm popruh
Držiak na bicykel
Protišmyková podložka do auta
Držiak na prilbu
Stručný návod na obsluhu
Záručný list

Rýchlo rastúca medzinárodná značka Prestigio pôsobí vo viac ako 70 krajinách sveta, ktoré obsluhuje prostredníctvom hustej siete 32 pobočiek. Zameriava sa na výrobu spotrebnej elektroniky všetkého druhu. Mottom spoločnosti je prinášať optimálnu kombináciu vyspelých technológií za konkurenčné ceny. Svojich zákazníkov si veľmi váži, a tak im predkladá iba kvalitné produkty vrátane nadštandardných sprievodných služieb. Ak požadujete pokročilé technológie a silnú spoločnosť s dostatočným zázemím, vyberte si produkty značky Prestigio.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Prestigio Roadrunner 710x Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prestigio Roadrunner 710x. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Prestigio Roadrunner 710x. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Prestigio Roadrunner 710x. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Prestigio Roadrunner 710x.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií